БЪРЗА ДИЕТА

09.12.09
10:38

Здравеите!Форумът е пълен с идеи и съвети,а бихте ли ме посъветвали за ефикастна диета за 15 дни.Имам за сваляне десет които добре разбирам че няма как да сваля толкова бързо.Очаквам предложения за бърза диета до новогодишните празници.Благодаря

Няма разумен, траен и здравословен начин да свалиш 10 kg за 15 дни.
По-скоро направи корекции в хранителния си режим по принцип.

09.12.09
11:02

Така е.Идеята ми е за сваляне на поне пет с подходяща фитнес програма.Имам вело

Мнението беше редактирано от ekaterina на 09.12.09 11:04.

09.12.09
14:19

Ако искаш гарантиран резултат ,предполагам 40-50 лв не са проблем за тебе,срещу толкова отиди при Белчо Христов ще ти направи неговия режим,как да свалим размери за 7 дена и ще си доволна.А гледам че си и от Варна.Иначе основното в режима е всеки ден кардио,даже и 2 пъти на ден като първото задължително на гладно и то бягане или кростренажор,велоергометъра не е достатъчно ефективен и някой як фетбърнър по 2 пъти на ден,ядене 4 пъти на ден само белтъчини и въглехидратите да са от зеленчуци,естесвено и всеки ден в залата,това е общо взето.Реално за 15 дена може да се свалят към 4 кила по този начин.Но най добре е да се свържеш с него като че ли.

09.12.09
19:54

Е да де, но доста от кг. ще са от вода :)

09.12.09
20:02

Тя иска на всяка цена да види кантара да показва по-малко, а как ще изглежда и ще се чувства е на заден план.

ЛР

09.12.09
20:49

казано от difference на 09.12.09, 19:54:

Е да де, но доста от кг. ще са от вода :)

Вода + съдържанието на гастро-интестиналния тракт :)
Това свалят състезателите по бойни спортове преди състезанието и ако има време - го качват преди първата среща (зависи кога е кантарът), ако нямат - боят се, борят се или и двете - и си го качват отново след състезанието :)

Никой, отслабнал ударно, не отслабнал трайно :)

AP

10.12.09
15:37

Здравей ако искаш да сваляш здравословно трябва да свалиш за 15 дни около 3кг. УСПЕХ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1