Помощ!

09.12.09
08:05

Имам сериозен проблем лявата ви гърда е по-малка от дясната! Как да я изравня с дясната?

09.12.09
09:22

със силикон ;)
сигурно има 100 теми с такъв проблем

09.12.09
17:40

Нещо не намирам тема с спроблем като моя!

Мнението беше редактирано от nike_stone на 09.12.09 17:41.

12.12.09
20:05

казано от nike_stone на 09.12.09, 17:40:

Нещо не намирам тема с спроблем като моя!

Я не лъжи :lol:  .Започни да тренираш с дъмбели.

14.12.09
10:40

А може ли да тренирам за гърди само с дъмбели, без щангите!

ПИ

14.12.09
15:49

казано от nike_stone на 14.12.09, 10:40:

А може ли да тренирам за гърди само с дъмбели, без щангите!

Да. ;)

14.12.09
22:07

Един приятел ме посъветва да почна да правя с дъмбели за гърди, обаче само с лявата ръка за да може да се напомпи лявата гърда, става ли така?

14.12.09
23:16

Не. Прави си с двете ръце с дъмбели и не прави схеми с една ръка или с дъмбели с различно тегло за различните ръце. По скоро в програмата си за гърди изключи щангите и ги замести само с дъмбели, като първото ти упражнение да е с двете ръце, второто може също да се изпълнява с двете ръце (с дъмбели), а третото и ако има четвърто, го прави унилатерално, т.е. Правиш първо с едната ръка, после правиш с другата със същия дъмбел и после почиваш. Повтаряш пак.
Може и да включиш кабел - кросоувър с двете ръце или последователно, но недей да пренебрегваш единия гръден мускул, нетренирайки го.
И последно - нормално е да има малка разлика в размера или формата на два мускула от симетричните половини на тялото. въпросът е тази разлика да не се превръща в дисбаланс.

04.01.10
16:40

Нормално ли е след започване на НВД ( по-скоро клоня към кетонна ) кръвообръщението ми да стане по-слабо.Непрекъснато ми е студено ,ръцете ми са ледени-в най-добрия случай-студени или леко хладни.На НВД съм от 2 месеца.

04.01.10
20:44

Имам дълбоки съмнения ,че разликата е дотолкова отчетлива  , че да се налага в момента да ги тренираш с дъмбели . И при мен има нещо такова , но мисля ,че натрупването на още маса е по-важно .

07.02.10
18:25

Здравейте!

От скоро се занимавам с фитнес и ми препоръчаха да правя засега кръгова тренировка.Проблема е че незнам точно с коя да започна.
Ще ви помоля да ми напишете някоя примерна кръгова тренировка, по възможност- по натоварваща.
На 22 год. съм, 172см , 84кг.Имам малко мазнини около корема за топене.
Моля ви за съвети!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1