Гейнърче за след ваканцията :D

DA

09.12.09
04:57

Здравейте ! Отново се чудя какъв гейнър да си взема.. Пих Instant Mass на Reflex ,но не останах особено очарован .. има няма съм качил 1-2 кила от него, очаквах повече.. Сега се чудя какъв гейнър да си взема за след ваканцийката.. януари като за последно от “дебелия” сезон. Очаквам добри предложения. Цел: Покачване на мускулна маса, без особенно много сланини. (да не е нещо като Sirious mass). Цената не е от голямо значение около 120-140 лв. мога да отделя.

09.12.09
07:41

PVL Mutant Mass, едно приятелче си поръча чрез мен такъв гейнър, вчера го пробва и остана много доволен от вкуса, на характеристики също е много добър, но ще видим след месец какви резултати ще има.

09.12.09
10:02

1-2 килограма качени не са никак малко от един гейнер.Ти на всяка кофа ако качваш по толкова след 10 кофи.....си на Олимпия.

09.12.09
10:37

Хе-хе от 1-2 кг ако не си доволен от гейнера, значи от никой друг няма да си :)

DA

09.12.09
17:41

1-2 грубо казано не мога да разбера защо 1 ден съм 74 а на другия 72.. Започнах да го пия и бях 71кг. към края се мерих ту 74 ту 73 ту 72 та и до 69 ме е показвало.. за по малко от 2 седмици тия разлики ..

09.12.09
19:06

Cytosport Monster Mass

СБ

09.12.09
19:49

Значи ти си изпил големия чувал, нали така? Той е 5.5 килограма. Колко кг си очаквал да качиш от него? 5 ли? По тази логика на твоите очаквания, от 2 чувала 11 кг, от 3 чувала 16.5 кг. Просто няма как да стане. Недейте да гледате на хранителните добавки като на някакви магически творения, които вършат чудеса. Бъдете реалисти. И не търси ефект за 2-3 седмици или месец. Постави си реални цели за месеци напред.

09.12.09
21:46

Наскоро имах възможност да пия МЕГА МАСС 3000 на Юнивърсъл. Разбрах, че е някаква стара формула но си го изпих. Това е единствения гейнър, който съм пил и искам да ви кажа, че беше нещо божествено. Просто нямах търпение да се събудя и да го пия. Супер блажената течност, а дали другите са така не мога да предполагам. Вкуса на гейнъра беше шоко и не го бях купил, а ми го дадоха. Някой ден, ако разполагам с пари и ако храната ми е ОК, за гъзария бих си взел нещо подобно, за след тренировка и сутринта рано. :)

09.12.09
23:54

казано от VEGATA на 09.12.09, 21:46:

Наскоро имах възможност да пия МЕГА МАСС 3000 на Юнивърсъл. Разбрах, че е някаква стара формула но си го изпих. Това е единствения гейнър, който съм пил и искам да ви кажа, че беше нещо божествено. Просто нямах търпение да се събудя и да го пия. Супер блажената течност, а дали другите са така не мога да предполагам. Вкуса на гейнъра беше шоко и не го бях купил, а ми го дадоха. Някой ден, ако разполагам с пари и ако храната ми е ОК, за гъзария бих си взел нещо подобно, за след тренировка и сутринта рано. :)

За ГАЗАРИЯ  :D:D

АН

10.12.09
16:00

Tи кажи имаше ли добър резултат, не ме боли за вкуса.

10.12.09
16:12

казано от cecowe на 10.12.09, 16:00:

Хехе :) Ами разфасовката беше 1,5 кг и до тук с резултатите.

Мнението беше редактирано от VEGATA на 10.12.09 16:15.

10.12.09
21:16

казано от VEGATA на 10.12.09, 16:12:

казано от cecowe на 10.12.09, 16:00:

Хехе :) Ами разфасовката беше 1,5 кг и до тук с резултатите.

Еми аз пих същия гейнър от разфасовка 4,5 кг и качих 4 кг но с спазване на хранителен режим!

DA

12.12.09
08:59

Е ок тогава.. зачи съм доволен от Instant mass-a разбира се ,че всеки иска още и още.. Та въпроса е сега за след нова година какво да си взема ? Инстант масс.. но е малко скъпичак.. 140 + 20 доставка 160 лева.. Има ли някой друг добър гейнър които бихте ми предложили ? Около 120-130 лв мога да отделя ..
Отдавна искам да пробвам този Mega mass 3000 ,но е спрян от производство вече.. а унивърсъл нямат ли някой нов по-добър гейнър който да го замести ?

12.12.09
09:07

CARB SLAM + BARGAIN WHEY

СБ

12.12.09
09:10

Instant Mass големия ще ти стъпи с доставка на 156лв, но стига за 40 дни. Dymatize High protein Mega gainer ти стъпва с доставка 125лв, но стига за 30 дни. Единственият гейнър на Юнивърсал, койт си заслужава е Real Gains, той като профил е много близък с Instant Mass и High protein mega Gainer, но излиза по-солен като цена.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 12.12.09 09:11.

12.12.09
09:49

Аз пих ASN American Mass - 4.5 кг. Беше страхотен шоколадов вкус и ми излезе някакви 90 лева от един магазин в студентски град.

СБ

12.12.09
09:50

Този гейнър ако се пие както трябва свъшва за 20 дни. ДА не се забравя също така, че е тъпкан със захари. Май бяха към 50 грама в доза.

12.12.09
09:59

казано от Сила БГ на 12.12.09, 09:50:

Този гейнър ако се пие както трябва свъшва за 20 дни. ДА не се забравя също така, че е тъпкан със захари. Май бяха към 50 грама в доза.

Аз за първи път чувам да се критикува гейнер, че има захар в него. До колкото съм чел и съм слушал от професионални треньори и диетолози, захарта трябва да е два пъти повече от количеството белтък за да се натрупва маса.

12.12.09
10:04

казано от Z@ki на 12.12.09, 09:59:

казано от Сила БГ на 12.12.09, 09:50:

Аз за първи път чувам да се критикува гейнер, че има захар в него. До колкото съм чел и съм слушал от професионални треньори и диетолози, захарта трябва да е два пъти повече от количеството белтък за да се натрупва маса.

A ако е 3 пъти повече - още повече маса се натрупва ;)
Моето предложение е да комбинираш Carb Slam или Waxy Maize със суроватка, Scivation e на оферта в момента, аз лично cъм хвърлил око на Pure Isolate на MGN

12.12.09
10:05

За три е прекалено, но за два е така. Може да се провери.

12.12.09
10:12

Не знам какво си слушал за това колко е полезна захарта за качването на ММ, но факт е, че има много по-качествени въглехидрати на пазара, при това много изгодни. Само да спомена, понеже половината форум е на вълна поръчки от USA, някои неща като Carb Slam например излизат почти 2 пъти по-евтино от България. Не много неща са така, но това е друг въпрос.

12.12.09
10:26

казано от Martin Tomov на 12.12.09, 10:12:

Не знам какво си слушал за това колко е полезна захарта за качването на ММ, но факт е, че има много по-качествени въглехидрати на пазара, при това много изгодни. Само да спомена, понеже половината форум е на вълна поръчки от USA, някои неща като Carb Slam например излизат почти 2 пъти по-евтино от България. Не много неща са така, но това е друг въпрос.

Ако беше прочел поне една специализирана книга щеше да знаеш и нямаше да спориш. Но и аз незнам защо ти се връзвам, като едвали си по-тежък от 60 кг заедно с обувките. Това на снимките с Carb Slam ли го постигна?! Требе да ти кажем супер си, но не пожелавам на никого твоята визия!

12.12.09
14:13

казано от Z@ki на 12.12.09, 10:26:

казано от Martin Tomov на 12.12.09, 10:12:

Ако беше прочел поне една специализирана книга щеше да знаеш и нямаше да спориш. Но и аз незнам защо ти се връзвам, като едвали си по-тежък от 60 кг заедно с обувките. Това на снимките с Carb Slam ли го постигна?! Требе да ти кажем супер си, но не пожелавам на никого твоята визия!

Гледай сега, не знам защо приемаш лично това, което казвам, нито се заяждам с теб, нито нищо. Още по-малко пък да те обиждам както правиш ти. Не съм пил Карб Слем досега, което не ми пречи да го смятам за по-качествен въглехидрат от захарта.
П.П. Книги съм чел каквито съм сметнал за нужно. А за визията ми не се тревожи, нея има кой да я оцени ;)

12.12.09
16:01

БОЙ !

12.12.09
16:03

казано от Ilchev на 12.12.09, 16:01:

БОЙ !

Боя ше го оставим за мачовете ви с Локо-то ;)

13.12.09
12:17

казано от Martin Tomov на 12.12.09, 16:03:

казано от Ilchev на 12.12.09, 16:01:

БОЙ !

Боя ше го оставим за мачовете ви с Локо-то ;)

:D добре си се ориентирал

DA

14.12.09
05:33

значи да се ориентирам към Hi protein mega gainer пил съм от него.. и останах доволен (колкото от Instant mass горе долу) Благодаря ви!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1