08.12.09
22:28
Здравейте,
още есента си купих на сгодни цени Селмас и 5 либри от протеина на Нутра - Форс.
И сега съм събрал известна сума пари и мисля да си купя още нещо.
Решил съм да е нещо, от рода на Нокс.
И тук се колебая между три продукта, като очаквам да ме посъветвате, но да се аргументирате защо точно този продукт, а не другите два.
Колебая се между:
1. Nitrix
2. Slin-Sane
3. N.O. Xplode
Също така ако можете да обясните разликата между Nitrix i NOX, защото ми изглеждат продукти със съвсем еднакви свойства и действие.
От трите продукта, най-универсалният и с най-забележими качества май е слин сейн, но имам доста резерви към него, въпреки че отдавна ми привлича окото. Най-вече съм резервиран по отношение на официалният дистрибутор, който(ако мога така да се изразя) публично укрива информация, която потребителите трябва да знаят, но това е друга тема.
Та, тука сте вие...
от между нокса и нитрикса нокса е по-силния продукт.усеща се веднага и удря силно.нитрикса трябвало да го пиеш дълго време и започвал да се усеща след 2рата седмица.за слин сейн нямам мнение.
аз бих избрал НОКС-а
08.12.09
22:58
NО Xplode определено е пред Nitrix.
Пил съм и 2те, от Nitrix голяма опаковка - 0 ефект.
Бих си взел Слин Сейн , insulin based pump-а ми харесва повече от аргининовия.
09.12.09
10:41
От нитрикс ще получиш повече кръв мускулите и следователно по - добро напомпване но нищо повече, добре е да се пие ако вече имаш НОКС и Сел Мас. Ако обаче ще купуваш само 1 продукт тогава нека е Нокс!
Мнението беше редактирано от MachineHead на 09.12.09 10:42.
Значи да заложа на класиката селмас + нокс + протеин.
А някакви мнения за слин сейн? Сега ще се разтършувам из дневниците на 2-3 човека, които са го ползвали.
По-точно бих искал да дадете своето мнение, кое от двете(нокс или слин сейн) бихте избрали и защо? Моля давайте аргументации, за да си съставя определено мнение за всеки един от двата продукта.
Благодаря много на хората, които са писали! :)
09.12.09
20:03
казано от MachineHead на 09.12.09, 10:41:
От нитрикс ще получиш повече кръв мускулите и следователно по - добро напомпване но нищо повече
Само да отбележа, че идеята на Азотния бустер, не е просто да те напомпи и да ти дава няколко мм в бицепса. Идеята е да разнесе по мускулите повече кръв, като така ги снабди с повече хранителни вещества.
09.12.09
23:51
казано от Иван Шишманов на 09.12.09, 20:03:
казано от MachineHead на 09.12.09, 10:41:
От нитрикс ще получиш повече кръв мускулите и следователно по - добро напомпване но нищо повече
Само да отбележа, че идеята на Азотния бустер, не е просто да те напомпи и да ти дава няколко мм в бицепса. Идеята е да разнесе по мускулите повече кръв, като така ги снабди с повече хранителни вещества.
Съгласен съм, но NO Explode е по - комплексна добавка и съм убеден, че ако се пие само 1 от 2-те с No Explode ще има по - добри резултати.
10.12.09
06:30
Точно пък от азотните буустъри мускулоизграждащият ефект е толкова малък, че даже не може да се каже, че има такъв. Единственият трик е така нареченото отваряне на кръвоносните съдове по време на тренировка, само че ако не приемеш нещо, докато са отворени шлюзовете, не правиш нищо съществено. Като под нещо имам предвид протеин, въглехидрати,аминокиселини intra training.
Единственото, което ти дават е енергия,настроение и хъс в залата.Ефекта е козметичен, напомпваш се яко в залата, пред огледалото изглеждаш екстра и час след това, паk си си същият.Да видиш някакъв ефект върху покачена мускулна маса за 1-2 месеца, няма как да стане от буустър.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.12.09 06:30.
10.12.09
06:39
казано от Aleksandar Marinov на 10.12.09, 06:30:
отваряне на кръвоносните съдове по време на тренировка, само че ако не приемеш нещо, докато са отворени шлюзовете, не правиш нищо съществено. Като под нещо имам предвид протеин, въглехидрати,аминокиселини intra training.
Сашо, и аз това имах предвид, макар може би да не успях да го изразя. В крайна сметка извода е, че отново най важното нещо си остава храната :)
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 10.12.09 06:39.
казано от Aleksandar Marinov на 10.12.09, 06:30:
Единственият трик е така нареченото отваряне на кръвоносните съдове по време на тренировка, само че ако не приемеш нещо, докато са отворени шлюзовете, не правиш нищо съществено. Като под нещо имам предвид протеин, въглехидрати,аминокиселини intra training.
Точно това ми е целта, затова искам продукт, които да отваря кръвоносните съдове, за да се доставя повече кръв, съответно хранителни вещества до мускула. Менюто ми е съставено, ям на всеки два часа, хранителните добавки от първа необходимост - креатин и протеин са налице, искам продукт, с който да съм сигурен, че всяка една хранителна частица, която е от значение за изграждане на мускулни влакна е попаднала в кръвообращението и си е намерила пътя до мускулите.
Слин сейн дава ли го това нещо? Айде, искам да отговарят хора, които са го ползвали.
Много се чудя слин или нокс...
10.12.09
09:15
Слин-Сейн и Нокса са два различни продукта. Слин-а вкарва храната в клетката чрез инсулина, а нокса разширява кръвоностните съдове по време на тренировка. Няма да давам мнение, кое е по-добро от другото. Има разлика и в напомпването, едното е инсулин based pump, другото е аргининово напомпване. Ти прецени кое е е по-добро и пълноценно. Да се помпиш благодарение на вкараните хранителни вещества в мусклните клетки (глюкоза и аминокиселини), или да се помпиш от кофеин и аргинин. Едното ти дава максимално усвояване на храната и оттам покачване на мускулна маса, другото определено ти дава много енергия, издръжливост и напомпване по-време на тренировка.
п.п И не се чуди защо никой вече не се обажда, който е ползвал Слин-а. Смеят ли хората да го похвалят , след скорошните нападки и изказвания във форума. ;)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.12.09 09:16.
За Sline-а мога да кажа, че продукта действа повече от добре, казвам го от личен опит и наблюдение.Усвояването на храната е много добро и е много подходящ за хора, които трудно могат да търпят лишения в хранителният си режим.
10.12.09
10:58
Щом целта е маса, вкарай и едно креатинче за 30-40лв. Нокса си струва, нитрикса е бонус, но не основен. За слина нямам наблюдения, само мога да кажа че в аптеката има лекарство което върши същата работа, без стр. ефекти и струва 2.50лв. Такъв тип продукти (glucose disposable agents) са най-удачни в изчистване при умерено карбо.
Сашо, не говори така за НO продуктите. Нали новият слин е стария плюс Норвалин, което е НО бустер.:) Или има някакво друго напомпване - норвалиново, като аргининовото.
казано от Валентин Иванов на 10.12.09, 10:58:
За слина нямам наблюдения, само мога да кажа че в аптеката има лекарство което върши същата работа, без стр. ефекти и струва 2.50лв. Такъв тип продукти (glucose disposable agents) са най-удачни в изчистване при умерено карбо.
не си пробвал, ама вършело същата работа хахах
как разбра?
аз съм пил и двете, нямат нищо общо ;)
10.12.09
12:31
Такъв тип продукти (glucose disposable agents) са най-удачни в изчистване при умерено карбо.
Е между “disposal” и “усвояване” има известна разлика, така че не ми се струват толкова подобни като действие двете неща...
10.12.09
13:24
Щом целта е маса, вкарай и едно креатинче за 30-40лв. Нокса си струва, нитрикса е бонус, но не основен. За слина нямам наблюдения, само мога да кажа че в аптеката има лекарство което върши същата работа, без стр. ефекти и струва 2.50лв. Такъв тип продукти (glucose disposable agents) са най-удачни в изчистване при умерено карбо.
Кое е това ликерство?
10.12.09
13:33
казано от butthead на 10.12.09, 11:48:
Сашо, не говори така за НO продуктите. Нали новият слин е стария плюс Норвалин, което е НО бустер.:) Или има някакво друго напомпване - норвалиново, като аргининовото.
Да, прав си.Така се комбинира ефекта.Повярвай ми има разлика между двата вида напомпване.
казано от Георги Николаев на 10.12.09, 13:24:
Кое е това ликерство?
И на мен ми стана интересно :)