03.08.06
09:51
Аиде ве хора от доста време се приказва в много разбъркани теми реших да направя тая специално за всички бустери на всички фирми !!!
Аиде които знае добри бустери нека сподели !!!
[quote author=“Kang”]Аиде ве хора от доста време се приказва в много разбъркани теми реших да направя тая специално за всички бустери на всички фирми !!!
Аиде които знае добри бустери нека сподели !!!
Не си купувай Nitric Boost на ON вече става месец го пия и нищо особено.Качил съм 1.5см на ръката но едва ли е от бустерите щот взимам и 100%Whey на ON,Protein Delite-Scitec,American Weight Gain 2000-Biotech,Аминки и Anaboll-x-Pincle(Тва са прохормони)
03.08.06
12:12
ми човек ти като правиш такава комбинация няма как да разбереш кое от всички действа.
а на колко си и откога се занимаваш че имаш такъв растеж?
Определено не е от бустера :lol:
и аз си взех Нитрик Бууст - ефект - Никакъв! хем хапвах повече
03.08.06
13:11
Лично мнение(добито от ползващи): азотните буустери не помагат за качването на маса! Те са добавки, които биха ви влияли основно на психиката.
Определено не е от бустера :lol:
и аз си взех Нитрик Бууст - ефект - Никакъв! хем хапвах повече
И аз си мисля че не е от тях,но явно и ти яко си се прецакал.Аз лично си ги купих за 115лв и много ме е яд!
[quote author=“no_fate”]
И аз си мисля че не е от тях,но явно и ти яко си се прецакал.Аз лично си ги купих за 115лв и много ме е яд!
няма повторя ако ще базплатно да ми го дават.
Така като чета за азотните бустери , разбирам, че са главно за плацебо ефект. Все повече се убеждавам , че най-нужното за приличен разтеж е един суроватъчен протеин и аминокиселини. :lol:
[quote author=“diksi”]Така като чета за азотните бустери , разбирам, че са главно за плацебо ефект. Все повече се убеждавам , че най-нужното за приличен разтеж е един суроватъчен протеин и аминокиселини. :lol:
Тия мнения като и ги гледам и аз това си мисля , но др теми бях че мнения от които хората са останали доволни , аз честно казано исках да си зема пробвам но тоя оптимум маи няма да е , No_fate даи малко повече инфо за тоя Anaboll-x-Pincle ???
80% от суплементите са с плацебо ефект! една доза от Аргинин Алфа...”Азотен Бустер” е 3-6 грама, от които 80% се губят от стомашните сокове. т.е.1 гр остава за използване- нищожна доза!!А научно е доказано че за да се повиши силно азотния оксид и ХР са нужни 20 гр Аргинин ВЕНОЗНО!! За каква доза говорим! *без коментар* те на теория повечето суплементи си деистват , но в сериозни дози.
80% от суплементите са с плацебо ефект! една доза от Аргинин Алфа...”Азотен Бустер” е 3-6 грама, от които 80% се губят от стомашните сокове. т.е.1 гр остава за използване- нищожна доза!!А научно е доказано че за да се повиши силно азотния оксид и ХР са нужни 20 гр Аргинин ВЕНОЗНО!! За каква доза говорим! *без коментар* те на теория повечето суплементи си деистват , но в сериозни дози.
и какво излиза-че бустерите не са с чак такъв ефект и с тях не се постига желания резултат?И по-добре да си купя креатин вместо бустер?
[quote author=“Kang”][quote author=“diksi”]Така като чета за азотните бустери , разбирам, че са главно за плацебо ефект. Все повече се убеждавам , че най-нужното за приличен разтеж е един суроватъчен протеин и аминокиселини. :lol:
Тия мнения като и ги гледам и аз това си мисля , но др теми бях че мнения от които хората са останали доволни , аз честно казано исках да си зема пробвам но тоя оптимум маи няма да е , No_fate даи малко повече инфо за тоя Anaboll-x-Pincle ???
Какво да ти кажа-прохормони аз останах доволен от тях макар,че ги пих само две седмици но ако искаш да ги пиеш поне месец най-малко 120 хапа са ти нужни,а най малката разфасовка е 60таблетки(60лв)каквато си бах взимал и аз!
[quote author=“no_fate”][quote author=“Kang”][quote author=“diksi”]Така като чета за азотните бустери , разбирам, че са главно за плацебо ефект. Все повече се убеждавам , че най-нужното за приличен разтеж е един суроватъчен протеин и аминокиселини. :lol:
Какво да ти кажа-прохормони аз останах доволен от тях макар,че ги пих само две седмици но ако искаш да ги пиеш поне месец най-малко 120 хапа са ти нужни,а най малката разфасовка е 60таблетки(60лв)каквато си бах взимал и аз!
А от каде ги взимаш тия животни , аз само за тоя анимал стак знаех че има про хормони за др продукти не бях чувал !
Аз ги взех от стара загора,но по принцип в БГ трудно се намират еи за тва става дума http://www.bodybuilding.com/store/pin/anaplus.html
Иначе има и други прдукти с прохормони!
Ахам сега гледам новият саит дето можеж да си поръчаш кво ли не има про хормони но засега никои не си е получил поръчката ако всичко дето го има там и може да ти го доставят саита си супер но нз !
Изпих една кутия NO BURST на Scitec и в крайна сметка качих малко като маса, изглеждах по-твърд и ми изкочиха повече вени, като го спрях се върнах на старото положение. Та мнението ми е по-добре да се взама чист креатин - така спестяваш пари, а ефекта е по-добър!!
20.07.09
10:21
казано от fitboy на 08.08.06, 01:31:
Изпих една кутия NO BURST на Scitec и в крайна сметка качих малко като маса, изглеждах по-твърд и ми изкочиха повече вени, като го спрях се върнах на старото положение. Та мнението ми е по-добре да се взама чист креатин - така спестяваш пари, а ефекта е по-добър!!
niakoi znaeli ne6to ot koeto da ka4a mnogo barzo raka i sila ??? pi6ete pi4ove
20.07.09
10:33
казано от fulmax93 на 20.07.09, 10:21:
казано от fitboy на 08.08.06, 01:31:
niakoi znaeli ne6to ot koeto da ka4a mnogo barzo raka i sila ??? pi6ete pi4ove
първо пиши на кирилица и ние ще пишем.
20.07.09
10:54
аз взимах в комбинация METHYL MASS и NO XTREME на est за 35 дена заедно с протеин и амино и глутамин и останах много доволен като цяло немога да кажа колко маса качих защото изчистих доста мазно но от към сила даде за 35 дена подобрих постиженията с 8-12 кг за всяка група различно но в тези граници
20.07.09
11:02
Екстра темата е от 2006година (smile).
@fulmax93 , какво разбираш под ‘’много бързо’‘.Седмица-Две,Месец,Година ?
Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 20.07.09 11:04.
20.07.09
13:44
Пил съм НоЕксплоуд на БСН и WhiteFlood na ControledLabs и от 2те бях много доволен,но ги пих с Креатиновите матрици съответно на Гаспари и CL и протеин в големи дози.Ефект имаше голям,и най-хубавото от тях е че правят тренировката ти много по-сериозна ефекта е и на психическа основа както казаха по-нагоре,но моят съвет все пак е ако имаш желание и възможност да пробваш комбинацията азотен бустер+креатинова матрица(повреме на трен.) като за буустер ти препоръчвам НоЕксплоуд на БСН(въпреки че с времето ефекта леко отслабва) и СайзОн на Гаспари за Креатин.
П.с. Май съм закъснял с коментара,ама късно се усетих :)
Мнението беше редактирано от AlexanderTsvetkov на 20.07.09 13:45.
20.07.09
20:08
До колкото съм чел една от основните съставки на повечето Бустери е ААКГ(Аргинин Алфа Кето Глутарат), а него може да си го купите и отделно.Поне Аз така смятам да направя.Иначе много се бях надъхал за Нитрикс, но като гледам май няма чак такъв смисъл и по-добре вместо Нитрикс да речем да си взема Протеинче.
24.07.09
14:49
аз по-силен буустър от Дарк рейдж не съм пробвал. Тези дето казват че не действа - нека го опитат :)
24.07.09
15:00
казано от death на 24.07.09, 14:49:
аз по-силен буустър от Дарк рейдж не съм пробвал. Тези дето казват че не действа - нека го опитат :)
колега сподели как го усещаш.
колко сила качи? килограми, обеми ?
24.07.09
20:36
Пробвал съм НОКС, Суперпъмп, Шотгън, Анимал пъмп, чисто ААКГ и въпросния Дарк Рейдж.
Не мога да кажа какво съм качил - на 5-6 доза от него съм. Но за първи път ми се налага да започвам с по-малко от оказаната доза, просто защото първия път ме удари мноооооого силно, но от към лошата страна :D
24.07.09
20:51
а някой да е пил ” NitrOx ” на PeaK
Мнението беше редактирано от maja на 26.07.09 08:20.
24.07.09
21:16
Здравейте , нов съм и искам първо да ви поздравя за страхотния сайт.
Взимал съм Нитрикс голяма кутия , почти не го усетих .. можеби малко по-твърд те прави , но това по време и след тренировка за много малко време.В момента взимам Плазма Джет и съм доволен , усеща се добре.
26.07.09
06:23
Аз от една година насам ползвам Controlled Labs White Flood + Green Magnitude за около три месеца, почивам един месец и сменям с Animal Pump пак за три месеца и после почивка 1 месец. Крайният резултат беше + 20 кг маса и то доста чиста. Започнах от 85 кг и година по-късно съм 105 кг с 10-11% BFI и тези които ме познават могат да го потвърдят. Какъв е извода? Ползвам качествени добавки които са се доказали във времето! Всичко друго е компромис с тялото и джоба.
26.07.09
07:53
Я сложи снимки преди и след - интересно ми е да ти видя гигантските стрии.
26.07.09
16:40
казано от death на 26.07.09, 07:53:
Я сложи снимки преди и след - интересно ми е да ти видя гигантските стрии.
За твое съжаление кожичката ми е като на детско дупенце. Няма как да получиш стрии ако качваш по около 1-1,5 кг на месец.
П.С. Пише го и в дебелите учебници но кои ли чете?
27.07.09
15:46
казано от kao на 26.07.09, 18:28:
Познавам Велизар и мога на 100% да потвърдя това което казва.
Мерси :red:
казано от Велизар на 26.07.09, 06:23:
Аз от една година насам ползвам Controlled Labs White Flood + Green Magnitude за около три месеца, почивам един месец и сменям с Animal Pump пак за три месеца и после почивка 1 месец. Крайният резултат беше + 20 кг маса и то доста чиста. Започнах от 85 кг и година по-късно съм 105 кг с 10-11% BFI и тези които ме познават могат да го потвърдят. Какъв е извода? Ползвам качествени добавки които са се доказали във времето! Всичко друго е компромис с тялото и джоба.
Може ли да ми кажеш как си ги съчетавал Controlled Labs White Flood + Green Magnitude,и за колко време ще ми стигне голяма разфасовка silabg.com/bg/2042-CONTROLLED-LABS-White-Flood.html ,че мисля и аз да взема?
казано от nino на 10.12.09, 15:20:
Значи горе-долу ще ми стигнат за 2-3 месеца?
Да ще ти стигнат, аз точно този стак свърших преди 1 седмица и е невероятен аз го вкарах с МyoFusion. Сега правя почивка и след това още едно стакче но със Matrix 5.0 (никога не съм го пробвал, но с отстъпка ми идва тънко и мисля с него да започвам - доста добри отзиви съм чувал)+ PW и витамини.
03.04.13
08:57
Здравейте какво мислите за азотния бустер Bsn Nitrix четох за него и пише все добри неща но искам да чуя и вашето мнение благодаря предварително :)
казано от Кристиян Димитров на 03.04.13, 08:57:
Здравейте какво мислите за азотния бустер Bsn Nitrix четох за него и пише все добри неща но искам да чуя и вашето мнение благодаря предварително :)
Не е точно азотен бустер. Прочете ли внимателно за какво е ? Със сегашната промоция силно се замислям за 1 кутия и аз !
Като цяло само от 1 такъв продукт едва ли ще видиш голям кяр.
03.04.13
11:59
ами четох пише че е за доста неща но би ли помогнал за покачване на мускулна маса :) и дали ако се вземе трябва да се комбинира с нещо
Мнението беше редактирано от Кристиян Димитров на 03.04.13 12:00.
03.04.13
18:55
Ползвал съм Amix Cell Zoom и останах много доволен. Препоръчвам на всички. :)
04.04.13
20:18
казано от Ради Хаджирадев на 03.08.06, 13:11:
Лично мнение(добито от ползващи): азотните буустери не помагат за качването на маса! Те са добавки, които биха ви влияли основно на психиката.
Ако можех, щях да ти дам 100 лайка, та най-сетне да го разберат!!!