С какво да комбинирам бионабол ?

Темата е заключена.

03.02.05
10:14

Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=36427#36427
————
значи визимам бионабол на хапчета от 5 мг
ето я ситемата за взимане:
1-10
2-10
3-20
4-20
5-10
6-10

Етого и това което ме интересува искам да знам какво да зимам повреме или след карая на цикала за да не изгубя постигнатото и от кога да започва занм само за креатин а моля другото като го дадете да кажете и кога по колко се взима аз сум до 3 седмица 2 ден !
Моля промени заглавието на темата ти с някакво конкретно! Защото с това заглавие е в разрес с правилата!
по-здрави
Емил

DJ

03.02.05
12:55

пич от тези дози 10-20 незнам какво ште постигнеш  ако си решил  правиго както трябва та това са 10-20мг на ден какво мислиш че ште постигнеш аз мисла че освем дасе тровиш в момента друго не праиш
направиси стандартна пирамида и овеличи дозите ако искаш да постигаш нешто но така се тровиш без никаф ефект а секи които практикува този спорт иска като се погледне в огледалото и да вижда Ефекта УАЛ :wink:

03.02.05
13:41

ами понеже четох в сайта на бб-теам и там пиешеше че за 1-ви циакл повече от 15 миг на ден не е хубаво но щом стего взимали и знаете кажете как да го взема и аз както разбрахте до 3 седмица съм 2ден чакам вашите мнения!

03.02.05
15:23

10
20
30
30
30
20
10
си напраи системата,3х1 зимаи карсил,след цикала трибестан.Хуу е и ако имаш пари по време на цикала да земеш някои протеин ама да има повече белтаци,а не ваглихидрати.

03.02.05
15:41

[quote author=“vanwilder”]10
20
30
30
30
20
10

понеже съм до 3-седмица ако го проемня на

10
10
30
30
30
20
10
какво ще кажете ?

AR

03.02.05
20:03

По добре е да минеш на 20 мг сега а следващата седмица на 30 като на 30 цели 3 седмици!!! малко ще ти се пренаситят рецепторите по добре да намалиш времетраенето.една или две седмици на 30 не повече.Тогава почваш да намаляш дозите с 10 мг на седмица.

03.02.05
21:56

а какво да взимам след цикала ?

25.02.05
17:54

пич земи си карзил или лив 51 пак върши раота .Да не свалиш килата след цикъла и да си поопраиш “перашките”пий трябестан.

MO

27.02.05
20:29

FoS7eR би ли ми казал след кви са ти резултатите досега с бионабола..че след 1 седмица почвам и аз.... :wink:

27.02.05
21:50

monster аз днес започнах просто чаках да мине време виж като го свъра ще ти кажа какво съм направил ще ми кажеш и ти какво си направил и ще сравним !: )

Т>Е бях болен и днес започнх нов цикал понеже ония нищо не направих иам предвид че го прекъснах бях болен и така нататак. Ако се интересуваш как ще го правя парити ми ЛС да ти кажа !

PE

02.03.05
17:27

Пичове не моа да разбера що се тровите ,аз също съм правил цикли и съм видял кво.Да живееш в непрекъснат страх дали няма да се повредиш и да ти окапе пишката не си струва риска за това че ще тежиш 5 кила повече и ще си малко по-релефен.

1.По тия форуми видях една камара съвети от хора които нямат опит в тия неща и съветват другите

2 .Ако взимаш химия е добре да знаеш че после ще си възвърнеш парите които си вложил -иначе какъв е смисъла -така или иначе здраве не правиш

Тренирайте здраво ,бързо и тежко с много протеин и умерено въглехидрати и ви гарантирам че ще имате тяло и ще сте здрави наиситна
Това е смисъла на тоя спорт (ако не си състезател естествено
Моля пишете на кирилица! Мнението ви беше механично преведено.
Mr_Muskul

04.03.05
03:40

абе а за да не ти висне пишката се пие витамин Е са ми казвали а тоя карзил скап лу е ?

07.03.05
00:24

бионабола е един от малкото стероиди които наистина деистват добре без да го комбинира6 с не6то друго. Но по принцип не е ло6о да слойи6 и нещо отзад. зависи обаче какво искаш да постигнеш. иначе това че ниама да ти става пишката и разни други теории...  Ти така или иначе си реши и да ти кайа недеий пак ще вземеш така че карай. Що се отнася до тжоите 30мг. дневно наистина е слабичко но ако не искаш кой знае кво става. А и от тази дозировка ниама кво да се плашиш та тя си е почти терапевтична. накрая можеш да праснеш малко прегнил. примерно по две ампули от 1500 на седмица но не повече от три седмици общо като започнеш една седмица преди края на цикъла и две след него.А наи добрата комбинация с бионабола става ако вземеш малко нандролон. примерно: дека или ретаболил. ако пак искаш по евтин вариянт иди до най близката ветеринарна аптека и си купи лауроболин. Не се стряскай че го купуваш от там то си е само един по дълго действаш дека дураболин и няма никаква разлика с това дето ще го купиш от нормална аптека. Лично аз доста пъти съм го практикувал и още не лая

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1