Кратко ревю на Slin-Sane

Прескочи до:
ГН

10.12.09
14:23

Айде и аз да се изкажа.

И аз като чета ревюто на това момче много неща ми изглеждат “ех-еееее”. Но не задруго, а защото аз не съм ги изпитал върху себе си.

Моят лог БЕШЕ спонсориран.

Но аз съм твърдо ПРОТИВ преувеличенията и лъжите.

Единственото, което мога да кажа за Слин-Сейн, е това, което съм усетил по себе си.

Примерно за прословутото потене почти нищо не усетих. Имаше напомпване, но много далеч от “разкъсващо кожата”. Издръжливостта ми не се подобри. Енергията - също. Силата - да, подобри се, без да се усеща като напрегнатост и скованост.

Така че като изключим силата, аз усетих Слин-Сейн като матаболитен оптимизатор - ядах наистина много и не омазнявах. А на 200 гр въглехидрати дори бях започнал да свалям. Т.е. смятам твърденията, че може да си позволяваш до 200 гр вътглехидрати и да чистиш, както и твърденията че можеш да си позволяваш до приблизително 430 гр въглехидрати и да качваш качествена, почти лишена от мазнини маса (цифри за атлет 85-90 кг) за ВЯРНИ.

За всичко останало НЕ твърдя, че е лъжа - просто не съм го усетил върху себе си. Аз говоря само и единствено, когато усетя нещо върху себе си, защото съм достатъчно напреднал и това е ЕДИНСТВЕНИЯТ и обикновенно абсолютно точният ми индикатор. Пример - бицепсовото сгъване. Там принципът е същият - правя го по начина и с килограмите, които искам, защото го УСЕЩАМ най-добре в бицепса и защото го ВИЖДАМ след това в метъра.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 10.12.09 19:08.

10.12.09
15:42

казано от Aleksandar Marinov на 10.12.09, 13:47:

Защо ти е старата формула? В цяла БГ е изчерпана, така че малко търпение, докато дойде новата формула и готово. :)

Ами не, че толкова нямам търпение :) За съжаление въпроса е финансов. 75лв за 2 месеца е супер цена (BPS), докато с новия 80 лв за 30-40 дни е по-сериозно.

10.12.09
16:34

Както старият, така и новият стига за 60 дена с по 1 прием на ден. ;)
Както преди, така и сега, може и с 1 прием да си караш (с предтренировъчно хранене), може и с 3 приема. Въпрос на избор и на финансова възможност.
Поздрави!

EL

10.12.09
22:11

казано от Aleksandar Marinov на 10.12.09, 16:34:

Следващият път когато ще пиша в тази тема е , когато бъде внесен продукта, регистрира се в РИОКОЗ и бъде пуснат из търговската мрежа. Никой ли не разбра, че го няма в България, защото НЕ Е ВНЕСЕН все още? Поискахте анализи, е когато си го закупите от търговската мрежа - заповядайте, направете си и може да го публикувате където искате. Съдържанието се вижда на етикета, посочен от производителя. Както други вносители си решават, дали да покажат или не анализи, колкото и да ви е неприятно, този избор мога да го правя и сам за себе си.Скоро няма да пиша в тази тема, така че ви оставям да обсъждате сами колко лоша е политиката на фирмата. Следващо включване от мен - след около седмица.

Г-н Маринов,
Какво става? Седмицата вече мина.
Ще направите ли нещо по въпроса?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1