10.12.09
18:28
Здравейте всички,
решил съм да спра цигарите и парите, които ще спестя да ги харча за добавки. Спрял съм се на тези:
1. silabg.com/bg/6260-SCIVATION-SCIVATION-WHEY-5LBS.html
2. silabg.com/bg/2199-BSN-CELLMASS.html
Тренирам активно 5 дни в седмицата, като правя и кардио 1-2 пъти в седмицата. От началото на месец август се занимавам с този спорт като цяло и определено има видим резултат, но защо да не е още по задоволителен? :)
Висок съм 181 и тежа 70 кг. Сегашните ми цели са ми да кача 10-12 кг за 6-7 месеца. Колкото може по чисто разбира се. Предполагам тук най-важна роля играе хранителния режим, с който не мога да се похваля, защото нямам нужното свободно време. Като цяло съм прочел доста информация за хранене и хапвам хубави качествени храни но 2-3 пъти дневно, защото няма време за повече. Мисля, че дадох достатъчно информация, а ако не е нека някой да пита и ще отговоря. :)
Въпросите ми са:
1. Подбрал ли съм правилно добавките според целите си?
2. Да добавя ли витамини към тях и ако да какви?
3. По еднакъв начин ли се приемат хранителните добавки без значение от целите?
4. Ако един ден съм доволен от крайния резултат и спра приема на добавките и продалжавам да тренирам без тях ще изчезнат ли размерите?
Всяко мнение, критика и съвет ще ми е от полза. Благодаря предварително. :)
Темата беше редактирана от darkliquid на 10.12.09 18:28.
Само добавки без свястно хранене - може и да качиш някое кило, но спреш ли ги ще си върнеш старото положение.
Спри цигарите и ти гарантирам, че ще качиш доста без никакви добавки - казва ти го бивш пушач с 20 год. стаж. ;)