ИДЕЯ

TH

11.12.09
15:40

зДравейте имам една идея някои да разработи (койти знае) една тема за “извайването на коремната преса ” защото не спират да се появяват такива теми.Благодаря

11.12.09
15:51

Ха, “Извайване на коремна преса” звучи яко, но по-скоро ще е добре в една тема просто всеки да сподели сплит с упражненията, които обича да прави и най-вече диетата, която е ползвал. Ама лошото е, че на теория всеки знае как се “извайва” m. rectus abdominis :lol:

TH

11.12.09
15:54

ами да аз много съм се надъхал на тая тема плочки и сега ще си поставя за цел да ги изкарам до май 2010

11.12.09
16:01

Нещо години, тегло, спортувал ли си друго?

TH

11.12.09
16:05

преди бях дебел-83 кила,171 много зле
сега-69 (от 1 година) 171 бивш футболист
цел 65 /64 + преса

11.12.09
16:25

Горе-долу ясно. Няма нужда и от снимки.
1во-  диета мой човек.  Моят опит- никво ядене* след 9 (ако лягаш в 11-12), после след 8, накрая и след 7
+това никакво газирано, пици, дюнери и хляб (сутрин си позволявах сладко и тесто и газирано). Имам усещането лично за мен, че сутрин каквото и да ям в умерени количества си отива по предназначение.

2ро-  и 200 коремни преси да можеш- голям праз. Виждал съм дебелаци дето могат три пъти повече от мен самия. Няма да се впускам в обяснения защо коремните преси ще са ти излишни. По-нататък ще напиша за разни любими упражнения за корем (пък може и някой друг да даде линк към списък с тях) На мен са ми любими, понеже упражненията със собственото тегло са ми любими също :)

3то-  Повече движение-  Аз лично като правя по-дълги разходки или като използвам по-малко транспорта огладнявам по-бързо, което е сигурен знак, че метаболизмът се е забързал, а това значи, че си изпълнил половината условия за чистене на тлъстини

4то -  Ако тренираш във фитнес- забързай темпото, прави интензивни тренировки.  Аз лично и от френските преси за трицепс на другия ден имам мускулна треска на коремните мускули.

5то  -  Крос фит  :)  Според мен един от най-добрите начини да се сдобиеш с хармонично тяло

* Нямам предвид добавки. Даже задължително добавки да има  вечерта.

Мнението беше редактирано от introducer на 11.12.09 16:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1