25.02.05
12:09
Целта ми е да кача масата и да подобря възстановяването и развитието на мускулите, абе като цяло да тонизирам тялото.
Слаб съм супер бърз метаболизъм. ОБаче до сега не съм ползвал такава добавка и леко се колебая. Възможно ли е да възникнат някакви неприятни последици:
- забавяне на метаболизма, тоест да почна да дебелея, другпо казано. Не желая по никаккъв начин да стане това. Качване на тлъстини, в никакъв случай, в момента /% мазнини/ са ми изключително ниски, както винаги са били.
- някакви други “инфекции” не се сещам нещо конкретно, но възможно ли е да възникнат проблеми при ПРЕХРАНВАНЕ с аминокилелини, това нещо как се риголира и възникват ли проблеми ако се олее без да иска човек?
- взимат се при чистене, а възможно ли е да заслабна, като ги приемам. 65кг съм, ако падна надоло доста ще се шашна.
Мерси.
п.п. НАдявам се да не повтарям въпроси по тема, ако е така извинете, моля насочете ме към друга тема, но нека има отговор, точно конкретно на това което питам./имайки в предвид конкретната ми физика./ :lol:
25.02.05
19:36
Спокс, не можеш да си забавиш метаболизма. Аз самият съм с адски бърз, преди да почна да тренирам бях 60 кила, след това станах 85, а за 2- седмичен период със съвсем малко по-малко храна станах 79… Ям по 7-8 пъти на ден стабилно за да се поддържам... Иначе съм пил много протеин, амино и креатин и никъв ефект върху метаболизма... Така че- давай смело! :)
Това ме успокоява до някъде. Уважавам твоето, но ще се радвам ако и някой друг си каже мнението.
Работата е, че до сега не съм приемал нищо освен няколко кг сурватъчен-80 протеин лятото и съм много предпазлив със суплементите. Да не стана така, както днес съм си с плочките, след 3 месеца да се погледна и да виждам едно шкембаче, дошло незнайно откъде. :lol: /базикам се, знам, че такива неща не се случват, ама все пак.../ :)
01.03.05
10:56
е щом ще качваш мускулна маса нормално е да качиш и в корима.
Затова яж и тренирай и недей да мислиш много, че с мислене не става а с блъскане!
[quote author=“_VIP_”]е щом ще качваш мускулна маса нормално е да качиш и в корима.
Затова яж и тренирай и недей да мислиш много, че с мислене не става а с блъскане!
Абе да ти кажа пич, без нито 1 от 2-те не може. Освен това, може без да се качва в корема, гарантирам. от 50 кг пишлеме се занимавам с доста неща и може да не съм “мистър баници 2005” обаче съм адски чист. И за мен е важно да си остана такъв. Един вид, предпочитам да не качвам отколкото да качвам където ми падне. :) Въпреки, че съм решил и ще за заема с аминокиселините, живот и здраве да имам успех. :)