11.12.09
20:07
Здравейте отново ! Имам запитваме към вас.. 185см 70 кг 15 год . Програмата ми е класическа : 1 ден. Гърди бицепс 2.почивка 3 трети Гръб трицепс.4 почивка 5 рамо крака 6,7 почивка. Смятам да си закупя Суроватъчен протейн , та въпроса е има ли проблем за годините ии дали ще ми се отрази добре ..Храненето храня се здравословно 6 7 пути на ден неям мазно ..сладко не често, наблягам на месните несща .. мерси предварително :) а пропуснах да кажа 7 месеца стаж
Темата беше редактирана от ktn на 11.12.09 20:18.
Какато беше казал един съфорумец, дай си парите за учебници, а не за протеин.
Мнението беше редактирано от korpusito на 11.12.09 20:16.
казано от korpusito на 11.12.09, 20:16:
Моля без даяждания..ако имаш намерение да помогниш или да посъветваш ( без тъпи шеги и заяждания ) го направи..благодаря!
11.12.09
20:30
казано от ktn на 11.12.09, 20:22:
Моля без даяждания..
Но е категорично прав!
Грамотното писане е признак на уважение към потребителите на форума.
Помисли за това, когато искаш уважение към мненията и въпросите ти.
При този стаж в залата обърни повече внимание на храненето си и тренировъчния режим.
ПротеИнът няма да ти навреди, но според мен изобщо не е наложителен.
Не бързай да пораснеш.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.12.09 20:32.
11.12.09
20:30
казано от korpusito на 11.12.09, 20:16:
x2
Малко срам нямаш ли на 15 години, да пишеш “протеЙн” ?!?!?!
Стига бе хора. Вие го насрахте момчето с това за правописа. Наистина правете му бележки, но това може да стане и без подигравки или на лични съобщения. И аз съм за правописа, но не претендирам, че пиша всичко правилно. Всеки би приел забележки, но не и подигравки. Нали?
Колкото до протеина според мен е хубаво да си вземеш. Тялото ти се нуждае от възстановяване от стреса, получен по време на тренировките точно по този начин, както и тялото на един напреднал билдер на 30 години примерно. Освен това помисли кое тяло се нуждае повече от правилно възстановяване - това не един подрастващ тийнейджър, който е относително начинаещ в спорта и за който това е нов вид стрес или тренираното да понася натоварвания тяло на един мъж? Картинката май е ясна.
Протеинът няма да ти навреди или “блокира рецептори”, пречейки да постигнеш генетичния си потенциал. Това са глупости.
казано от nomad232 на 11.12.09, 21:33:
Стига бе хора. Вие го насрахте момчето с това за правописа. Наистина правете му бележки, но това може да стане и без подигравки или на лични съобщения. И аз съм за правописа, но не претендирам, че пиша всичко правилно. Всеки би приел забележки, но не и подигравки. Нали?
Колкото до протеина според мен е хубаво да си вземеш. Тялото ти се нуждае от възстановяване от стреса, получен по време на тренировките точно по този начин, както и тялото на един напреднал билдер на 30 години примерно. Освен това помисли кое тяло се нуждае повече от правилно възстановяване - това не един подрастващ тийнейджър, който е относително начинаещ в спорта и за който това е нов вид стрес или тренираното да понася натоварвания тяло на един мъж? Картинката май е ясна.
Протеинът няма да ти навреди или “блокира рецептори”, пречейки да постигнеш генетичния си потенциал. Това са глупости.
Благодаря ти много! Явно има останали свесни хора в тоя форум...по темата значи аз тренирам и бреик освен фитнеса и много се натоварвам... Ще те помоля да ми препоручаш някаква марка , модел. мерси :)