25.02.05
19:15
Еми пичове според мен си е строго индивидуално за всеки човек това дали фитнеса ще попречи на разтежа му. Например преди известно време аз и един приятел започнахме да ходим на фитнес. На мен не ми се отрази това. Растях си нормално. За една година пораснах с около 3 см, което според мен не е никак малко. Обаче той не порасна даже и с 1 см.
Когато започнахме да тренираме с него бяхме еднакво високи, а сега аз си го гледам отгоре.
Така че според мен това си зависи само от организма на дадения човек.
Не мисля, че фитнеса може да попречи на разтежа на един човек. Всичко е до ген.
Разбира се не съм правил клек и мъртва тяга.
По-здрави!
:oops:
Разбира се всеки си има мнение и моля всички да го споделят с нас!
според мен фитнеса нема много общо със спирането на разтежа(не говоря за употребата на стероиди )според мен всичко си е до ген и все пак има само два варианта:или ще спреш да растеш или нема така че споко :D
[quote author=“6efa”]според мен фитнеса нема много общо със спирането на разтежа(не говоря за употребата на стероиди )според мен всичко си е до ген и все пак има само два варианта:или ще спреш да растеш или нема така че споко :D
Така е. А примерно едно аверче записа лека атлетика и си мислеше, че ще спре да расте/и без това беше по висок от родителите си/ дори, че ще се набие още повече. Обаче не стана така, прасна с 4-5 см за год. и половина. Той все си мислеше, че е от клековета ама... май си въобразяваше само. :)
Важното е да е с мярка, защото едни изхабяващи треровки, наистина ще попречат на разтежа, особенно ако става дума за 15-16 годишни.. А по-малки си е направо ....