12.12.09
02:03
... с моят хаотичен дневник , който наявам се ще подобря с времето ...
Ще започна с кратка предисторийка ;)
Преди 4г. зпочнах да тренирам фитнес (като по-малък бях потренирал доста спортове) .Тренирах 2години , но уви причиних си тежка контузия на ръката и не тренирах 6 месеца (контузията не беше от фитнеса). След възтановяването плувах известно време . И в последствие се записах на бокс ! Много съм доволен от бокса , съчетавам го с лостове в парка , понякога фитнес и/или домашно.
поради липса на шивашки метър :D някои от мерките ще бъдат добавение :D
Възраст-20г.
Ръст-182см.
Тегло-76кг.
Ръка-38см
Талия: 88 (хахах)
Бедро-?
Гръдна-102
Цели - както в един дневник вече прочетох - “банални”- покачване мускулната маса и понижаване на мазнотията, по-конкретно 80кг.-по чист и покачване на мерките ;)
Да видим такова като мен , дали ще има прогрес в бодибилдингО
Ще започна с това , което правих вчера , защото днес не беше ден за пример :D
Ставане някъде по първи петли - 10 и нещо
Хапвах каквото там хапвах (този ден не ядох добре и въпреки това потренирах ;) )
Тренировка (фитнес(отдавна не бях посещавал)):
Гърди+Гръб
1.Чист лег - широк хват - 4серии с пирамидално покачване на килограмите от 30кг(за загрявка) до 60кг
2.Лег с наклон 45градуса 4серии с пирамидално покачване на килограмите с по малко килограми
3. Кофички на уреда
4.Добрият стар Deadlift :)4серии на пирамида не се престарах с килограмите (и слава богу) стигнах до 70кг 8-10 повторения
5.Издърпване “мечка” на скрипец - пак 4серии
6.Е как се казваше т’ва упражнение ... с 2 думи с един дъмбел заставаш на лежанката с едното коляно на нея , а с другия крак на земята и в поза “дано няма никой отзад” започваш да вдигаш (ще съм благодарен ако някой е така добър да ме подсети за името на това упражнение)
7.Малко корем и ае (всъщност толкова малко , че не си струва да се споменава)
До скоро!
P.S. Утре ще добавя и за храната :d
P.P.S. В момента не пия добавки ... а по тежките т.нар. “химии” са табу за мен ;)
Темата беше редактирана от vvvvvv на 14.12.09 19:50.
Уви днес закъснях и фитнеса беше затворен , затова се задоволих с една бърза тренировка за рамо в къщЧш...
Иначе като храна : Закуска - 8,30ч БаЙница
2ра закуска - 11ч. парче пица (бях навън)+ 2 ябълки (2рата я изядох по-късно)
Обяд - 2 зелеви сърми (супер бяха :D)
Към 18ч. ядох Шиш таук без картофи само със салата ;)
Сядам да вечерям ;) (салата и още нещо)
Както виждате за диета не може да се говори , но все пак (днес не е ден за пример) се старая да ям по-често и здравословно ... живот и здраве може и диета , ноо вероятно след Нова Година ;)
Поздрави от мен !!!
12.12.09
18:22
Какъв е проблема с диетата, вместо парче пица, си взимаш вакумирано пилешко и си го хапваш.
Вместо баница едни бъркани яйца
хах , да така е прав си , но за пицата конкретно бях на такова място ,че нямах време и начин да намеря друго (+тва вакуумирано пилешко не мога да ям в 11ч. :D) , a oтносно баницата , майка ми я беше правила (а тя НИКОГА не готви) и затова си е чест :D Нямам много воля за диета (и най-вече желание) старая се на дневен ред да ям често , засега съм млад и се справям без мн диета ;)
Поздрави!
Днес , почивах хапвах , бях снощен цял ден общо взето ;) като храна - пресен кроасан за закуска (13ч :O) обядвах към 16ч - паеля с пиле и вечерях сърми ... PS имаше и 2ра “вечерка” някви филии от царевичен хляб със сирене ;)... от утре малко по-сериозно ,че то не става само с бира и ядене :D
Днес
рамо:
1. 4х Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред
2. 4х Раменни преси
3. 4х Повдигане с z-щанга до брадичка (хеликоптер)
4. 4х Повдигане лост зад гръб
корем(суперсерия):
4х3 от следните - от вис с крака; римско ; с туистър ; въртене на лост зад врат
храната ще я напиша по-късно!
До скоро!