25.02.05
17:10
ай който знае за предавания свързани с фитнес да пише по коя програма го дават тва предаване и в колко часа ;)
По Reality Tv дават предавания за културизъм и фитнес, които са доста интересни. За съжаление не мога да ти кажа кога точно ги дават, проверявай програмата. :) По Нова ТV Фитнес мания и по канал 3 понякога коментари от състезания по културизъм. По седем дни или Мсат, не съм сигурен дават предаване за културизъм, тук някой по-запознат ще каже. И накрая Недик weekend мисля се казваше.
25.02.05
20:08
Предаването “Фитнес мания” е свалено от екран и вече не се излъчва по Нова Телевизия. Причини, както и информация кога и къде би могло да бъде отново пуснато, не мога да кажа, тъй като и аз не знам. :)
Значи, в четвъртък в 20:00 напипах едно предаване по Риалити ТВ, което ми беше супер интересно (за това говори и Mr_Muskul).
Активни участници в него бяха лица като Чад Никълс, братята Уидър, Лу Фериньо, Франк Зейн, Стан МакКой и някои профибилдъри.
Тоав е час от цяа поредица, но специално културизма беше в четвъртък и, не съм сигурен за това, но май поредицата е била само през месец Февруари...
Явно това е поредицата на уидар е супер тъпи филми са тва аз ги имам на касетки. Преди са ги давали по първа програма.
по-здрави
Поредицата се казва Insider и е за хора, работещи в екстремни условия :wink:
Eclipse
26.02.05
10:11
значи ша видя тва дето е в 20.00 часа в четвъртак а някво др?
26.02.05
12:58
мускули и фитнес преди малко прочетох че няма да го има повече понеже договора бил изтекла и не е подновен пишеше че можело да го дават по btv или ввт ако не се лъжа