Много трудно качвам кг...pls help

Темата е заключена.
FR

07.02.04
02:02

Hi на всички
Аз от скоро отктих този саит,но наистина много ми хареса(особено като видях и форумите :wink: ),та сега искам да ви питам нещо :?
Значи аз сам на 16 год ,висок съм някаде към 170 и нещо,обаче тежа 55 кг ...Аз изчетах целият саит вече видях всичко за храненето и смятам от другата седмица да се фащам вече,но преди това мисля да поискам савет и от вас и да ви питам няколко неща :roll:
Значи ,първо за тия протеини,задължително ли е да ги ползвам,защото разбрах че не били мн евтини,пка и аз нямам мн пари :? ,така че ще стане ли нещо и без тях?
И друго исках да и питам,аз бях чул от някаде че било хубаво да спра плодовете и да я карам само на зеленчуци,месо и тия тестените храни...
Ами за сега това е,ако нещо съм пропуснал да напиша ,кажете
10х предварително на всички

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 08:39.

LU

07.02.04
10:19

Протеините въобще не е задължително да ги ползваш.Само хапвай както трябва,наблегни на месото,млечните продукти,яж черен хляб,ориз,картофи,ядки и 6те ка4и6 кила.Само 4е внимавай да не се омазни6 много при ка4ването,бих ти препоръчал да не яде6 въглехидрати след 5 часа следобед.
Плодовете ги яж по-рано през деня,а не ве4ер.

Успех

07.02.04
17:47

аве без протеин май нестава щото от месото и местните продукти неможеш сичко да въстановиш но си зависи от човека

LU

08.02.04
12:01

Хаха Емо какво искаш да кажеш 4е без хранителни добавки не може да ка4и така ли????

08.02.04
13:29

хмм неможе да освоиш sory много !! дам тва искам да кажа че от 2кила месо като не си на стероиди няма да освоиш много тва е !! и бес протеин според мене е трудно

по-здрави

08.02.04
19:15

Ami sorry i na teb ama misli6 li 4e toi kakto sega zapo4va da diga za prav pat trqbva da zema koto i da bilo 4e 4ak do steroidite stigna??? :?:

LU

08.02.04
20:41

Да бе Емо къде стигна 4ак до стероиди,ако си хапва пи4а както трябва лека-полека 6е ка4и кила.Стероидите са само за профи културисти и състезатели (мое ли4но мнение)

09.02.04
01:12

Ето и моето мнение:

За начало даже  е добре да не зимаш нищо освен да ядеш качествено и да тренираш здраво (говоря за първите 1-2 месеца)

Ето какво и кога ти предлагам да ядеш:

Рездели си така храната че да е вазможно да ядеш на често(около 5-6 на ден) стреми се вечер да ядеш по-малко.Сутрин наблягай на плодове,на обят ориз,картофи,месо (и около 10 белтъка от яйца след тренировка), вечер си прави салати ако можеш и отново е добре малко месо или риба...и както винаги пак няколко белтъка  :)

Това е най-простия вариант който мога да ти дам така че да разбереш горе-долу какво да ядеш 8)

хмм сетих се още нещо...една супер салата за маса по рецепта на Image :wink:  ...нека той ти каже нужните продукти

P.S. Ето давам ви пример...(мен си :) ) как може и без протеин за известно време...значи аз замествам протеина с белтъците което за мен е 5 пъти по-добре...но тук говоря за белтъци в порядака на 20 на ден,което излиза доста скъпо  :roll:

EN

09.02.04
09:12

20 яйца да ден, аз ще почна да кудкудякам бе човече :) Не бе сериозно, нали знаеш, че яйцата са тежка храна и не трябва да се прекалява с тях много много, + тва има много хора, който ако изядат повече от 2-3 яйца на ден се обриват, тва е някакъв вид алергия, така че на теб може и да ти понася така, но може да не е за всеки... :?

LU

09.02.04
10:02

IMTH има предвид 20 белтъка,а не 20 яйца :D
То от толкова не 6е се изрине6,а направо 6е се гътне6 :cry:

09.02.04
10:03

Казах ли нещо за цели яйца? говоря само за белтък...изриването и другите проблеми се получават ако се зимат целите яйца

EN

09.02.04
10:07

:oops: Sorry…

Грешката май е в моя телевизор :) Хъм значи яйца, ми може и да го пробвам, поне сега в нас има яко яйца от при баба ми... Абе всъщност като се замисля май ще ми стигнат за 2 дена :) май може и да не го пробвам... Нищо де важно е желанието... :roll:

09.02.04
12:23

Аз като почнах да зимам яйца тръгнах от 7-10 на ден...така че може да почнеш с по-малко

Лично аз познавам едно говедо (викат му бизона и тежи около 140кг) което зима на ден по 50-60 белтъка  :lol:  :lol:  :lol:

09.02.04
17:58

Аве просто казах че ако не си на стероиди от 2 кила месо няма да освоиш много! Какво лошо има не съм казал да зима стероиди еии !!! :))) За храната ас бех на супер диета тва включва разделно хранене почти исклучени въглехидрати само от млякото ,яко яйца по около 30 и нещо ,2кила месо и малко сиране и кашкавал . Та на тая диета пак осетих катаболизма и тва че по бърз от суроватачния протеин няма и неможе да се замести с яйцата ,кой квото иска да говори . Ас имам фреанд които по 90 на ден праскаше на паста ги праише по 30-40 на ядене представиси ма той беше 128 кила с 7 процента мазнина и много стероиди.

по-здрави

09.02.04
18:45

абе брад ако питаш мен и аз имах такъв проблем какво ли не ядях ам докато не взех да взимам протеини не качих :roll:  :roll:

FR

09.02.04
21:04

Значи 10х на всички
Искам само да ви питам ,за белтъците,начи как да си ги приготвям или направо сурови...
Предварително благодаря!

09.02.04
23:04

варени или някси на паста в топла вода нещо си ги разбъркваш само белтъците или някво такова представа нямам май най-добре варени твърди яйца цели

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1