07.02.04
02:02
Hi на всички
Аз от скоро отктих този саит,но наистина много ми хареса(особено като видях и форумите :wink: ),та сега искам да ви питам нещо :?
Значи аз сам на 16 год ,висок съм някаде към 170 и нещо,обаче тежа 55 кг ...Аз изчетах целият саит вече видях всичко за храненето и смятам от другата седмица да се фащам вече,но преди това мисля да поискам савет и от вас и да ви питам няколко неща :roll:
Значи ,първо за тия протеини,задължително ли е да ги ползвам,защото разбрах че не били мн евтини,пка и аз нямам мн пари :? ,така че ще стане ли нещо и без тях?
И друго исках да и питам,аз бях чул от някаде че било хубаво да спра плодовете и да я карам само на зеленчуци,месо и тия тестените храни...
Ами за сега това е,ако нещо съм пропуснал да напиша ,кажете
10х предварително на всички
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 08:39.
07.02.04
10:19
Протеините въобще не е задължително да ги ползваш.Само хапвай както трябва,наблегни на месото,млечните продукти,яж черен хляб,ориз,картофи,ядки и 6те ка4и6 кила.Само 4е внимавай да не се омазни6 много при ка4ването,бих ти препоръчал да не яде6 въглехидрати след 5 часа следобед.
Плодовете ги яж по-рано през деня,а не ве4ер.
Успех
аве без протеин май нестава щото от месото и местните продукти неможеш сичко да въстановиш но си зависи от човека
08.02.04
12:01
Хаха Емо какво искаш да кажеш 4е без хранителни добавки не може да ка4и така ли????
хмм неможе да освоиш sory много !! дам тва искам да кажа че от 2кила месо като не си на стероиди няма да освоиш много тва е !! и бес протеин според мене е трудно
по-здрави
Ami sorry i na teb ama misli6 li 4e toi kakto sega zapo4va da diga za prav pat trqbva da zema koto i da bilo 4e 4ak do steroidite stigna??? :?:
08.02.04
20:41
Да бе Емо къде стигна 4ак до стероиди,ако си хапва пи4а както трябва лека-полека 6е ка4и кила.Стероидите са само за профи културисти и състезатели (мое ли4но мнение)
Ето и моето мнение:
За начало даже е добре да не зимаш нищо освен да ядеш качествено и да тренираш здраво (говоря за първите 1-2 месеца)
Ето какво и кога ти предлагам да ядеш:
Рездели си така храната че да е вазможно да ядеш на често(около 5-6 на ден) стреми се вечер да ядеш по-малко.Сутрин наблягай на плодове,на обят ориз,картофи,месо (и около 10 белтъка от яйца след тренировка), вечер си прави салати ако можеш и отново е добре малко месо или риба...и както винаги пак няколко белтъка :)
Това е най-простия вариант който мога да ти дам така че да разбереш горе-долу какво да ядеш 8)
хмм сетих се още нещо...една супер салата за маса по рецепта на Image :wink: ...нека той ти каже нужните продукти
P.S. Ето давам ви пример...(мен си :) ) как може и без протеин за известно време...значи аз замествам протеина с белтъците което за мен е 5 пъти по-добре...но тук говоря за белтъци в порядака на 20 на ден,което излиза доста скъпо :roll:
09.02.04
09:12
20 яйца да ден, аз ще почна да кудкудякам бе човече :) Не бе сериозно, нали знаеш, че яйцата са тежка храна и не трябва да се прекалява с тях много много, + тва има много хора, който ако изядат повече от 2-3 яйца на ден се обриват, тва е някакъв вид алергия, така че на теб може и да ти понася така, но може да не е за всеки... :?
09.02.04
10:02
IMTH има предвид 20 белтъка,а не 20 яйца :D
То от толкова не 6е се изрине6,а направо 6е се гътне6 :cry:
Казах ли нещо за цели яйца? говоря само за белтък...изриването и другите проблеми се получават ако се зимат целите яйца
09.02.04
10:07
:oops: Sorry…
Грешката май е в моя телевизор :) Хъм значи яйца, ми може и да го пробвам, поне сега в нас има яко яйца от при баба ми... Абе всъщност като се замисля май ще ми стигнат за 2 дена :) май може и да не го пробвам... Нищо де важно е желанието... :roll:
Аз като почнах да зимам яйца тръгнах от 7-10 на ден...така че може да почнеш с по-малко
Лично аз познавам едно говедо (викат му бизона и тежи около 140кг) което зима на ден по 50-60 белтъка :lol: :lol: :lol:
Аве просто казах че ако не си на стероиди от 2 кила месо няма да освоиш много! Какво лошо има не съм казал да зима стероиди еии !!! :))) За храната ас бех на супер диета тва включва разделно хранене почти исклучени въглехидрати само от млякото ,яко яйца по около 30 и нещо ,2кила месо и малко сиране и кашкавал . Та на тая диета пак осетих катаболизма и тва че по бърз от суроватачния протеин няма и неможе да се замести с яйцата ,кой квото иска да говори . Ас имам фреанд които по 90 на ден праскаше на паста ги праише по 30-40 на ядене представиси ма той беше 128 кила с 7 процента мазнина и много стероиди.
по-здрави
абе брад ако питаш мен и аз имах такъв проблем какво ли не ядях ам докато не взех да взимам протеини не качих :roll: :roll:
09.02.04
21:04
Значи 10х на всички
Искам само да ви питам ,за белтъците,начи как да си ги приготвям или направо сурови...
Предварително благодаря!