Аватари

13.12.09
09:40

Гледам, че някакъв потребител е разцъкал аватари с логото на форума, но на мен лично нито един не ми хареса... Понеже това ми е работата (на 15 съм, но все пак xD) си мислех, че мога да направя 10ина аватара и ако се харесат да ги сложите там. Та съгласни ли сте?

Аватарите с логото на сайта бяха направени от Vanisher преди няколко години, след което Димитър Михайлов (собственика на това място) ги обобщи в ремата:

http://www.bb-team.org/forums/viewannounce/3557_17/

Предполагам не е проблем темата да бъде актуализирана с нови аватари, но нека компетентните органи да се произнесат :)

ПИ

13.12.09
12:58

Не мисля, че екипа ще откаже. ;)

GO

13.12.09
13:38

казано от p17bull на 13.12.09, 12:58:

Не мисля, че екипа ще откаже. ;)

Правилно. :)

13.12.09
14:13

Този на профила ми е нещо като “демо”. Като се освободя днес или утре ще ги направя :)

Благодарности за проявеното желание - моля да ги изпратиш на webmaster [at] bb-team.org и ще ги поставим в темата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1