25.02.05
19:42
“Репорт от моята най-луда! тренировка или как не трябва да се тренира:
Не бях спал през ноща и почти не бях ял и смятах цял ден да си почивам защото нямах работа тогава. Но ме викнаха един приятел и една приятелка да ходиме на зала. Е отидохме и аз бях с мисълта да правя нещо леко като предмишница и прасец. Но френда в момента тренира по програмата за сила и му се падаше лег да прави в този ден.
Междо другото доста вдигна силата с тази програма и вече 110 килограма на лег 3ка с лека асистенция прави, а преди 100 му бяха доста зор.
Та почна да загрява на 60 килограма една серия по 8пвт и след това една серия на 100 килограма 3пвт. И тогава почна да ми говори, че съм бил слаб на лег и т.н. и легнах незагрят под 100те кила и направих 8ца малко ми натежа, но ги направих. И след това фреанда направи една серия на 110 3ка с лека помощ и ми каза да съм пробвал на повече килограма лежанка :)) . И сложи 140клг. и лягам незагрят с колана, налакатник и накитници и правя едно повторение със зверски чийтинг и на 2рото умрях и се затиснах. Тогава френда се опита да вземе щангата но тъпото копче се беше качил на лега и някъв като взе щангата щеше да падне напред върху мене и аз разтоварих щангата на ляво и дясно, като я наклоних :) . Е от едната страна падна полувината мазилка, а от другата страна паднаха дискове върху една стара печка :)) . Е френда се съшардиса и да замажем полужението набутахме мазилката под мокета, а той наби два тупаника на печката и я изправи. :)) След това си направихме две завършващи серии аз на 110 и той на 90.
Но след това му щукна на френда да правим :) тяга и ае хубаво и тяга. Та две загрявки на 110 кила по 8пвт и след това той направи една серия на 160 и една на 150. Е аз си товаря 210 въпреки, че бях зверски изморен и му казах да ме черпи протеин ако ги вдигна. Но фреанда каза, че съм щял му изпия протеина и сложи още 15 кила та стана щангата 225кг. . Е почивам си аз :) слагам си колан и фитили и отивам да вдигам. Вдигнах тъпата щанга до колената и там умрях, та така седях сигорно 10 секудни :) и почнах да се треся и я пуснах. След това почна да ми се извинява тъпото копче и я направи 210, но след почивката и 210клг. ме узориха и тях само до колената успях да вдигна. След това на 180 пък изпуснах щангата точно когато се изправям и още една серия на 180 пак неуспях да ги вдигна. Ае въобще яка умора и супер нещастие.
Е разтоварваме ние щангата и кво да видиме единствените два големи гумирани диска бяха станали на две полувинки. :) Ние умниците сложили само 2 гумени диска и другите бяха само железни и по-малки, които не опират в земята. Е гумените поели тежеста на 225те килограма. :)) Замазахме полужението и си тръгнахме. “
Е това е един разказ за стара тренировка :)) ,но не казвам на кого и каде за да няма последствия. Само ви казвам, че тренировката е реална :) . Ако имате и вие подобни яки случки, случели се на ваз или ваши приятели давайте напишете ги.
по-здрави
25.02.05
19:48
:lol: :lol:
Аз нямам такива случаи, единствено когато един мой приятел правеше сконтово за бицепс и се изплъзна една десетка от лоста, която размаза палеца на един друг приятел, ма за щастие сега (тогава- счупен нокът и смазан пръст) му няма нищо :D
Допълнение:
“Не успях да вдигна тежката тяга 225клг. зареди тъпотата и бързането ми и си сложих колана в долната част на корема, т.е. по-долу отколкото трябва. И като вече минах трудното и стигнах до и над колената колана ме стегна в слабините и болката беше доста силна, а колкото повече се изправях, толкова повече ме болеше. Ае пълна простотия, но за другите серии вече сила нямах.”
Абе тази тренировка е направо луда за мене. :))
по-здрави
А аз ще направя репорт след моя тренировка, каква простотия стана... Та стабилно натрениран, умората си казва думата се затътрям към къщи и гледам аз 2 момичета вървят успоредно на улицата точно до една... мантинела да кажем, ограда която разделя платната на улицата. И вървят си там и ги гледам аз... и простъо, какво ми мина през главата...: “Ай сега, ти си пич, ша са стегнеш, ша им покажеш какво се нарича мощ.” И идеята ми беше да се хвана за оградата, която е бая висока... абе над метър и половина... нагоре, не знам точно колко е. Та си викам ще се правя на акробат, ще я предкоча оградата като се подпра само с 1 ръка и се метна от другата страна със засилка. Абе изглежда доста ефектно едно аверче от тавкуондото го прави, страшен финт е.
Засилка... подпирам с ръка... скачам.... ОПППП какво става, китката ми ме преряза-видимо съм я изкълчил/температурата на въздуха беше почти отрицателна, изгледжда съм изстинал/ така ме сряза болката, обече бях скочил вече и бях над мантинелата, от болката не издържах и се пуснах, изгърмях се върху въпросната ограда, точно в чатала , точно между краката ми... майко мила... згромолясах се гърчейки се от болка в ръката и в ..кайсиите... лежах около 2 минути докато се усвестя, добре, че тези 2-нките момиченца се оказаха светни дойдоха и ми помогнаха да викна такси да се прибера до нас...
Няма да разказвам още колко пъти съм изтървал шанга въргу гърдите си за да се правя на мъж и да впечатлявам разни други момиченца, случайно минаващи покрай мен докато товаря щангата и аз слагам ли слагам дискове... и по едно време се оказва, че след като я дигна 1 път 2-ри път няма да мога , а не мога и да я върна на лежанката защото ще я изтърва... и к’во да правя... к’во.. пускам си я на гърдите и чакам безпомощно някой да се смели надмен... да ме освободи... :lol:
С 1 дума- тъпак, ама какво да правя, такъв съм си :lol:
АХАХАХ е тоя разказ братле ме разби от смях! Перфектно смешен е. Иначе не се претиснявай това с момиченцата си е съвсем нормално!
по-здрави
:lol: не е смешно трагично е направо тия мадами ша ни побъркат но са си стимул де :wink: спомням си преди като тренирах с едно гадже и ми беше фитнес партниорка колко зор виждаше милата като я виках да ме пази на лега но аз хитър-слагах с 20-тина кила по малко за всеки случаи щото знам че и да стане нещо тя пак не може да ми помогне на 110 ма да се учи :) та така един път се случи да си сложа нормалните кила на които се зора и започвам серията с 130 1…2…3 и на четвъртия път нещо ми отказаха ръцете 2-3 санта под мъртвата точка и блокаж.. :shock: та тя като се наведе над мен с онова ми ти прилепнало потниче с ония ми ти големи...очи та нема да ги дигна ли :D всичко завърши с хепи енд ама от тогава на последна серия винаги викам некои от моите хора :D
Преди време направих една простотия и още май си докарах няква хронична контузия в кръста.По принцип никога не правая упражнения за гръб със скрипец,но тогава нещо ме мързеше и реших да разтоваря малко.Сядам на скрипеца,дърпам пред гърди нещо от рода на 15 повторения да загрея и като го пуснах нещо стана с тежестите и излезнаха отдолу от пръчките.Викнах инструктора и понеже бяхме само ние двамата за да го оправим трябваше да вдигна цялата тежест на уреда плюс него - някъде към 130-140 кг плочки и още две-три дето нищо не пише на тях .Тогава нищо не усетих но вечерта ме заболя супер много кръста,мина ми час след 4 дни.въпреки че мина
година от тогава,понякога болката пак се обажда.
ИЗВОД:НЕ ТРЕНИРАЙТЕ НА КАЛПАВИ УРЕДИ!!
А иначе в нашия почти не идват момичета,обаче във фитнеса на Жоро
Димитров “Арес” има яко жени и кви работи съм гледал не е истина.
Има едно момче Боби Костадинов - Крика (Тука отварям една скоба
че това е истинският крик - Митьо Крика му е гепил прякора навремето-който не вярва имам Мускули от 1996 година с репортаж
от силово в Южния парк и си пише ясно Боби Крика)дето като дойдат
некви готини направо слага 230 (90 кг лично тегла) на лежанката и прави единица
без загревки,даже съм го виждал да прави тяга 290,дойде една с големи ЦИЦИ
и той веднага се метна на лега без почивка и директно 230 без никой
да го пази щото всички ги беше страх :lol: :lol:
НЕ опитвайте това вкъщи :P
Ехххх тия силачите са многооо яки! Де да имах нервната им система! :)) Иначе на скоро ми разправяха за някакъв май бивш щангист, който в нетрезво състояние и на години около 54г. дръпнал 350клг. тяга без загрявка.
по-здрави
26.02.05
12:24
За тва последното емо мисля да измисля нова поговорка : алкохола прави вола .... а за останалите разкази хаах яко наистина бяха смешни :D Нищо че нямам почти никакъв сравнение с вас опит ама ей ви и един от мен след тренировка отивам на римското столче да си правя аз коремни ама нещо развалено ли бях ял или какво почнах да прая коремни ма едни газовеееее............. докат свърша серията опърдях залата .......и аз бях с един френд и той ми вика ела за малко и ма вика и казва : Аве ти чу ли оня на пътеакта дет бяга как пърдеше и аз леш в истеричен смях :)) че после кат му разясних как стоят нещатата ....... той и той ме последва че се изнизахме от залата ..... че не ми се купуваше ароматизатор.. ..
26.02.05
12:55
абе то не ми се е случвало на мен ама един път тренирам и отивам да пия вода а точно то баните е отделението “фитнес за жени” и една мадама бяга на пътечката по 1 време и звъни джи-ес-ем-а и незнам кво стана сигурно забрави че е на пътечката и както си говори и бяга по 1 време спря да бяга и тyп по газ зад пътечката тогава направо изпаднах в истеричен смях
Пичове, няма да си кривя душата и аз съм си подпръцвал на римското... :lol: :lol: . К’ во да направя... Обаче най-неприятното е понеже аз го правя супер “стръмно” много го дирам де, и като се вдигна един вид се НАТРИСАМ точно на собствената си РАЗЗЗ. :lol: Доста дискомфорт.
26.02.05
14:36
MisHkiN дай да видиме тоя материал за Боби Крика, че ми е интересно. И аз тренирам в Арес-а и го знам какво може. :)
Малко ще изчакате че ми се счупи скенера,но ще го пусна обещавам
И моят принос в гафовете във фитнеса. Преди 3 месеца една колежка ми се обади да ходим да хапнем нещо, а аз трябваше и да тренирам. Взех си дрехите за трен, отидох с нея, обаче нещо стомахът ми разбъркан и си викам ще пия 1 малка мастика(иначе не пия таквоз, ама съм чувал че помага). Пих 1 , ама тя анасон и мирише... Отивам в залата и още с влизането ми 1 приятел ме вика на лежанката да го пазя. Пазя го аз и го стимулирам:”Дигай, сам си!, браво!!!и т.н.” След малко той оставя щангата, обръща се към мен и на всеослушание и вместо мерси ми вика :”Абе Митак, ти от кръчмата ли идваш, че така миришеш на алкохол?”!
Малеее, срам, че там 1 мацка дето си харесвам :oops: ....и ме досрамя да си говоря с нея. Оттогава мастиката я мразим! :evil:
БУУУАХАХАХХАХА!! kara, обра точките с таз мастичка! :lol: Е, аз почти не пия... ама често се случва, като ходим да играем мачле, по някое аверче да се плъосва като кюфтак на терена, махмурлии дошли на мача, РАЗБИРАШ ЛИ... направо се съдрах да се хиля. Най-интересното е, че доста движат, баягат, скачат... и по едно време им прещраква мозъка и прпадат... :? странна работа. Да беха си взели амоняк поне, да се свестяват по-лесно :P
Както каза мишкин НЕ ТРЕНИРАЙТЕ НА СМОТАНИ УРЕДИ та така започва и моята история за моето единствено посещение на залата в Правец Отивам аз към скрипеца хоризонталния да дърпам но незнам с колко кила щото не съм никога сядал на такова чудо тренирам на един измислен у дома (това беше миналата година) слагам 80 кила то ми едно лусно удобно на уредчето викам оо тука 100 са задължителни слагам ги лесно ми е слагам 120 по добре е но пак ми е лесно слагам макса 140 и сега усещам че ще ми е добре дърпам и машината се накланя към мен и пука страшно отпускам мисля че нещо не е наред пак се опитвам да си почна серията не пак се накланя ще се счупи лентичката на границата на възможностите си бях принуден на 120 кила да си ге права.Махам се отивам на машината за дърпане знаете я сядаш дръжките ти отпред и ти дърпаш (леле какво удобство си викам идеално е и пак както предишния случай иследвах с колко кг ще ми е добре и установих че като напълня всички железа (държачи на тежести) с 20ки ще ми е добре но уви правех 15 ки което не ми беше от полза отивам до следващата машина която се дърпа отгоре дръжките но като видях че е заварвано рамото изобщо и не сядах там.Инструктора който ми е приятел и не се бяхме виждали от години вика ти не си за тук кака и беше и вече не съм и стъпвал там.
П.С. Залата е на Валентин Златев но с уредите са го преебали от неква българска фирма с некви ментета а валентин иначе има някой излишен лев мисля