Eко добавки

14.12.09
19:37

Решил съм да добавя малко здравословни добавки към храненето, та имам някои въпроси към по-сведущите:
1. Трябва ли да си взема витамини за активно спортуващи или може някоя  дейли формула ?
2. Омега 3-6-9 ли да си взема или някакви подобни ?
3. Харесах си Антиоксиданти на Нау, някой ползвал ли е и не се ли доближават до омегите ?

14.12.09
19:42

Дейли формулите също стават, вярно по-слаби са, но вършат работа.Виж омегите на НАУ - имат доста изгодни. Аз не съм фен на “health” добавките, така че не взимай мнението ми ;)

Като чуя еко добавки първите асоциации, които правя са витамино-минерален комплекс,антиоксидантен комплекс и рибено масло.Мисля, че в случая правилно си се ориентирал към трите най-комплексни и основни.Oтносно витамините, бих се насочил все пак към такива за спортуващи, в дейли формулите количествата ми се виждат недостатъчни.

Ако става въпрос за неограничени финансови възможности бих избрал:
1)NOW Ultra Omega 3
2)NOW ADAM
3)SYNTRAX Radox

Хубаво звучи нали :)

Иначе по-скромно:

1)Now Ultra Omega 3
2)Now EcoGreen Multi
3)Now Antioxidants или SuperAntioxidants

14.12.09
20:24

Мерси и на двамата :) Скромния вариант излиза доста изгодно, та към него ще се ориентирам може би, но ще видим :)

14.12.09
20:27

Витамини според мен някой среден вариант е ок.Никога не съм усещал нещо по-специално от цълта урина.Пия Ликуид Мултигелс на НАУ,защото са ми най-изгодни цена/брой.
Омега 3-6-9 също пия на НАУ по 4гр на ден.За мен е оптилано,защотот си има всичко нуцно на едно място.
Пия и антиоксидантите на НАУ.До колкото знам имат различно действие с омегите.Не усещам и при тях нещо по-специално,ще видим като ги спра.
;)

14.12.09
21:16

казано от korpusito на 14.12.09, 19:37:

Решил съм да добавя малко здравословни добавки към храненето, та имам някои въпроси към по-сведущите:
1. Трябва ли да си взема витамини за активно спортуващи или може някоя  дейли формула ?
2. Омега 3-6-9 ли да си взема или някакви подобни ?
3. Харесах си Антиоксиданти на Нау, някой ползвал ли е и не се ли доближават до омегите ?

1. Зависи от самия теб, ако спортуваш значи е ясно.
2. Оптималното е Ultra Omega 3, и Borage Oil, прекаленото приемане на Омега3, води до дисбаланс на омега3,омега6.
3. Мастни киселини и Антиоксиданти ? Някъде да срещнеш нещо подобно ? Едното от другото няма връзка, макар че се комбинират.
Според мен си търси такива които са билкови комплексни, защото има и витаминно-минерални.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1