Има ли опасност ако се смесят яйца, риба и мляко в едно хранене?

14.12.09
23:22

Има ли опасност ако се смесят яйца, риба и мляко в едно ядене? Знаете ли на какво се дължи този мит (според мен), че смесвайки тези храни, човек може да се натрови? Мит ли е?

На много митове може да попаднеш в спорта. Според мен този е един от тях.

15.12.09
09:07

Не мисля,че е мит ,аз съм пробвал преди подобна комбинация ,после ми беше доста неудобно в корема и се чудех дали да не повърна...

15.12.09
09:36

Преди малко хапнах сандвич с риба тон, салати и варено яйце. В момента го поливам с кафе и мляко. Мисля, че е индивидуално - ако ти понася, защо не? Много обичам салата с риба тон и сирене, както и консерва тон и кофичка котидж.

15.12.09
09:56

Като бях малък от такива комбинации редовно се опъпчвах, ама сериозно! Или е било от повечето белтък знам ли? Сега този проблем май го нямам.

Пробвай , според мен това е индивидуално,но и аз мисля,че е мит и в повечето случаи хората се превземат.Аз например съм ящен и не ми пука ,правил съм комбинации от яйца+риба+извара и не съм имал никакви проблеми.

15.12.09
15:41

Всичко зависи от начина на приготвяне и точните пропорции. Предполаган няма да ти стане нищо ако хапнеш панирана риба?

15.12.09
20:18

И аз подкрепям мнението, че при всеки е индивидуално, но едно друго простичко и 100% вярно твърдение ме кара да избягвам тази комбинация е то е, че колкото по-проста е за храносмилане храната, толкова по-добре.

ГН

16.12.09
08:41

При майка ми е лошо, про мен не. След малко ще ям суроватка с риба, което е общо взето същото. Ако справа да пиша във форума, да знаете за какво е. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1