Въпрос Pure Whey Pro

14.12.09
21:09

Главно за какво го взимате? Търся си нещичко за натрупване на маса... от Мас Гейнъра на Нутрим останах много разочарован а толкова хвалби... после си взех Про Голд 90 за него пък прочетох много псувни а лично на мен ми се отрази добре... Та сега мисля да пробвам Пюър Уеи Про на Нутрима. Имам бърз метаболизъм може би и затова Про Голда ми се отрази по-добре от Гейнара, поради това че е по-бавен. Дайте съвет кой от трите вида да си взема или предложете нещо друго в по-ниски цени все пак стипендийките ни са малки ;( . И най-вече защо този вид да вземам и как се приема.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

15.12.09
11:55

Вземи всички продукти на Нутрим които имаш у вас...и ги изхвърли в кенефа.След това си поръчай хубав американски протеин.Аз сега ще си вземам куче и си мисля да му давам протеин на Нутрим,прави си изводите :)

15.12.09
14:52

казано от fe2_vanio на 15.12.09, 11:55:

Вземи всички продукти на Нутрим които имаш у вас...и ги изхвърли в кенефа.След това си поръчай хубав американски протеин.Аз сега ще си вземам куче и си мисля да му давам протеин на Нутрим,прави си изводите :)

x2

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1