15.12.09
14:27
Здравейте, казвам се Георги на 17години съм.Бих искал да ви попитам коя от тези 2 добавки е по-добрият избор за момче на моите години.
Физиология 67-68кг. съм 1.81м. висок, атлетично тяло (покрито със слой мазнини и почти никаква оформеност на мускулите).Това което искам е, една
от тези 2 добавки да ми даде някакво начало на едно добро оформяне на мускулите ми за минимално време(което ще рече месец горе долу)
.Разбира се като свърша да вземам дадения
продукт ще продължа няколко месеца усилена тренировка за да запазя мускулната маса която съм качил по време на приемането на продукта.
Темата беше редактирана от imhotofc на 15.12.09 14:30.
приятел, първо така като гледам какво си написал, изглежда че си начинаещ.Мисля че още не ти е време за тези добавки.Първо си оправи храненето и потренираи, и след някои месец си вземи протеинче,амино,витамини и такива работи.Тея продукти които които си посочил са за хора над 18 годишна възраст и за хора които имат стаж зад гърба си.НЕ се залъгваи че те ще те направят животно.Без добра храна каквото и да пиеш не става.
15.12.09
17:31
Всичко в горния пост е вярно, но иначе няма проблем да се използват и преди 18.
А относно главния въпрос, естествено, че N.O. Xplode.
Едното е креатинова матрица, другото азотен буустър.
Така че това “или” не е много на място. Още повече, че иска да взема само единия продукт.
Мнението беше редактирано от vast на 15.12.09 18:16.
16.12.09
12:39
за парите които ще дадеш за N.O-Explode можеш да си купиш 1 кг съроватъячен пртеин и глутамин,
които за момента щте ти свършат идеална работа.с тея продукти можеш да си докараш някоя беля
ако нямаш стаж в залата.
Мнението беше редактирано от stack_force на 16.12.09 12:50.