Тренировка-протеини

16.12.09
06:24

Здравейте.

Имам едно питане към по-компетентните- колко време ПРЕДИ и колко време СЛЕД тренировка МОГА да включа протеин в яденето си (извара), при положение, че искам да свалям (мускул) и съвсем съзнателно съответно гледам да ограничавам протеина (около тренировката)? 3 часа добре ли е? Или трябва да мине по-дълъг интервал?

ПП. Благодаря предварително.
ПП2. Сори, ако темата не е на правилното място или се повтаря. 

16.12.09
07:33

Как става така, че всички жени имате толкова много излишен мускул, че искате да го сваляте? Я кажете как го качвате, че тук 99% от форума се мъчи и не може :)
Мускул се сваля с НЕтрениране и НЕядене, тази тема май я дъвкахме вече.

ГН

16.12.09
08:39

Петко, поно почнаха да се озъзнават, че бях почнал да виждам грозни картинки. За Барби нямам и идея дали има нужда.
Все пак - тъй като изварата е бавен проеин, няма особено значение кога я ядеш. Яж 2 часа преди тренировка и след това 1 час след тринировка. Примерно. Това е само един вариант.

По-важно е каква е тренировката, отколкото колко време след нея ще ядеш изварата. Пък и мускулите не се възстановяват от следтренировъчното хранене само, иначе всички щяхме да се надумкваме след тренировка максимално и да сме като тийнейджърска мечта...

16.12.09
09:08

казано от Георги Николаев на 16.12.09, 08:39:

Петко, поно почнаха да се озъзнават, че бях почнал да виждам грозни картинки. За Барби нямам и идея дали има нужда.

Какво да осъзнават? Жена с много мускули във форума не съм видял.

16.12.09
09:14

Принципно протеинът е нещо хубаво. Хубаво е от гледна точка на това, че след тренироека те възстановява...е зависи и от тренировката де. Свалянето на мускул, както Петко спомена става с НЕядене, по възможност комбинирано с тренировки - кардио. Съветът ми е около тренировката да не се лишаваш от протеин, защото тонусът ти ще пада рязко. Мускулите растат не благодарение на околотренировъчните хранения, а на храната през следващите 1-2 дена (може и 3, зависи от тренировката). Следователно увеличаването на кардио дейността + цялостно ограничаване на белтъчините би довело до желания ефект. Незнам доколко правилно си преценила, че мускулите са ти в повече. Гледай да не си оплескаш сама нещата. Сигурна ли си, че обемите не те подлъгват и те карат да си мислиш, че именно мускул трябва да сваляш, а не подкожни мазнини?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.12.09 09:15.

17.12.09
14:32

Отворих дневника на момичето и там видях няколко снимки. Аз лично не виждам мускули за сваляне. Нищо лошо не казвам, напротив снимките показват добра фигура. Просто казвам, че няма смисъл да се гори мускул.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.12.09 14:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1