4 дневен сплит

Темата е заключена.
_M

20.09.04
21:07

Бихте ли ми състави 4 дневен сплит.Малко инфо за мене на 16 години съм и се занимавам с фитнес от 1 година.Висок съм 172 и тежа 60 кг!Искам в програмата да са включени гърди,гръб,бицепс,трицепс,рамо,крака,трапец и корем,без приоритет на някоя мускулна група.Искам да тренирам за маса и сила.Айде давайте предложенията и мерси от сега!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.12.09 17:53.

20.09.04
21:36

Дориан:

Гърди-бицепс

Крака

почивка

Гръб

Рамо-Трицепс

почивка
почивка

16.12.09
09:01

казано от _MuSa6I_ на 20.09.04, 21:07:

Бихте ли ми състави 4 дневен сплит.Малко инфо за мене на 16 години съм и се занимавам с фитнес от 1 година.Висок съм 172 и тежа 60 кг!Искам в програмата да са включени гърди,гръб,бицепс,трицепс,рамо,крака,трапец и корем,без приоритет на някоя мускулна група.Искам да тренирам за маса и сила.Айде давайте предложенията и мерси от сега!

Четиридневен на Дориан

1ден-Предни и Средни Делти,Трицепс,Трапец,Корем
2ден-Гръб и Задни Делти
3ден-почивка
4ден-Гърди,Бицепс,Корем
5ден-Крака
6 и 7 ден-почивка

16.12.09
13:49

Аман от мързели!!! Кво е тва “бихте ли ми съставили” ?!?! Хората дават пари за такива работи!!! То на готово и баба знае хахаха ..фани се мотруди малко, направи си сам програма и я пусни.. ако някой има забележки ще ти даде съвети как да я оправиш!!!

На тази тема бяха нужни само 5 години за отговор - по-добре да я архивираме. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1