16.12.09
15:33
Здравейте колеги.
Занимавам се с фитнес от над 5 години. Тежа 95 килограма и почвам да свалям. Моля за съвети относно хранене и тренировки.
Сега спазвам НВД и правя кардио. Целта ми е 90 кг. до средата на Февруари и 85-6 до лятото.
Храненето ми е следното:
Закуска - Овес със мед и нискомаслено мляко.
Обяд - Пилешка пържола / яйца и салата.
Вечеря - Яйца, кисело мляко.
Хапвам по някой друг плод или мляко между храненетата.
ами мисля 4е храненията са малко..само 3 поне 4-5 ако може6 да разпредели6 храната според нуждите ти.Ина4е наблягаи на кардиото...да не бъде много дълго,но по интензивно :)
16.12.09
16:27
Сутрин яж овес + нещо(кис.мл.),преди обяд или преди трен зелен банан,на обяд месо,риба,яйца;следобяд аз ли4но ям риба тон,късен следобед фъстъци или орехи,ве4еря риба предимно,преди лягане извара с нещо мазничко или един казеин 4иста работа.
Яж фибри,пий вода 60мл/кг/тел. тег.,избягвай да смесваш въгл. със мазно и прочети малко че мога да продължа да пиша ехее ;-P
Тия неща стават пределно ясни след първия месец в залата от общи приказки с другите фитнесджии.
Ама това е било преди 5 години... може да си ги забравил.
казано от morley1 на 16.12.09, 18:22:
Тия неща стават пределно ясни след първия месец в залата от общи приказки с другите фитнесджии.
Ама това е било преди 5 години... може да си ги забравил.
Именно за това правя тема. Ако няма какво да кажеш не пиши глупости.
17.12.09
09:14
казано от ENZO на 16.12.09, 18:12:
Не е ли по-добре да огранича калориите максимално, все пак свалям?
Да ограничиш калориите не значи да гладуваш. 5 kg за 2 месеца са едно подходящо темпо за сваляне. Помисли как да вмъкнеш 2 междинни хранения - между закуската и обяда, и между обяда и вечерята. Едно кисело мляко, 1-2 чаши прясно, доза протеин - има варианти. Ядките са препоръчителни според мен, независимо, че сваляш... не е разумно да елиминираш тотално мазнините, все пак спортуваш. Разбира се - в подходящи количества.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.12.09 09:15.