16.12.09
18:23
Здравейте!!!Няколко пъти съм писал в този форум,но не и на тази тема.Така...значи имам проблем и искам да го споделя с вас(и разбира се с надеждата,че ще можете да ми помогнете)
Тренирам приблизително от година и половина.Понеделник:бицепс и гърди,Сряда:гръб и трицепс и Петък:рамо,крака.Имаше малка пауза в продължение на приблизително 1 месец.Вдигам от лежанка 70кг 10 пъти (всяко упражнение правя 3Х10) и от 2-3 месеца няма никакъв прогрес.С лежанката за горната част същата работа-не съм мръднал.Питането ми е дали не е време за нещо,създадено по изкуствен път???Забравих да кажа,че съм на 14,почти 15 години.Висок съм 185-6см,тегло 78-79.Знам какво ще кажете повечето от вас-че ми е рано за добавки и тем подобни.Ако това ще ви е съвета,по-добре не пишете(нямам нищо против наистина,но във всяка една тема го казвате).Благодаря ви!!!Ако съм пропуснал нещо важно,кажете и ще ви отговор
П.С.Ако съм пропуснал нещо важно,кажете и ще ви отговоря
Пропуснал си хранителен режим, тренировъчна програма. Как иначе да ти се даде конкретен съвет. Ако целта ти е основно сила, намали повторенията. Можеш да опиташ 5х5 ситемата и т.н
16.12.09
20:18
От 2-3 седмици не ям никакъв вид хлебни изделия и сладко.Сутрин ям зърнена закуска на Nestlea без захар с мляко,на обяд ям плодове(банан,ябълка,) или цитруси и за пиене цитрусов сок.Вечер ям или пилешко или почти винаги риба.
казано от ivancho111 на 16.12.09, 20:18:
От 2-3 седмици не ям никакъв вид хлебни изделия и сладко.Сутрин ям зърнена закуска на Nestlea без захар с мляко,на обяд ям плодове(банан,ябълка,) или цитруси и за пиене цитрусов сок.Вечер ям или пилешко или почти винаги риба.
С други думи си на нулата. Почни да четеш из сайта.
16.12.09
22:02
Яденето ти е нещо като нездравословна диета за отслабване... За да качваш килограми, било тегло, било на упражненията, доста повече ще ти трябва.
16.12.09
22:15
Хира,не знам аз ли не съм пояснил добре или вие четете между редовете.Няма проблем-случва ми се за 2-3 път в този форум.Не ви питах конкретно защо не прогресирам,а как бих го коригирал.Знам,че всички “разбирате”,но като стане въпрос за решение на проблема всички се омълчавате.Пак казвам-няма проблем,не ви виня...все пак сте обърнали “внимание” на темата,за което ви благодаря...
Наблегни на храненето има време за добавки. Първо извлечи от тялото и храната максимума и след това добавките все пак си на 15. Сега тепърва ще започваш да растеш и единственото необходимо е правилното хранене.
http://www.bb-team.org/articles/908
Мнението беше редактирано от gorskia на 17.12.09 06:12.
17.12.09
06:39
казано от ivancho111 на 16.12.09, 22:15:
Хира,не знам аз ли не съм пояснил добре или вие четете между редовете.Няма проблем-случва ми се за 2-3 път в този форум.Не ви питах конкретно защо не прогресирам,а как бих го коригирал.Знам,че всички “разбирате”,но като стане въпрос за решение на проблема всички се омълчавате.Пак казвам-няма проблем,не ви виня...все пак сте обърнали “внимание” на темата,за което ви благодаря...
И ти отговориха, че би го коригирал ако си оправиш храненето. Ако отговорът, който искаш да чуеш, е да почваш да взимаш добавки, няма да го чуеш от мен най-малкото... Ама все пак всичко си опира до личен избор, никой не може да те накара да правиш каквото и да е, още повече ако не си склонен да слушаш тия дето “разбират” малко повече от теб.
Я почвай да се тъпчеш като хората, кви са тея зърнени закуски, плодчета ала-бала.... Почвай да ядеш като мъж... Има предостатъчно теми за хранене във форума! Колегите са ти казали и преди мене, първо извлечи всичко максимално то тялото и храната и тогава минавай на добавки ако пак не ти стига...