27.11.09
07:55
Привет,купувам чувал както се подразбира от заглавието ....за предпочитане от София
Никой ли себеуважаващ се боксиор не си търси да замени стария чувал с по новичак ;>
14.12.09
13:24
Здрасти аз имам чувал. Купих го първата седмица на ноември тази година от Стара Загора. Сега е в София. Размери 180/30 см. Изработен от високоякостен винил. Пълен с гумени стърготини и пясък за тежест. Купих го за 70 лв и за толкова го продавам. Не е ползван дори не е окачван от както е купен.Причина за това да го продавам, а да не си го ползвам аз е че ми се налага да замина за Азия началото на идния февруари за доста време. Ако се интересуваш кажи да ти пратя снимка. А да и е зелен на цвят :D . Аз лично много съжалявам че трябва да го продам, но няма смисъл да събира само прах.
17.12.09
12:06
5 мин пеша от гара Подуяне - посока новия мол.
Ееее та то на 10-15 мин от нас :> е значи ще видя дали ще стане там дет съм го замислил и ....дай направо тел да се свържа с тебе :)
18.12.09
18:30
не обичам да си давам номера
питай каквото ще питаш
ххххх и тогава как ще се разберем ...когато искам да го видя и да го взимам ....то така ли се прави бизнес по интернет...или по добре дай по пощата може и по бързо да стане ;] успех с продаването на чувала но от мен “светлината в тунела” няма да видиш ....УСПЕХ
Мнението беше редактирано от Руслан на 18.12.09 23:19.
19.12.09
21:49
не си ме разбрал правилно, а и аз не съм се до изказал както трябва sry
нямах предвид да не ти давам телефона - не и във форум
предполагам имаш Skype там може да ти го дам ... просто съм си имал някой неприятности слагайки си номера си в форум
Моя skype е ( V_kep4eto ) пиши ми ако имаш все още желание през целя ден ще съм на линия следващите няколко дена... там ще ти дам GSM, ако пък нямаш skype каквото и да е друго става само да не е post нейде
а да и слдеващите 2 дена съм си в нас цял ден и ако все още желаеш като се разберем може да дойдеш да си кажеш мнението
Мнението беше редактирано от В КЕПА МОЛЯ на 19.12.09 21:59.
06.01.10
16:42
Ако още се интересуваш, аз продавам К2 му е марката в София е 100см и диаметъра му е 25см обиколката, а обиколката около 90см.Червен с допълнителна верига за поставяне, пълен с талаж и е доста удобен за пълнене с каквото и да е.Цена 50лв.
За контакти скайп Seaboylubo, GSM:0887 42 83 07.