Universal Animal Pump или Bsn NO-Xplode

Онзи ден отидох до магазина за добавки, за да се заредя за тази зима и ми препоръчаха да си взема азотен буустър. За първи път чух за този суплемент и реших да не прибързвам, а добре да се информирам и тогава да вземам някой. Четох, слушах и се спрях на тези двата: Universal Animal Pump и Bsn NO-Xplode. Някой ползвал ли е и двата? Знам, че е индивидуално, но споделен опит си е споделен опит, нали затова сме тук? Сигурно ще почнете да питате какъв съм аз, на каква възраст, колко опит и т.н., затова казвам: 22 годишен, 180см, 80кг, 38см ръка, серии 75кг от лег, 1 зима опит, сега започвам втората. Взех си гейнър и BCAA, остава да избера буустъра. Не гоня и не очаквам космически резултати. Целта ми е 7-10кг до май месец, знам, че няма да е лесно и затова мисля да си помогна с добавки.

18.12.09
11:45

Пил съм ги и двата. Добри са и няма да сбъркаш, който и да избереш. Съществени разлики няма. Но-Експлоуд малко повече превъзбужда в началото.

18.12.09
13:16

и аз съм ги пил и двата.Пъмпа го пиех по време на диета и не останах мн доволен,ама тогава хранта беше малко отрязана.Експлоуд го взих в апогея на храненето си и да ти кажа доста бях доволен от него.Въпреки всичко мисля че експлоуда е по добър,може би един от наи добрите,които съм пробвал.

18.12.09
15:15

Пил съм No explode и бях впе4атлен.Определено няма да сгре6и6 с него.И за Пъмп-а съм 4увал хубави не6та

Добре, виждам, че повечето сте за Xplode-a, кажете ми само как се пие? Някъде четох, че една доза е 3 хапчета, а се пият по три дози на ден - сутрин, обед и вечер след ядене. Вечерта да се пие няма ли да е проблем за съня?

18.12.09
16:23

NO-XPLODE е на прах и се пие 30-45мин преди тренировка на празен стомах. в нетренировъчни дни - на гладно, като поне 1-1,5 часа след него не ядеш нищо. дозата е от 1 до 3 лъжички. на мен по 1 ми стигаше. ефекта е ... уау

казано от Данаил Владимиров на 18.12.09, 15:54:

Добре, виждам, че повечето сте за Xplode-a, кажете ми само как се пие? Някъде четох, че една доза е 3 хапчета, а се пият по три дози на ден - сутрин, обед и вечер след ядене. Вечерта да се пие няма ли да е проблем за съня?

Ти говориш за Nitrix на BSN.. :) No-Xplode е на прах с хубав вкус и се пие по 1 доза в началото 30мин. преди тренировка и е добре да не си ял 1 час преди да го приемеш,защото няма да усетиш голям ефект.В не тренировъчен ден,когато си решиш,но отново да не се взима с храна..Например го пии сутринта.. :)

П.С Но-Екслоуд за мен лично е по-добър от Анимъл Пъмп.. :)

18.12.09
18:58

Пил съм и двата буустера и лично при мен от NO - Xplode не усетих нищо друго освен тежест в гърдите, която я получавах като взимах по 3 лъжички. Дори и тогава просто не се напомпвах повече от нормално, а тренировките ми бяха доста разнообразни откъм серии, повтороения и упражнения. От 1 и 2 лъжички нищо не усещах, само вкуса беше много приятен. Animal Pump съм изпил 3 кутии и съм като цяло доста доволен. И силата имаше леко покачване, без умишлено да съм целял това и напомпването беше доста добро. Единственото, което отчитам като факт е, че с всяка изминала кутия все по - малко усещам ефекта, а кутиите съм ги пил на интервал от няколко месеца една от друга.

Да, наистина съм се объркал с Nitrix, ама то с толкова четене така става :). Намерих NO-Xplode на добра цена(silabg.com/bg/5859-BSN-NOXPLODE.html) и мисля да го взема. Колко време трае един цикъл? Тази оферта е за 50 дози, достатъчно ли е или е много?

казано от Данаил Владимиров на 18.12.09, 21:32:

Да, наистина съм се объркал с Nitrix, ама то с толкова четене така става :). Намерих NO-Xplode на добра цена(silabg.com/bg/5859-BSN-NOXPLODE.html) и мисля да го взема. Колко време трае един цикъл? Тази оферта е за 50 дози, достатъчно ли е или е много?

Еми ако ще пиеш по 1 път е добре, за 50 дена,което е почти 2 месеца,след това,ако ти хареса и има ефект даваш си от 2 до 4 седмици почивка и почваш пак.. :)

Да ти дам малко инфо за него.Скоро го пих преди 1-2 месеца ми свърши,доста добре ми се отрази..Напомпването беше много добро,направо отлично,при ръцете,когато ги тренирах станаха огромни,даже ме болеше чак..Пил съм и мостри на Пъмпа,ама не е същото,като No-Xplode.. :)

Благодаря за отговорите на всички, реших да взема Xploda, ще пиша пак след някой друг месец по темата. Поздрави.

Ето ме отново на линия. Бързам да споделя колко съм доволен от No Explode-a! Направих цикъл 30 дни и резултата е (в комбинация с 2-3 дози протеин дневно и 10мг БЦАА след тренировка): 3кг тегло отгоре и 3см на ръката. Надуването беше много хубаво, силата се увеличи с десетина килограма, изобщо съм много доволен. Сега почивам и другия месец ще опитам Animal Pump. Тогава вече ще мога да определя кое от двете повече ми допада.

23.02.10
17:36

казано от Данаил Владимиров на 23.02.10, 17:25:

Ето ме отново на линия. Бързам да споделя колко съм доволен от No Explode-a! Направих цикъл 30 дни и резултата е (в комбинация с 2-3 дози протеин дневно и 10мг БЦАА след тренировка): 3кг тегло отгоре и 3см на ръката. Надуването беше много хубаво, силата се увеличи с десетина килограма, изобщо съм много доволен. Сега почивам и другия месец ще опитам Animal Pump. Тогава вече ще мога да определя кое от двете повече ми допада.

Браво за резултатите, но ти препоръчвам да вземеш един креатинов продукт с пъмпа, за максимална сила и маса :)

23.02.10
19:37

Наистина много добри резултати .Защо не пуснеш едно ревю на продукта :)

казано от Данаил Владимиров на 23.02.10, 17:25:

Сега почивам и другия месец ще опитам Animal Pump. Тогава вече ще мога да определя кое от двете повече ми допада.

Поразгледай мненията във форума за Jack3D на USPLabs’.
Доста добри отзиви има за него и ти предлагам да го обмислиш като вариант.

korpusito, доколкото знам то си има креатинова матрица, защо да вземам още креатин? За моно говориш предполагам, но няма ли да е излишно?
Кольо, Jack-a го поразгледах и определено ме заинтересова, отново съм раздвоен :)

Мнението беше редактирано от Данаил Владимиров на 24.02.10 10:02.

казано от Данаил Владимиров на 24.02.10, 10:02:

Кольо, Jack-a го поразгледах и определено ме заинтересова, отново съм раздвоен :)

Аз имах възможността да опитам мостри от Jack3D - впечатлен съм, определено (описал съм в съответната тема).
Не съм приемал друга добавка от този клас и не мога да направя сравнение, но това “нещо” работи.

30.03.10
10:57

Моя USPlabs Jack3d дойде преди 2-3 часа с куриер и днес ще го пробвам за първи път, след което ще ви кажа отзивите какви са.
Докато го бях поръчал и чаках да дойде, от залата си взимах No-Xplode и не можех да спя вечер - голамо въртене.
Заедно с USPlabs Jack3d тренировката ми ще бъде кръгова и главната цел е да изчистя ;)

30.03.10
18:19

Ти ако го пиеш бустера вечер 2 часа преди да си легнеш.. и с Jacked ще е същото. Гледай да го пиеш поне 4-5 часа преди сън.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1