18.12.09
19:51
Имам тластини в областа на гърдите и корема моля помогнете да ги исчитя и да образувам стегнато и красиво тяло.На 13 съм и тежа около 50 кг.Моля даите ми полезни съвети и как оспявате да чистите мазнините.Помогнете с каквото можете диети,бягане, и др...
На 13 години и 50 килограма тегло не виждам защо трябва да лишаваш организма си от каквото и да било. Е, захарите винаги могат да се изхвърлят от менюто. Просто дай малко повече кардио активност - колело,бягане. Използвай търсачката на сайта горе в дясно - има хияди подобни на твоята теми.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.12.09 20:19.
18.12.09
22:50
Не се лишавай от нищо, какви ти диети на 15 години, после като си прецакаш растежа ще си блъскаш главата в стената и ще си мислиш колко глупаво си постъпил
Спорт!Спорт!Спорт!
Забрави за диети на тази възраст,просто недей прекалява със алдките неща и ядене посредно.
Всичко останало ще си дойде с времето.
19.12.09
07:03
Ехх.. аз на 13 бях 1.55 см и 65 кг ;д.
Давай повече навън тичай, карай колело. След годинка, две влизай във фитнеса.
19.12.09
07:41
казано от Nasko. на 18.12.09, 19:51:
Имам тластини в областа на гърдите и корема моля помогнете да ги исчитя и да образувам стегнато и красиво тяло.На 13 съм и тежа около 50 кг.Моля даите ми полезни съвети и как оспявате да чистите мазнините.Помогнете с каквото можете диети,бягане, и др...
Можеш да изчистиш мазнините по точно обратния начин на този, благодарение на който си ги натрупал.
Ако си седял оснонво пред РС - просто започни да се движиш повече и да спортуваш редовно.
Ако си ял основно некачествена храна (кифли, пасти, торти, шоколад, бонбони и т.н.) - просто започни да се храниш с естествена, качествена и богата на хранителни вещества храна (прочети из статиите).
Ако търсиш някаква специална магия - смятай, че предните 2 реда са 2те основно заклинания :) :)