Пак корем :|

JI

10.12.09
19:10

Здравейте,
На 15 съм. Преди година свалих ~10кила, защото бях много зле. Сега израстнах и наистина съм много добре! Единственото, което ми напомня за годините когато ядях по 10 палачинки е корема :) Висок съм 170см и тежа 60кг. За съжеление време за фитнес няма, а и диета няма как да поддържам(няма как да се готви нещо различно само за мен и ям всички вредни храни, които яде цялото ми семейство).  В къщи имам 2 гири по 5кг и гребен тренажор. Освен това си правя лицеви опори и коремни преси. Тук идва и проблемът с корема. Коремните си ги правя на серии по 30, но без проблем мога да направя >100. Като стегна корема се осеща, че отдолу е доста твърд, но от горе има не особено тънък слой мазнина. Също така и отстрани на корема има доста мазнинки. Незнам какво да направя просто, защото всички тези мазнини по корема просто не искат да се махнат.... За диети е много трудно да се говори. Единственото, което мога да направя е да включа едни мюсли сутрин в 6 преди даскало. В момента първото ми хранене се пада в 14:00 и то е каквото намеря в хладилника. Вечерята ми се пада към 19:30-20:00 и ям каквото има сготвено :| В училище единственото, което може да се яде е вредно, за това избягвам хранене там. От една година си даржа тези килограми и съответно съм пораснал с 5см. Мазнините не нарастват, но не успявам да ги стопя.
Ако имате някакви идеи споделяйте :)
Поздрави.

10.12.09
19:23

казано от jijy на 10.12.09, 19:10:

Здравейте,
На 15 съм. Преди година свалих ~10кила, защото бях много зле. Сега израстнах и наистина съм много добре! Единственото, което ми напомня за годините когато ядях по 10 палачинки е корема :) Висок съм 170см и тежа 60кг. За съжеление време за фитнес няма, а и диета няма как да поддържам(няма как да се готви нещо различно само за мен и ям всички вредни храни, които яде цялото ми семейство).  В къщи имам 2 гири по 5кг и гребен тренажор. Освен това си правя лицеви опори и коремни преси. Тук идва и проблемът с корема. Коремните си ги правя на серии по 30, но без проблем мога да направя >100. Като стегна корема се осеща, че отдолу е доста твърд, но от горе има не особено тънък слой мазнина. Също така и отстрани на корема има доста мазнинки. Незнам какво да направя просто, защото всички тези мазнини по корема просто не искат да се махнат.... За диети е много трудно да се говори. Единственото, което мога да направя е да включа едни мюсли сутрин в 6 преди даскало. В момента първото ми хранене се пада в 14:00 и то е каквото намеря в хладилника. Вечерята ми се пада към 19:30-20:00 и ям каквото има сготвено :| В училище единственото, което може да се яде е вредно, за това избягвам хранене там. От една година си даржа тези килограми и съответно съм пораснал с 5см. Мазнините не нарастват, но не успявам да ги стопя.
Ако имате някакви идеи споделяйте :)
Поздрави.

От диети не разбирам, но със сигурност трябва да спреш бира и безалкохолно ако пиеш. И не трябва да ядеш голямо количество на веднъж, ако храната е много по-добре я разпредели на 2 ядения през 2 часа отколкото всичкото на едно ядене. И до колкото знам корем не се смъква само с коремни преси а трябват и кардио упражнения(тичане, плуване, колоездене) все пак изчакай още някой друг коментар преди да си правиш заключения

19.12.09
18:29

За да ускориш метаболизма си яж 6 пъти по малко отколкото 3 пъти по много и избягвай газирано, сладко и мазно

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

* въглехидратно преобладаващи (хляб и хлебни изделия, ориз и оризови изделия, зърнени храни, захар и захарни изделия, царевица, картофи, грах, овесени ядки, кестени)
* белтъчно преобладаващи (мляко и млечни изделия, яйца, соя, месо, риба, морски деликатеси, ядки)
* преобладаващо на мазнинни (растителни масла от семена и ядки, зехтин, мас, масло, сметана, топени сирена с масленост над 60%, семена, палмово масло, кокосово масло)
* бобови храни (боб, стар грах, леща, нахут)
* зеленчуци (краставици, домати, марули, салати, чушки, спанак, коприва, киселец, зеле, карфиол, броколи, тиквички, тиква, моркови, зелен фасул, магданоз, копър, целина, патладжани, бамя, ряпа, репички и др.)
* кълнове от семена, от ядки, от бобове и зърнени храни, от люцерна и др. поници
* плодове (ябълки, круши, череши, дюли, черници, вишни, банани, фурми, портокали, мандарини, тенджарини, грейпфрути, грозде, кайсии, праскови, смокини, мушмули, киви, ананас, лимони, нар, райска ябълка, ягоди, малини, боровинки, къпини, пъпеши, дини и др.

Гледай да ядеш повече от тези:

#  ядки
# месо и месни изделия
# яйца
# риба и морски деликатеси
# семена
# мляко (пълномаслено) и млечни изделия (сирена, извари, кашкавали и др.)

Два кисели плода (Лимон или грейпфурт) сутрин + кардио на гладно помагат за изгарянето на мазнини

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1