Гърди

19.12.09
11:23

висок съм 170см тежа 65кг правя лицеви опори, коремни преси скачам да въже, бягам но гърдите ми не търпят никаква промяна а като ги пипна в тях има нещо като топче. Какви упражнения да правя за да махна това топче и да си заформя гърдите?

GO

19.12.09
11:37

Аз бих спрял да бягам и да скачам на въже,но това топче ме притеснява,чуй коментари от по-компетентни хора от форума!.. ;)

19.12.09
12:02

ако си 96 набор може би сега минаваш през пубертета имаш ли болки и чустваш ли сякаш секи момент ще потече мляко от тях ?

19.12.09
12:25

това топче не трябва да те притеснява и аз съм имал,ще се махне само:P

19.12.09
12:46

казано от DOBRUJANECA на 19.12.09, 12:02:

ако си 96 набор може би сега минаваш през пубертета имаш ли болки и чустваш ли сякаш секи момент ще потече мляко от тях ?

96 набор съм преди ме болеше но сега спря

19.12.09
16:46

най-вероятно тогава си произвеждал най-много тестостерон и част от него се преубразувал в естроген откъдето идва и проблема ,но щом не си получил гинекомастия и вече отминава няма защо да се притесняваш.

19.12.09
19:09

.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 20.12.09 18:55.

SV

20.12.09
12:05

Не се притеснявай,от разтежа е .. И аз като бях на твоите години имах такива топчета и като ги пипнеш боли,но сега съм на 16 и вече нямам.Спокойно ще изчезнат :)

20.12.09
18:09

казано от Biad__ на 19.12.09, 19:09:

Тестостерона се ароматизира при наличието на много подкоцни мазнини,ако през побертета не си дебеличък и то доста шанса да получиш гинекомастия е нищожен.

не пиши глупости, освен ако не искаш да демонстрираш абсолютна неосведоменост по въпроса.

20.12.09
19:03

казано от FRANKO1 на 20.12.09, 18:09:

казано от Biad__ на 19.12.09, 19:09:

Тестостерона се ароматизира при наличието на много подкоцни мазнини,ако през побертета не си дебеличък и то доста шанса да получиш гинекомастия е нищожен.

не пиши глупости, освен ако не искаш да демонстрираш абсолютна неосведоменост по въпроса.

Ето това е моето инфо

Мнението беше редактирано от Biad__ на 20.12.09 19:04.

21.12.09
17:19

тестостерона ароматизира винаги, БЕЗ значение колко са подкожните мазнини. така работи организма на всеки мъж - старае се да подържа в еднакво съотношение двата хормона (тестостерон и естроген) - затова и при стероидните цикли, ароматизацията е един от основните странични ефекти (който може да бъде избегнат). натрупването на мазнини е по-скоро следствие (а не причина) на ароматизацията. за превръщането на теста в естроген е виновен ензима “ароматаза”.
много има за писане по темата, ама ме мързи ;)

21.12.09
19:29

казано от FRANKO1 на 21.12.09, 17:19:

тестостерона ароматизира винаги, БЕЗ значение колко са подкожните мазнини. така работи организма на всеки мъж - старае се да подържа в еднакво съотношение двата хормона (тестостерон и естроген) - затова и при стероидните цикли, ароматизацията е един от основните странични ефекти (който може да бъде избегнат). натрупването на мазнини е по-скоро следствие (а не причина) на ароматизацията. за превръщането на теста в естроген е виновен ензима “ароматаза”.

Аз не усещам никаква миризма нито много подкожни мазнини просто като си погледна гърдите в профил са леко заострени и в тях има топче което преди ме болеше но сега спря. Мога да си стягам гърдите и мускулите околко тях. Въпросът ми е дали това е нормално (повечето постове така казват) или е някаква ранна форма на гинекомастия

21.12.09
19:58

ще изчезне споко щом не си получил гинекомастия до сега и болката спряла няма страшно .Също така ароматизацията не значи ,че трябва да миришеш на нещо ,а гинекомастията е тип “женски цици” който имат много мъже.

22.12.09
02:13

казано от FRANKO1 на 21.12.09, 17:19:

Аз поне което разбирам е че мазнините помагат още по-голяма част от тестостерона да се ароматизира,тоест се влиза в едон омагиосан кръг(не можах да намеря  ер малък).С една дума чрез преобразуването на тестостерона манините се грижат за себе си да оцелееят. :)

А за стероидните циклни до колкото знам проблема идва от прекаленото голямо количество свободен тестостерон,който се вкарва изкуствено и част от него също се ароматизира.(мое мнение)

Мнението беше редактирано от Biad__ на 22.12.09 02:15.

22.12.09
08:34

Interactive96 - при много момчета в пубертета се образуват такива топчета, които после изчезват ... пак беше някакъв вид гинекомастия - нормално е. само да уточня, че самия процес на конвертиране на тестостерона в естроген се нарича “ароматизация” - това не означава, че мирише на нещо (освен на коч, ако не си се къпал) ;)
biad__ - процеса протича при всеки, но в каква степен, зависи от организма. опзнавам хора на по 500мгр и нагоре тест/седм, които нямат никакъв проблем с ароматизацията без да ползват никакви протектори, а познавам и такива, които от трибулус имаха проблеми .... явно е доста индивидуално

22.12.09
08:49

FRANKO1 ,какво обясняваш толкова нали обяснихме на момчета просто доста хора си трупът мнения с различни изказвания на ,които просто не обръщай внимание .

22.12.09
15:51

казано от DOBRUJANECA на 21.12.09, 19:58:

ще изчезне споко щом не си получил гинекомастия до сега и болката спряла няма страшно .Също така ароматизацията не значи ,че трябва да миришеш на нещо ,а гинекомастията е тип “женски цици” който имат много мъже.

Значи имам някаква ранна форма на гинекомастия която трябва да изчезне, защото изглеждат много грозно

GO

22.12.09
16:21

Казаха ти го хората,трябва да изчезне с времето ;) .

08.02.10
19:49

Може да изчезне, може и да не изчезне. При мен не изчезна.
Ще изчезне само ако навреме отстраниш причините за появата.
В повечето случеи, те са няколко. Взаимно се комбинират и действат сирегично,
което дава достатъчен стимул за нарастването на млечните жлези.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1