безопасно ли е на 16,5год 171см и 63кг да дигам 95 лежанка

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.02.05
23:36

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]И най генетично предразположения без химия не ми се вижда да си вдигне теглото 3 пъти

За 99.9% от случаите си прав. Все ме избива на тези примери ама...  Знаеш ли Емил Костов колко вдига? Като нищо и 3 може да докара... но над 2.5 пъти е със сигурност. Йордан Йовчев имате ли идея?

има няколко типа сила:става въпрос за тва че понеже Иордан Иовчев е жилав и може да държи тялото с изпънати ръце на 180* във въздуха и секви такива това няма да му помогне да вдигне 3 пъти теглото си,неговата сила е за продължително натоварване,а не за моментно изтласкване,един силен боксиор може да удря с 2 тона удар и да вдига 120 от лежанка,а един трибоец да удря с 800кг а да вдига 250 от лег..така че всичко опира до това колко си наблегнал на упражнението,а не как ако си силен по природа и отидеш за 1ви път на лег и ще почнеш с 120..и въпреки тва-3 пъти личното тегло!?никога!

27.02.05
03:56

Мале абе хора я жземете про4етете малко и се образоваите диказано е и има дори иследвания които го показват 4е 4овек може да развие до такава степен силата си 4е да вдигне 3 пати теглото си.А да ви дам един пример един мои приятел тежи 67кг и тренира в седмицата 2 пати понякога 3.И вдига на лежанка 162 кг 1 пат правете си извода и намерете в интернет или в някоя книга и про4етете преди да коментирате.                                                          andrew ти вземи про4ети не6то и се пообразоваи малко и на колко си години ти и какво си постигнал в тоя живот 4е да ми казва6 на мене да се прегледам ???  :evil:

27.02.05
10:45

А ти вземи прочети правилата и махни тези 4-ки и 6-ици!Бате тези неща,които пише в интернет ги пишат точно за такива като тебе!А това за приятеля ти как го измисли(защото ти каза,че можеш да вдигнеш 3-пъти БЕЗ ХИМИЯ и  приемам,че не е зобил),но все пак ако е така както казваш,ако просне един цикъл със сериозна химия и сериозни тренировки ето ти републикански!Такива измишлъотини говориш....даже 2 пъти теглото човек да си вдигне от лег без химия е безкрайно трудно,единици са тези хора!

27.02.05
11:06

[quote author=“MI5”]има няколко типа сила:става въпрос за тва че понеже Иордан Иовчев е жилав и може да държи тялото с изпънати ръце на 180* във въздуха и секви такива това няма да му помогне да вдигне 3 пъти теглото си,неговата сила е за продължително натоварване,а не за моментно изтласкване,един силен боксиор може да удря с 2 тона удар и да вдига 120 от лежанка,а един трибоец да удря с 800кг а да вдига 250 от лег..така че всичко опира до това колко си наблегнал на упражнението,а не как ако си силен по природа и отидеш за 1ви път на лег и ще почнеш с 120..и въпреки тва-3 пъти личното тегло!?никога!

:) Естествено, че си прав, обаче само по принцип. Йовчев, е димнастик има и пасивна и активна сила. Личното му тегло е изключително ниско, а силата му е доста висока. Не съм убеден за него, колко вдига от лежанка... нямам никаква идея. Но за Емил Костов с очите си съм го виждал да вдига и знам, че вдига повече от 2 пъти личното си, но за 3 мога да подозирам, не е малко вероятно.

Но както и да е аз това го казах само междодругото. Няма какво да се чепкаме за глупости. Спокойно може да се каже, че 3 пъти личното тегли си е до голяма срепен невъзможно, но на този свят както е тръгнало- няма невъзможни неща... :lol:

AC

27.02.05
11:49

Абе пичове, както каза tpd, няма невъзможни неща. Преди 2-3 години имаше един идиот (не знам къде изчезна) дето го развяваха по вестниците и вдигаше малък боинг с пътниците на него. Не от лег, но го отлепяше от земята и разправяше, че било освен с железни мускули, главно с желязна воля. Индиец ли беше, не помня вече... Нека някой да потърси в нета, не може да няма нещо...

П.с. И да не ми каже някой, че тва е няква супер химия, щото ще му се изсмея...  :)

то има и момиче от Русия с очи кат рентген и хората ходят да се преглеждат при нея,ама тва не е всеки 2ри ами 1/100 000 000 000…така че-анималии всекви,ама не ми говорете как всеки 2ри може да вдига 3 пъти совственото си тегло,а онзи ако може да вдигне малък боинг(т.е. да повдигне) значи нема да има проблем да тича с 10 слона на гърба

БН

27.02.05
14:32

Със сигорност има хора на тоя свят(а може би и в) които вдигат 3 пъти своето тегло,но това си е еба си рядкото явление-макар и да има спорт които се стреми към такива постижения... :? силовите трибойци мъкнат,повдигат и тн. какви ли не самолети,джипове... :) ма т`ва си е рядкост.Не казвам че е невъзможно да си вдигнеш 3 пъти телестната маса,но от лежанка,бидейки начинаещ,без химия ми се струва невероятно...бати,не знам-както каза някой вече-в днешни времена к`во ли не става възножно! :)

27.02.05
16:21

[quote author=“tpd”]... Но за Емил Костов с очите си съм го виждал да вдига и знам...

А той мислиш ли,че не зоби?!

RH

27.02.05
17:32

[quote author=“JONSANA”]А да ви дам един пример един мои приятел тежи 67кг и тренира в седмицата 2 пати понякога 3.И вдига на лежанка 162 кг 1 пат

Е тва трябва да го видя за да го повярвам. :o

27.02.05
17:39

Аз явно ходя в грешните зали, тъй като такива постижения като тук описаните НИКОГА не съм виждал
Другата възможност, която ми минава през ум е влизането в интернет, лееко да увеличава с 20% до 50% постиженията.
Не че има някакво значение кой колко вдига де. Важното е да се бориш със собствения си максимум.

27.02.05
19:00

[quote author=“andrew”][quote author=“tpd”]... Но за Емил Костов с очите си съм го виждал да вдига и знам...

А той мислиш ли,че не зоби?!

Еми, незнам не съм му тарашил къщата тия дни... :lol: , но 100% не прави някакво животинско забане. Иначе взима химиики без съмнение, но това е в реда на нещата.

ок, аз викам стига толкова сме мерили пишки, че е доста тъпо... :) Едно е сигурно, няма нищо сигурно. :)

Поздрави!

01.03.05
00:01

Я ПАК ПРОЧЕТЕТЕ ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА ПИЧОВЕ КЪДЕ СЕ ОТКЛОНИХТЕ

03.03.05
16:37

Оффф  :lol: зашто ли си хабя думите и без това сам видял колко е слаба лежанката в плевен,варна като дигнеш 140 и всеки “мале тоя е изрод” и подобни.Сигорно заштото няма момшета които да вдигат 160-180 а в моята зала има дори и собственика е републикански по Лег 245 кг от лег  :lol: И тои ми обясни това за силата и ше има направени такива изследвания и опити с маже и жени!!! :lol: А и ако сте гледали поне малко новини сигорно сте виждали как харбави жени повдигат коли или каменни купове за да спасят затиснатите си деца или роднини :lol: А и Цветан добственика на залите АПОЛОН и републикански по Лег ми обясни това за силата!!! Такаше момшета сажелявам много но искам да ви кажа ше аз мразя да споря и мразя хора които са огранишени и не вярват и за мен наи голиамата обида е някои да ми каже ше ЛАЖА !!!  :evil: Такаше даите да се разбираме като хора по добрия напин без глупави изказвания и обиди!!!        Благодаря ви и УМНАТА

03.03.05
23:10

Абе къде са модераторите нещо почивка си дават въведете ред

GE

05.03.05
01:07

Мерси бе пичове ама мисля че се оляхте вече!Аиде стига толкоз! :twisted:

06.03.05
00:33

Питай zober безопасно ли е:) аа да и на тая тема последните 5 поста не съм чел като видях как продължи след 2-рия пост :) дел.

07.03.05
11:28

Време е да се сложи точка тук

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1