Креатинова матрица

Прескочи до:
ЕД

22.12.09
08:50

Освен напомпване ти помагат и да покачиш мускулна маса, но не могат азотните буустъри да се сравняват с креатиновите матрици. От креатина ще натрупаш повече маса от азотния буустър.

22.12.09
09:03

казано от mazdaFan на 22.12.09, 00:20:

Искам да попитам автора на темата ориентира ли се вече към някой продукт?

Иначе подобна тема бях тръгнал да отварям, но както виждам са ме изпреварили и за това ще пиша тук тъкмо и да спестя малко четене на едно и също.

Няма да ви занимавам със стаж в залата, години, кг. и т.н. защото и преди съм вземал добавки(креатинови, азотни...) интересува ме само помощ да се ориентирам и изясня кой продукт да избера.

Проблема е, че в последно време по една или друга причина нямах възможност да тренирам толкова усилено както лятото и като резултат в момента силата ми е доста понамаляла, чуствам се някак като в застой, ходя тренирам, но резултатите не са като преди.

Та, за това съм решил за коледа :d да си подаря някоя добавка, да се почуствам като преди.

Ориентирал съм се към някоя от креатиновите матрици или пък толкова коментирания NO-explode, Anabolic xtreme mass fx. Знам, че тези продукти немогат да се сравняват и точно затова немога и да избера точно ефекта който търся: като цяло увеличаване на силата съответно и изръжливостта повреме на тренировка, увеличаване обема на мускулите и тук е ясно някои от креатините. Спрял съм се на коментираните в темата: Gaspari size on, Controlled labs green magnitude, Bsn cellmass.

Oт друга страна като чета описанието на No-explode, Anabolic xtreme mass fx някак си ме блазни, дали да не опитам. Някой който е използвал подуктите да каже освен напомпване какъв друг резултат има  в сравнение с креатина изброен по горе.

Mass Fx няма много общо с No-explode, лично аз не усетих кой знае какъв ефект от него, беше в комбинация с вече спрения Hyperdrol2 (освен ужасно кофти разположение на корема и доста чести разстройства) въпреки здравото хранене и доста дългия период на прием. Лично аз жих те посъветвал да си вземеш Green Mag+големи дози БЦАА на прах+хубав протеин, от които ще имаш резултатти, отколкото да си купуваш доста скъпи добавки като Mass Fx. Също не съм особен привърженик и на азотните продукти, но съм ползвал само веднъж и може да греша.

22.12.09
09:24

Така като чета горните 2 коментара и отделно темите из форума май се ориентирам към креатиновите матрици. Сега естествено идва по трудното да избера между green magnitude или size on. Като цяло ми се струва, че тези които са опитвали са доволни и от двете като може би малко преимущество има green magnitude-a или поне на мен така ми се струва? Ясно ми е, че щом продуктите са на 2 различни марки неможе да се сравнява цената, но все пак ми се струва доста странно 80 дози за горе-долу същата цена, срещу 30 на size on-а. Дали единия не действа по-бавно от другия, тоест трябва по-продължителна употреба или всичко се дължи на цените на различните производителите?

22.12.09
09:41

Буквално от 5-6 дни използвам GM, въпреки че съм доста скептичен към голяма част от добавките, усещам повече енергия и имам подобрение в килограмите. Чувал съм добри неща и за Size-a, ползвам съм cellmass - слаб ефект. Затова мисля, че каквото и да вземеш между GM и Size, няма да сбъркаш. Все пак GM излиза доста по-изгодно, което не е малък фактор.

22.12.09
11:09

Ето отново се връщаме малко напред?А защо не Storm на Univursal и той е 80 дози и той струва колкото другите и напълно конкурентен по съставки на другите? :)

Мнението беше редактирано от Judo на 22.12.09 11:10.

22.12.09
11:19

казано от gigitas на 22.12.09, 11:09:

Ето отново се връщаме малко напред?А защо не Storm на Univursal и той е 80 дози и той струва колкото другите и напълно конкурентен по съставки на другите? :)

Защото Universal нямат Представители във форума, които да препоръчват продукта... :)
На мен също ми е интересен като продукт Storm и бих се радвал на ревюта или някакъв feedback.

22.12.09
11:43

казано от Aleksandar Marinov на 22.12.09, 11:19:

казано от gigitas на 22.12.09, 11:09:

Защото Universal нямат Представители във форума, които да препоръчват продукта... :)
На мен също ми е интересен като продукт Storm и бих се радвал на ревюта или някакъв feedback.

Сашо адски си прав относно рекламата.По някога е дразнещо колко сме ограничени,а някой купуват без да четата етикета а само защото е ракламиран и коментиран,по този начин има много добри неща които си заслужават но остават в сянка. А относно продукта пих го миналата година самостоятелно и останах страшно доволен от него,това е и причината да си го закупя отново този път в стак с Шок Терапи,ще драсна сигурно за него след приключването му на пролет.

Мнението беше редактирано от Judo на 22.12.09 11:46.

22.12.09
12:19

Аз имам няколко мостра и на Сторм и на Шок Терапи, ще взема да ги пробвам днес, утре.

22.12.09
12:29

от Сторма боцка ли :)

22.12.09
14:00

Creatin blast на MET-Rx или STS на Nature’s Best

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1