Съвети и за хранителен режим

22.12.09
11:17

Здравейте , тренирам от повече от една година , но ефект се забеляза едва след като разделих мускулните групи в тренировките.Въпреки това ефекта не е задоволяващ , защото не съм спазвал никакъв хранителен режим , та сега съм изготвил такъв и реших да ви попитам дали е правилен.

7:30 - 8:00 овесени ядки с мляко
10:30 - 11:00 ядки или плодове
13:00 пиле с ориз / зелен боб / боб / леща / пилешки пържоли със зелева салата / грах с месо / риба /
15:00 тренирам и веднага след тренировка ям 2-3 белтъка или извара
18:00 пак някое от изредените за обяд
20:00 пак плод

Висок съм към 180 и съм около 80 кг , целта ми е да превърна мазнините в чиста мускулна маса.Не приемам допълнително протеин.

Също така имам друг въпрос .За да забързам желаните цели , може ли да комбинирам някой фет бърнър с протеин? или само едно от двете и кое ще е по-добре ?

Темата беше редактирана от shinoK на 22.12.09 11:19.

23.12.09
12:08

Толкова много прегледи и нито един отговор.От други теми видях ,че е трудно да се качва мускулна маса и да се свалят мазнини , но ми е интересно дали мазнините могат да се превърнат в мускул.

казано от shinoK на 23.12.09, 12:08:

Толкова много прегледи и нито един отговор.От други теми видях ,че е трудно да се качва мускулна маса и да се свалят мазнини , но ми е интересно дали мазнините могат да се превърнат в мускул.

Виж от какво са изградени мазнините и от какво мускулите. При успех най-малкото, което ще получиш е Нобелова награда за боихимия. Ако все пак се  сетиш как се превръщат нещата поработи върху древните опити за получаване на злато от олово или мед.
Мазнините се използват от тялото за енергия при определени условия. Ако успееш да ги изразходваш, а своевременно градиш мускули, то стигаш до мечтаното ‘сланината на мускули’, но дефакто не се е получило така, а два отделни процеса са протекли.

23.12.09
12:30

казано от Oranje на 23.12.09, 12:23:

казано от shinoK на 23.12.09, 12:08:

Виж от какво са изградени мазнините и от какво мускулите. При успех най-малкото, което ще получиш е Нобелова награда за боихимия. Ако все пак се  сетиш как се превръщат нещата поработи върху древните опити за получаване на злато от олово или мед.
Мазнините се използват от тялото за енергия при определени условия. Ако успееш да ги изразходваш, а своевременно градиш мускули, то стигаш до мечтаното ‘сланината на мускули’, но дефакто не се е получило така, а два отделни процеса са протекли.

Знам ,че не се изказах правилно , но за това съм изготвил горе долу добра хранителна програма (според мен) ,а и ми трябва съвет какво да направя с протеините и фет бърнара , заедно или поотделно да ги взимам и дали въобще да прибягвам към тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1