MASSFX + HYPERDROL 2

22.12.09
16:31

Здравейте,така имам няколко въпроса към момчетата които са ползвали MASSFX + HYPERDROL 2 и знаят как действа и всичко останало.Така първо да кажа че съм на 21 години,тренирам от 2 години без да спирам,когато почнах бях 65 кг,за тези 2 години  станах 80 кг,като качих почти всичко чиста мускулна маса.Но дойде момента в които пълен застой,не мърдам от тези килограми и вече  5 месеца си зимам такива по тънки добавки но нищо.80 кг съм чисто но искам да тръгна пак нагоре дали тези MASSFX + HYPERDROL 2 ,ще ми помогнат за това нещо.Не съм ги пил досега и за това искам съвет с какво да ги комбинирам и как да пия,и след това с какво да продължа за да не изгубя ефекта,а също така и някой да ми каже от каде мога да си ги закупя,адреса,защото съм от Перник,и София ми е малко убъркваща.Ако и от СИЛА ми дадат съвет ще съм  благодарен

СБ

22.12.09
19:45

Здравей ! Hyperdrol и MASSFX в момента не са налични, чакат им се новите версии, които ще бъдат още по - слини и ефективни. Massfx е тъй нареченият natural anabolic, съдържа съставки, които оптимизират максимално собствения тестостерон, активизирането на андрогенните рецептори по мускулната клетка , а оттук и стимулирането на мускулния растеж. Хипердрол действа като контролира и регулира естрогена в организма за максимално покачване на обемите, а също така и индиректно оптимизира собственото производство на тест.

22.12.09
23:03

Мерси за информацията,но с какво подобно на тях мога да ги заместа,защото тренирам също и друго нещо и сега започваме да тичаме от 1януари и мисля че от тогава ще е момента да го направя този цикъл,ще бъде по ефективен ако го съчетая,но щом ги няма налични,новите  и по силни добавки,знае ли се кога ще са на пазара,имам предвид с нещо друго да не ги губа тези 2-3 месеца

СБ

23.12.09
04:35

Може да пробваш комбинация от SLin-Sane, BSN AXIS-HT и Animal M-Stak. Вариант също така е и X-Facotr или Animal TEst. Не забравяй,че отделно протеинът е задължителен.

23.12.09
08:04

казано от Сила БГ на 23.12.09, 04:35:

Може да пробваш комбинация от SLin-Sane, BSN AXIS-HT и Animal M-Stak. Вариант също така е и X-Facotr или Animal TEst. Не забравяй,че отделно протеинът е задължителен.

Супер некомпетентно мнение как може да сравнявате MASSFX + HYPERDROL 2 със  slin-sane!
Пази боже от такива разбирачи!

23.12.09
08:30

казано от WESTA на 23.12.09, 08:04:

казано от Сила БГ на 23.12.09, 04:35:

Супер некомпетентно мнение как може да сравнявате MASSFX + HYPERDROL 2 със  slin-sane!
Пази боже от такива разбирачи!

Сигурен съм ,че silabg, са сложили slin-sane ,като добавка към комбинацията към другите два. Не ги слага като аналог.

СБ

23.12.09
08:35

Към WESTA!!! Специално - това,че не могат да се сравняват като ефект е ясно, това,че действат на различен принцип е още повече от ясно, НО, отново казваме НООО, човека иска продукти, които при НЕНАЛИЧИЕТО на търсените от него да му дадат ефект, който ще му помогне за промяна във физиката!!! Надали в България има някой по-запознат от ЕКИПА на СИЛА БГ какво представляват MASS FX и Hyperdrol!!! Така,че твоето мнение никак не е на място!!!

23.12.09
09:43

благодаря за  мненията,ако има още някое мнение и вариант нека го сподели,видях и много мнения спрямо тази комбинация  1брой Ester Sized XP 180 caps

1 брой NO Extreme 300 tabs

1 брой Methyl Mass (45 дози)

дайте мнения и някой ако ми каже адрес в  София където мога да си купа някой от добавките от сайта SILABG

Мнението беше редактирано от montero881988 на 23.12.09 10:06.

23.12.09
09:58

казано от Сила БГ на 23.12.09, 08:35:

Към WESTA!!! Специално - това,че не могат да се сравняват като ефект е ясно, това,че действат на различен принцип е още повече от ясно, НО, отново казваме НООО, човека иска продукти, които при НЕНАЛИЧИЕТО на търсените от него да му дадат ефект, който ще му помогне за промяна във физиката!!! Надали в България има някой по-запознат от ЕКИПА на СИЛА БГ какво представляват MASS FX и Hyperdrol!!! Така,че твоето мнение никак не е на място!!!

Вашето не е на място ако вие сте най-запознати по-добре да живея в Нигерия!
Само бутате и препоръчвате няколко продукта на всички според мен 1 кило бцаа повече работа ще му свърши на човека отколкото въпросният продукт който препоръчвате!
Като сте толкова запознати защо не казвахте на хората, които си купуваха ваши продукти какво се съдържа в тях визирам SX и H2?

Мнението беше редактирано от westsa на 23.12.09 10:06.

23.12.09
10:07

23.12.2009, 11:43нагоре
благодаря за  мненията,ако има още някое мнение и вариант нека го сподели,видях и много мнения спрямо тази комбинация  1брой Ester Sized XP 180 caps

1 брой NO Extreme 300 tabs

1 брой Methyl Mass (45 дози)

дайте мнения и някой ако ми каже адрес в  София където мога да си купа някой от добавките от сайта SILABG

23.12.09
10:22

@WESTA дето уж знае 2 и 200, разбрахме те всички отдавна колко си недоволен от БГ вносителите, айде ако обичаш може да спреш с тези удивителни знаци, които присъстват в абсолютно всеки един пост и са меко казано дразнещи и извън добрият тон. На кого се караш?! Как прецени че 1 кило БЦАА ще му свърши същата работа ? Може би благодарение на това, че си ползвал продукта/продуктите ли? ЕДВА ЛИ.
Екипа на СИЛАБГ имат в пъти повече познания за продуктите отколкото ти, отделно че твоето си е опрeделeно хейтърство.

@montero - комбинацията е добра, магазина на СИЛАБГ е на адрес София, Раковски 176, потърси ги в скайп silabg.com

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.12.09 10:28.

23.12.09
10:33

казано от Aleksandar Marinov на 23.12.09, 10:22:

@WESTA дето уж знае 2 и 200, разбрахме те всички отдавна колко си недоволен от БГ вносителите, айде ако обичаш може да спреш с тези удивителни знаци, които присъстват в абсолютно всеки един пост и са меко казано дразнещи и извън добрият тон. На кого се караш?! Как прецени че 1 кило БЦАА ще му свърши същата работа ? Може би благодарение на това, че си ползвал продукта/продуктите ли? ЕДВА ЛИ.
Екипа на СИЛАБГ имат в пъти повече познания за продуктите отколкото ти, отделно че твоето си е опрeделно хейтърство.

Обади се и другият вносител май само вносителите се дразнят от мойте мнения за друг не съм чул!
Бцаа съм ползвал и ползвам в момента и скоро няма да ги спирам защото съм много доволен пробвал съм и мострите на стария слин и бцаа е къде къде по-добре!
Като имат толкова познания защо продават амфетамин и стар стероид визирам SX и H2 чакам компетентен отговор?
И няма да спра да говоря истината дори и на някои да не им харесва!

Кое ми е хейтърството, че се опитвам да покажа на потребителите къде е най-добрата оферта и да не си дават парите на вятара ли!
Твоя продукт слин сейн струва 26$ били споделил какво толкова му вдига цената докато дойде в България да не би да плащаш нещо?

Мнението беше редактирано от westsa на 23.12.09 10:39.

23.12.09
12:04

Моят/твоят не си този, който определя цените на продуктите в България. Бърнерите в USA са по 20-30$, тук са по 100 лв, такъв е пазара.Да знам че ти имаш проблем с това - но на кой му пука какво искаш ти? Майка ти не те е ли възпитала, че е нормално краят на изречение да завършва с точка, а не с удивителен?!
Какви истини бълнуваш? Кой не знае какви са цените на запад и че могат да се поръчват от други сайтове?  ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА ПАЗАРУВА ОТКЪДЕТО СИ ИСКА.
Ползвал си 1 мостричка от продукта и вече ЗАЯВАВАШ категорично кое си струва и кое не? Малко смешно от твоя страна. Аз пък мога да твърдя, че има потребители които ползват с месеци даден продукт и тогава отсичат дали действа или не.
Какво ми посочваш колко струва Слин-Сейн? То и 5 либри протеин може да се намери в Америка за 20$ , но тук е 100 лв протеина.
Почти всеки твой пост е плюене по определени вносители и мрънкане от цените в България. Grow up!
п.с. Едва ли ще ме разбереш, затова спирам въобще да ти чета писанията и мрънканията Г-н Удивителен знак.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.12.09 12:07.

23.12.09
12:43

казано от Aleksandar Marinov на 23.12.09, 12:04:

Моят/твоят не си този, който определя цените на продуктите в България. Бърнерите в USA са по 20-30$, тук са по 100 лв, такъв е пазара.Да знам че ти имаш проблем с това - но на кой му пука какво искаш ти? Майка ти не те е ли възпитала, че е нормално краят на изречение да завършва с точка, а не с удивителен?!
Какви истини бълнуваш? Кой не знае какви са цените на запад и че могат да се поръчват от други сайтове?  ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА ПАЗАРУВА ОТКЪДЕТО СИ ИСКА.
Ползвал си 1 мостричка от продукта и вече ЗАЯВАВАШ категорично кое си струва и кое не? Малко смешно от твоя страна. Аз пък мога да твърдя, че има потребители които ползват с месеци даден продукт и тогава отсичат дали действа или не.
Какво ми посочваш колко струва Слин-Сейн? То и 5 либри протеин може да се намери в Америка за 20$ , но тук е 100 лв протеина.
Почти всеки твой пост е плюене по определени вносители и мрънкане от цените в България. Grow up!
п.с. Едва ли ще ме разбереш, затова спирам въобще да ти чета писанията и мрънканията Г-н Удивителен знак.

Ако обичаш не говори за майка ми!Да не почна аз за твойта майка да говоря какво е възпитала!
Като на никой не му пука ти защо се обаждаш и какво стана направили изследване на новия ти продукт!?
Не всички знаят какви са цените на запад!
ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА ПАЗАРУВА ОТКЪДЕТО СИ ИСКА.-тука сме на едно мнение!(до колкото знам и ти пазаруваш от чужбина често!)
Ползвал съм три мострички т.е. 6 таблетки за 6 дена!-и резултат не усетих!
Не съм аз този който мрънка!
Споделям мойте виждания по темите като не желаеш не ги чети живеем в свободна държава нито е турско робство нито комунизъм!

23.12.09
12:51

WESTA колега, кога по - точно пусна изследване на Hyperdrol x 2, за да разбереш че съдържа АА compounds? Любопитен съм :?

23.12.09
12:54

казано от iasen на 23.12.09, 12:51:

WESTA колега, кога по - точно пусна изследване на Hyperdrol x 2, за да разбереш че съдържа АА compounds? Любопитен съм :?

Прочети в чуждите форуми защо е спрян!И според теб защо цялата фирма се покри?

23.12.09
12:55

Просто започнаха да забраняват модулаторите на естрогена и ароматазните инхибитори :)

23.12.09
13:00

казано от iasen на 23.12.09, 12:55:

Просто започнаха да забраняват модулаторите на естрогена и ароматазните инхибитори :)

Да и така ако искаш го кажи те и слим екстрима сигорно за нещо от сорта са го спряли!
Едвали е заради това че си ококорил очи цял ден и ще обиколиш софия три пъти.То си е натурално.

23.12.09
13:22

Ами съставките в х2 са натурални просто са ароматазни инхибитори и вече са забранени. За SX нямам идея какво съдържа.

23.12.09
14:31

Хипердрола в никакъв случай не е “стар стероид”, какви са тия глупости, вече два пъти съм го пил и ако беше такъв щях да забележа, особено след като си направих пълни изследвания.

23.12.09
18:36

Преди месец завърших тази комбинация MassFX+Hyperdrol+Slin sane. Да, доволен съм, но от първите две, а Slin sane е пълна глупост и дори не знам защо се добавя. Прегледайте форума в бб.ком и ще видите, че такава комбинация от трите продукта НИКЪДЕ НЯМА, а slin sane е пълна простотия......по-добре човек да си купи 1кг бцаа за тия пари, а не някакви недоказани продукти с неясен произход и действие. Уважавам мнението на СилаБГ, но трябва да признаят, че това е някаква ненужна екстра, защото MassFX+Hyperdrol си е перфектна комбинация.

ПП. Дори останаха 20тина капсули от Слина и мога да ги подаря на някой. :D

Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 23.12.09 18:42.

23.12.09
19:15

Разкажи за мас фх и Х2 Radi_boy_ рекорди,постижения,сантиметри?
За другото всички сме слушали!

23.12.09
19:21

Да,да човека комбинира 3 продукта, но иначе усеща поотделно кое как действа.... УСПЕХ!  :lol:

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.12.09 19:22.

23.12.09
19:27

Сашо, ако започнеш да пишеш по-компетентни постове, сигурно ще започнат да ти вярват повече хора. Както написах ми остана половината слин шейн, ако искаш мога да ти го пратя да направиш ревю с тези 22-23 хапчета. Но за тези 30 дни дето го пих, нито видях силно напомпване, нито нищо друго, дето ти повтаряш всеки път. След това го спрях, че не видях смисъл от него, и резултатите си бяха същите. Това гаражно производство може да си го рекламираш, както си искаш, но аз дори като видя някъде реклама и падам от смях, дано са останали хора да си го купуват и лъжат. :))

23.12.09
19:35

казано от Aleksandar Marinov на 23.12.09, 19:21:

Да,да човека комбинира 3 продукта, но иначе усеща поотделно кое как действа.... УСПЕХ!  :lol:

Виждам че се е изказал за чудото на добавките за това питам за другите две!

HE

23.12.09
19:47

казано от Santha на 23.12.09, 14:31:

Хипердрола в никакъв случай не е “стар стероид”, какви са тия глупости, вече два пъти съм го пил и ако беше такъв щях да забележа, особено след като си направих пълни изследвания.

Би ли обяснил как точно ги усещаш “старите стероиди” и “новите” съответно и само ей така при какви дози ги усещаш кой какъв е?
Кое точно гледаш на изследванията и какви изследвания си правил? Така поднесено изказването нито е пълно, нито аргументирано.

23.12.09
20:20

казано от WESTA на 23.12.09, 10:33:

казано от Aleksandar Marinov на 23.12.09, 10:22:

Екипа на СИЛАБГ имат в пъти повече познания за продуктите отколкото ти, отделно че твоето си е опрeделно хейтърство.

Кое ми е хейтърството, че се опитвам да покажа на потребителите къде е най-добрата оферта и да не си дават парите на вятара ли!
Твоя продукт слин сейн струва 26$ били споделил какво толкова му вдига цената докато дойде в България да не би да плащаш нещо?

И аз мисля, че цената е много висока. Разбира се, че продуктите в САЩ са в пъти по-евтини и нормално да има оскъпяване, докато стигнат на нашия пазар, но чак такова специално за този продукт - извинете. Просто на повечето суплементи се забелязва съотношение спрямо цената в Америка и тук, което при Слин-сейн го няма. Не ми се дават пак примери, мисля че вече го бях направил. Това, че стига за 60 дена пък няма нищо общо и ми става смешно като го споменавате.

Кой не знае какви са цените на запад и че могат да се поръчват от други сайтове?

Много хора не знаят за цените на запад, особено начинаещите!

Мнението беше редактирано от VEGATA на 23.12.09 20:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1