23.12.09
13:57
Преди малко както си пиех млякото от кутията направо ми попадна нещо в устата. Бях пред компютъра и щях да залея монитора, добре че имаше една чиния до мен и там се изплюх. Оказа се нещо бяло, което размазах на пръстите си и беше бая мазно. Каймак ли е, масло ли ддгз. Знак за лошо качество ли е това и случвало ли се е на някой от вас? Млякото е 3% готово за пиене произведено по UHT технология без консерванти. Купувам го защото е много удобно за отваряне и пиене след това. Има си капачка като на натуралните сокове.
преди една година, и аз попаднах на такова мляко. Не помня коя марка, но имаше един пръст на дъното нещо като малсо/маргарин.
Имах и снимки някъде.
На сега ми звъни телефона, гледам Наско Сераков. Ясна е работа, ама аз нищо странно не усетих.
23.12.09
19:43
Стефан Рядков ако ти звънне е по-лоша работата... :lol: Абе не е от това. И аз бих изплюл въпросната утайка / артефакт/ каквото и да е там, но мисля че не е нещо токсично, най-вероятно е при обработката за обезмасляване да се е “отчупило” малко от мазното и да попаднало в опаковката ти ;D
23.12.09
21:43
аз преди месеци бях си взела едно прясно мляко което беше с цвят на лимонов сок а на дъното имаше бучка приличаща на сирене.доста се отвратих..