25.02.05
15:38
тренирам от 6 месеца и ако може накой да ми препорача протеин и да ми каже съответната дозировка (висок съм 1.86 и тежа 80кг на 17 г.)
до колко пари си говорим?? суроватъчен си куни най-добре ако ще е за евтин - Нутрим ако е за по-скъп Оптимум или Универсал
ами не знам дали има нещо около 20 лв?ако има ще е добре.а как да го дозирам ?
26.02.05
02:34
17 лв 1кг нутрим
ами 2гр/1кг телесно тегло пии преди и след трен предимно след
26.02.05
10:09
ама тои е 186 и е 80 кила ако ка4и о6те към 5 кила ша е добре но щом иска аз пия на универсал - 1.5 кг - 27.90
спрях се на nutrim MEGA PRO 92 PLATINUM.да го комбинирам ли с нещо?и като почна релеф да продължавам ли да го взимам?
протеина е храна може да го взимаш и по време на релеф зависи как си си устроил хранителния режим а това найстина е кофти протеин дет си го избрал по-добре си вземи PRo Gold 90…
Може и глупаво да ви се стори... но в аптеките продават ли го... щото от където съм аз нямаме магазини за хранителни добавки ...
Също така ... ако може да ми кажеш Цена/Количество :)
27.02.05
20:53
Пред фитнеса кадето тренираш не продават ли такива нещта!!!
Не ... ти ако видиш това на което викаме фитнес тук... ще се откажеш от спорта :)
27.02.05
21:14
[quote author=“AxuJl”]Не ... ти ако видиш това на което викаме фитнес тук... ще се откажеш от спорта :)
Лоша работа!!!От каде си??
27.02.05
22:17
е брат при СЛАВЧО ли дигаш????? :lol:
ако взимам добавки определено време и след това ги спра, но продалжа да тренирам ще изчезне ли ефектът придобит от тях?
е брат при СЛАВЧО ли дигаш????? :lol:
Долу на стадиона При Бозев
[quote author=“M0nst3R”]ако взимам добавки определено време и след това ги спра, но продалжа да тренирам ще изчезне ли ефектът придобит от тях?
и мен ме интересува това
а ако спреш да вдигаш въобще ще ти увиснат ли мускулите :?: :!:
еми ко да ти кажа пич в аптека може и да има то предимно зареждат Нутрим и Биогейм на биогейм обаче са скъпи 8 лева 250 грама 87.8 % суроватка ,а на Нутрим 19 лева 1 кг ... но пак зависи от аптеката при нас е толкоз в държавната аптека(бургас).
freakster един приятел взимаше добавки 3 месеца и след това спря да тренира и да взима щото няма пари и сега сичко му е спаднало :( та и аз се чуда дали ако си продалжа да дигам дали ще стане сащото :?:
28.02.05
19:06
много ясно че няма да стане същото..едно е да спреш добавките друго е и двете..и да си стоиш в вас.. :cry:
28.02.05
21:25
ем като ги спреш..просто тряя си ходиш на фитнес и да си блъскаш.. :P
а иначе..аз съм от карлово я кажи някои магазин за добавки в ПЛД щото искам да си зема УНИВЕРСАЛ СУПЕР МАСС 3000 :shock:
ем като ги спреш..просто тряя си ходиш на фитнес и да си блъскаш.. :P
а иначе..аз съм от карлово я кажи някои магазин за добавки в ПЛД щото искам да си зема УНИВЕРСАЛ СУПЕР МАСС 3000 :shock:
Казаха ми срещу ЛукОила Аптеката продавали ... но не съм проверил :)
има склад в една отбивка на ул. иван вазов, срещу стоматологичния инситут, и на малката главна също.
01.03.05
13:05
[quote author=“M0nst3R”]има склад в една отбивка на ул. иван вазов, срещу стоматологичния инситут, и на малката главна също.
на малката главна го знам,там при халите нали :)
Пичове ,я да обсъдим кой къв протеин взима и кви ефекти дава?Аз не си бях купувал протеин от 4 години-преди два дена си взех Whey pro 100%-2 кг за 50 лева/реално е около 70 процентен/ .Бях взимал Биогейм преди години ,но ефекта беше слаб,а и се чуваше че слагат нишесте вътре.Някой знае ли добър протеин -горе долу 30 -40 лева на кг?
Пореден превод.
Mr_Muskul
Биогейм са пълна боза :) а относно добър протеин на Универвал Мега мас 3000 27 лв 1.5 кг
02.03.05
20:41
следващия месец ще ви кажа дали е добар...като го пробвам :o
[quote author=“ShoSho”]17 лв 1кг нутрим
Може ама аз вчера си взех 250гр Nutrim Pure Whey PRO -суроватъчен е!!! И беше 8.50лв!!!! 500гр беше 16лв и неколко стотинки!!! А за по голями порций не съм гледл цените щото....
03.03.05
20:56
[quote author=“Riddic”][quote author=“ShoSho”]17 лв 1кг нутрим
Може ама аз вчера си взех 250гр Nutrim Pure Whey PRO -суроватъчен е!!! И беше 8.50лв!!!! 500гр беше 16лв и неколко стотинки!!! А за по голями порций не съм гледл цените щото....
В склада е 12 лева 500гр пич!!!
аве вие пичове как така не правите разлика между протеин и геинер
MEGA MASS 3000 Е ГЕИНЕР!!!!!!все пак мисля че разликата между геинера и протеина не е за пренебрегване... :D
И къде е тоя склад ако смея да те попитам!!!??????
04.03.05
13:01
Aми ти от кои град си ако си от Пловдив мога да ти кажа иначе мойе да си го земеш от саита им по интернет ама там пак има доставка!!
Aми ти от кои град си ако си от Пловдив мога да ти кажа иначе мойе да си го земеш от саита им по интернет ама там пак има доставка!!
Е за съжаление съм от София!!!
04.03.05
14:42
Е за съжаление съм от София!!!
E сажалявам за София незнам как стоят нещата :roll: !!
04.03.05
17:05
VASIL кажи къде е склада в Пловдив аз съм от Карлово..!!!и само на НУТРИМ ли е или има и други добавки??? :o
04.03.05
21:59
Ами значи Това е офица на нутрим и там има само тяхни продукти намирасе след икономическия нагоре по улицата като трагне6 в една малка уличка нагоре е нз точно как да ти го обясня.Та там цените са като в саиита доста по ниски от другите магазини защото те ги взимат от там и те питат дали си от спортното аз казах да и ми направиха 20%отстапка 8) .
мисля че ако вземеш по-голямо количество и си ученик ще направят отстъпка и ще ти дадат шейкърче :D
06.03.05
10:38
eee аз си бъркам с ПАСАТОРЧЕ :lol: айй таз нощ се размазах :P
06.03.05
12:21
Иначе е изгодно доста да пазаруваш от там!!!!Доста голяма е разликата в цената особено ако зимаш по големи количества и повече неща!!!