проблем с бедрения мускул

CR

24.12.09
13:57

Здравейте, преди около 2 месеца пресякох мускул на бедрото, получи се при удар, като цяло болката премина, но сега като пипам мястото има образувана топчица, която при по-силно натискане ме заболява, как може да я премахна.

Темата беше редактирана от CR на 24.12.09 13:58.

24.12.09
19:14

казано от CR на 24.12.09, 13:57:

Здравейте, преди около 2 месеца пресякох мускул на бедрото, получи се при удар, като цяло болката премина, но сега като пипам мястото има образувана топчица, която при по-силно натискане ме заболява, как може да я премахна.

И аз преди време се ударих много силно под капачката и сега там ми седят няколко топчета,болеше ме известно време,но болката  премина.Ако те притеснява или ти пречи да да извършваш някакво движение ходи на лекар.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1