Как да взимам Bionabol

Темата е заключена.
MO

27.02.05
13:58

Здравейте.На 19 години съм 173/73кг.дигам от давна и вече маи спрях да раста...Сега ще вземам Бионабол!!!Да не се обидите но още от сега ви казвам да не ми се прави някои че много разбира и да почне да ми разсъждажа кво тряя и ко не тряя да правя със себе си.искам ясен и точен отговор за което ще ви бъда благодарен!!!
:) не знам как ще ми се отрази препарата затова отначало ще почна 10x15x20x20x15x10…със много протеин(ясно какъв)но....тъи като препарата има “малък” живот(3-4 часа) как да го вземам?в смисъл когато вземам по 10мг-5 преди и 5 след (преди и след тренировка)?разделено по 5мг. през 4 часа.същото и когато вземам и 15 и 20 нали?
и кога точно се взима Карсила?благодаря ви за умния отговор :wink:

27.02.05
14:07

Ами правилно си се ориентирал , само че няма да е зле да прибавиш нешто против гинекомастия -Провирон или Тамоксифен. С всяка доза Бионабол взимай и Карсил.

27.02.05
14:26

раздели приема на равни часови интервали през деня наи добре така че да имаш едно сутрин на гладно системата не е  много тежка но може да боцнеш некое друго прегнилче накрая :wink:

MO

27.02.05
14:55

Приятели ами забравих да кажа 4е ще вземам Провирон и Новалекс за Гинекомастия..но ви благодаря за наистина точния и съдържателен отговор...а да ти кажа 6efa
аз мислех да си боцна по някое време Дека-дураболин..пък това дето ти ми го каза не съм много запознат с него-я да ме светнеш малко закакво е :wink: ..а пък ако организма ми понесе Бионабола може да дигна до 10x20x30x30x20x10..но не се знае..и да ви попитам..има ли някакъв медикамент с които да намаля задържането на вода в организма..в смисъл да задържам по малко вода....
Благодаря ви!

MO

27.02.05
15:01

аааааааа и още нещо:
Кво ще рече “С всяка доза Бионабол взимай и Карсил.”
В смисъл на всяко вземане на бионабол(по един хап от 5 мг.)по 1 хап Карсил?аз така го разбирам това :) сега не се сещам по колко мг е 1 хап Карсил ама няма ли да доиде много щото ако е така аз да кажем когато вземам по 20 мг(4 пъти по 1 хап)това ще рече 4 хапа Карсил на ден???обясни я малко тая работа :wink:

DI

27.02.05
16:16

Карсила се взима по схемат 3х1 или преди всяко хранене по 1 хапче. Ще те помоля като свършиш цикъла да докладваш какви резултати си постигнал. Успех :wink:

27.02.05
16:42

Значи карсила се зима 3х1(сутрин,обед и вечер по 1(ако имаш пари по 2) хапчета).
Бионабола го зимаи сутрин на гладно и след 3/4 часа на обяд примерно по време на ядене,направи си системка до 30.А monster зимаи само Провирон,Новалекс недеи зимаи (парво тои намалява деиствито на бионабола,2-ро има много странични ефекти,3-то тои е вече като имаш генекомастия и се бори сас нея)
6efa ти не си в час ... ако искаш направо си бии прегнила след като зимаш 1 месец протеин!Прегнила е за много тежка химия (примерно дека+систанин+боинабол)Ако икаш нещу след цикала то е трибестан.

MO

27.02.05
16:55

vanwilder благодаря ти за информацията..да ти кажа после и аз прочетох това за Новалекса....така че няма да го вземам..
Само Провирон достатъчно ли е?или може и още нещо:)))
а пък това за Трибестана го знам...и след цикъла 100% ще го взема.. :wink:

FI

28.02.05
16:42

маиче и аз ще отворя нова тема ама и аз искам да ви питам за биоанабола ако взема по тази схема
1 ден 1 таб. от 5 мг.
2 ден 2т.
3 ден 3т.
4 ден 4т.
5 ден 5т.
6 ден 6 т.
7 ден 7 т.
8 9 10 11 12 13 14 ден по 7 таб.
15 ден 7т.
16 д 6т
17 ден 5
18 ден 4
19 ден 3
20 ден 2
21 ден 1
22 ден 1
23 ден 1
24 ден 1
кво ще кажите мисля че е много добре
и ако можете да ми кайите в килограми или сантиметри приблизително колко ще кача (ама не да ми казвати при всеки е различно амо ще направите сметка на приятелите ви които са вземали само биоанабол и колко са качили и на мен щеми кажете средноаретмитично)
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ !!!!

ИИИ НАЙ_ВАЖНОТО ПО- :P ЗДАРВИ

AC

28.02.05
17:53

fit_m, при всеки е различно  :lol:

Иначе ако папкаш доста ще качиш около 15кг (не-чисто разбира се),но е вредно за сърцето.

Иначе ако качиш 5 кг чисто с хубава храна няма да е зле...

П.с. А за за сантиметрите- тук вече 100% не може да се каже... (Нито си казал твойте размери, нито пък се знае кои са ти силните мускулни групи)

FI

28.02.05
19:26

значи ми казваш че с тази система от биоанабол мога да кача до 15 кг. тали ве човек. А колкото до моите сантиметри 180см. съм висок 93 кг. 43 см. ръка 118см гръдна обиколка 60 см. бедро
а и сам на 19 години
според мене всички мусколи сами еднакжо развити
така мойеш ли да ми акжеш кво според тебе ще стана (ама от българския биоанабол ще вземама няма някои всносен за 40 50 лв

28.02.05
19:26

fit_m схемата ти не е добра ! Дозите се вдигат седмичн , а не дневно :wink:

FI

01.03.05
00:02

ами добреде напиши ми ти как да го вземам на мен доктор ми е казал така да го вземам които е назобал всички мутри в града но реши и да се допитам и до вас
АМИ ОК ЧАКАМ ПРЕЛОЖЕНИЯ И СХЕМИ :twisted:

MO

01.03.05
21:02

Приятели всичко вече за бионабола ми е ясно...освен едно....
Когато почивам(през събота и неделя)трябва ли да го пия
и кога и по колко...
благодаря ви за отговора :wink:

ZO

05.03.05
20:52

Описание на стероидните препарати - Бионабол
Бионаболът е най-популярният и най-често употребяваният стероиден препарат у нас. Взема се от спортисти на всякяква възраст, с всякакви интереси, на всяко ниво на развитие. Получавал съм немалко писма, в които начинаещи или напреднали билдери търсят коментар за действието и страничните ефекти на този препарат. Нека хвърлим малко светлина върху проблеми със следната статия за бионабола. В случай, че разполагате с по-нова и по-подробна информация за този медикамент, не се колебайте да я споделите с мен - така ще е по-добре за всички ни. И така - нека да започнем.
СВЕДЕНИЯ ЗА ПРЕПАРАТА “БИОНАБОЛ”

Активна съставка:
Форма:
Съдържание:
Опаковка:
Производител: Methandrostenolone (methandienone)
Таблетки
2 или 5 мг. Methandienone в 1 таблетка
Шише или блистер (по 40 или 100 таблетки в опаковка)
“Фармация АД” - Дупница
История
Първият препарат на основата на methandrostenolone (methandienone) е създаден още в далечната 1956 г. от Джон Зиглер. Започва да се произвежда от американската компания “Ciba labs” под името “Дианабол”. По начало е създаден за лечение на болести, свързани със загуба на тегло и проблеми с усвояването на белтъчините. До началото на 70-те години това е най-популярният и най-ефективният стероиден препарат. По-късно е разработена и инжекционна версия на препарата (днес се произвежда в Мексико), но тя не дава такива забележителни резултати, както вариантът на таблетки. Днес са разработени доста препарати, съдържащи methandrostenolone, които въпреки различните си имена, имат едни и същи свойства. Между тях, разбира се, е и нашият “Бионабол”, на който е посветена тази страница. Характеристиката за него се отнася и за всички останали подобни препарати. Списък с техните имена има в долния край на страницата. Вдясно можете да видите опаковките на някои от тях.
Действие
Бионаболът оказва силно въздействие върху белтъчния синтез, като значително подпомага усвояването на белтъчините. Счита се, че една таблетка помага на организма да усвои около 30 грама белтъчини. Така бионаболът стимулира мускулният растеж, като резултатите са явни и лесно забележими. Бионаболът е препарат с много силен анаболен и андрогенен ефект, което определя свойството му да спомага за бързото покачване на маса и сила. Препаратът работи най-добре именно за маса, при това бързо и сигурно. Приемането на доза само от 10 мг. предизвиква близо 5-кратно увеличение на тестостерона в мъжкия организъм. При провеждането на 6-седмичен цикъл с бионабол може да се очаква покачване на теглото с около 8-12 кг (по 1,5 - 2 кг на седмица). Това покачване се дължи главно на повишаване на мускулната маса, но и до известна степен - на задържането на вода. Препаратът наистина задържа повечко вода в мускулите и това е един от страничните му ефекти. Подробности за тях - тук долу.
Странични действия
Страничните действия на бионабола се проявяват главно при употребата на дози, надвишаващи 20 мг. на ден. При по-ниски дози тези действия се забелязват слабо или дори не се забелязват изобщо. Ето известните странични действия на препарата
### За едно такова действие вече стана дума: бионаболът задържа вода в мускулите. Той прави това в по-голяма степен, отколкото повечето инжекционни препарати. Понякога задържането на вода може да доведе до повишаване на кръвното налягане или учестено сърцебиене (особено ако се взема в повишени дози). Дори понякога могат да настъпят усложнения, които да наложат употреба на медикаменти за понижаване на кръвното налягане.
### В тялото бионаболът лесно се ароматизира, т.е. може да се превърне в женски полов хормон. Поради това той не е подходящ за употреба в периоди за релеф. Лесната ароматизация може да доведе до гинекомастия при мъжете (оформяне на женски гърди или “кучешки цици” в жаргона). Ако вече са налице признаци на гинекомастия, бионаболът ще усложни положението. За да се предпазите от подобни неприятности, е добре заедно с бионабола (поне в последните 3 седмици от цикъла) да употребявате препарати на основата на Tamoxifen Citrate (Нолвадекс, Тамоксифен и др) или стероидния препарат “Провирон” (с активна съставка Mesterolone). Тези препарати са “анти-естрогени” и ще предотвратят появата на гинекомастия. Скоро - подробности и за тях.
### Бионаболът има и силно андрогенно действие. Неговата съставка (methandienone) в тялото се превръща в Дихидротестостерон (DHT). Поради това е възможна появата на силно акне в областта на лицето, врата, гърдите, гърба и раменете. Поради същата причина (превръщането в DHT) бионаболът може да предизвика усилено окосмяване или пък оплешивяване. Поради проблемите с окосмяването, които предизвиква, не е препоръчително препаратът да се употребява от жени.
### Бионаболът натоварва силно черния дроб. Това се обуславя от наличието на алкилна група в 17-та въглеродна позиция (17 - алкилна група) в съставката на препарата. Ако се употребява във високи дози (над 50 мг. на ден) и за дълго време (10-12 седмици и повече), препаратът е дори токсичен за черния дроб. В този случай той може да предизвика неговото уголемяване. Обикновено при по-ниски дози черният дроб не се уврежда трайно и след приключване на цикъла и достатъчна “стероидна пауза” неговата дейност се нормализира.
### Когато се употребява в големи дози, след приключване на цикъла може да се наблюдава неприятният “ефект на спукания балон”. Задържаната вода в мускулите се изхвърля от тялото и се създава илюзията, че мускулите се топят. Това неприятно явление може да се комбинира и с чувствителна загуба на сила.
### Отново при големи дози (над 50 мг. на ден) бионаболът може да предизвика агресивно поведение, особено при хората с лабилна нервна система. Ако това поведение се изразява в повишено желание за тежка тренировка, е добре. Но във всички останали случаи, не бих казал, че агресивното поведение има някакви предимства.
Начин на употреба и дозировка
### употреба - полуживотът на препарата е 3 - 4,5 часа (за толкова време се разрушава половината от наличното му количество в организма). Поради късия си полуживот бионаболът трябва да се взема поне 2 пъти на ден, за да се постигне добър ефект. Препоръчително е да се взема преди или по време на ядене, за да не се получи дразнене на стомаха. Препаратът навлиза в кръвообращението 2-3 часа след поглъщането му.
### дозировка - обичайните дози се движат в рамките на 15-60 мг. на ден. Но има и “динозаври”, които са употребявали до 200 мг. на ден. Разбира се, дозата трябва да е съобразена с вашият “стаж” в употребата на анаболи, с теглото и целите ви. За тези от вас, които тепърва започват да употребяват стероиди, доза от 15-20 мг. на ден е напълно достатъчна. С 8-седмичен зикъл с подобна доза обикновено се постигат забележителни резултати. По-”напредналите” с анаболите (тези, които вече са провеждали няколко цикъла), могат да употребяват дози до 30-60 мг. на ден. В по-големи количества от тези бионаболът става значително по-опасен. Затова по-добрият вариант за “напредналите” е вместо да поемат високи дози от бионабол, да запазят приема в рамките на 30-60 мг. на ден, като го комбинират с други препарати. Прочетете по-долу за възможните комбинации.
Комбинация с други препарати
Бионаболът обикновено се комбинира с някои “меки” инжекционни препарати. Тъй като той е препарат за маса, обикновено се използва в циклите за маса и сила. По-слабо е приложението му в циклите за релеф. Ето и възможните комбинации
### за маса и сила - тук бионаболът най-често се комбинира с “Ретаболил”, “Примоболан” и “Сустанон”. Тези, които правят първи или втори стероиден цикъл, може да комбинират 15-20 мг. бионабол на ден с 200 мг. дека или примоболан, инжектиран веднъж седмично. Ако имате няколко цикъла зад гърба си, можете да използвате същата комбинация, но с по-високи дози (до 50 мг. бионабол на ден и до 400 мг. инжекционен препарат на седмица). На този етап можете да комбинирате бионабола и с 250 мг. сустанон, инжектиран веднъж седмично. Ако пък сте още по-”напреднал”, можете да комбинирате бионабола с 2 инжекционни препарата едновременно (напр. с “Ретаболил” и “Сустанон”. Вижте примерни цикли с бионабол тук
### предимно за сила - тук бионаболът се комбинира с Анавар (”Липидекс”, “Оксандролон”) или “Винстрол” (”Стромба”). Но за съжаление, тези препарати се намират доста трудно (трябва да ги търсите на черния пазар), а и цената им не е от най-”приятните”. Ако използвате тези комбинации, ще отбележите предимно прираст на сила и по-слабо качване на маса. Комбинациите с “Ретаболил”, “Сустанон” и “Примоболан” са по-евтини и също имат добър ефект, поради което са по-предпочитани.
### за релеф - бионаболът се включва в цикли за релеф с цел да се запази (и дори леко да се повиши) мускулната маса. Когато присъства в подобни цикли, бионаболът се употребява само в първите 3-4 седмици, тъй като се ароматизира лесно и затруднява очистването на мазнините. След това употребата му се прекратява и се продължава само с инжекционни препарати. Популярните комбинации за релеф са с “Анавар”, “Параболан” и “Винстрол”.
Други препарати на основата на Methandienone

MO

06.03.05
17:55

Аве колега вместо да си играеш да копираш и да се правиш на много компетентен по темата защо не беше да напишеш че които иска да го прочете това същощо да влезе във саита на bb-team и да  кликне в/у линка ПРЕПАРАТИ и после на Бионабол..така щеше да ти е по лесно вместо да си играеш да го копираш(че гледам даже и си си играл да променяш някои работи)....друг път така прави :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1