26.12.09
00:26
Скоро чух затова Мушашич е било златно смисал такъв че доста помагало докъде е вярно и от къде мога да си закупя?
26.12.09
05:15
Кой продукт? За какво помага?
Неграмотността ти е плашеща. Прояви малко уважение и пиши грамотно.
В този вид въпросът ти е тотално неясен и безсмислен.
Търси в Google и ще откриеш това, което ти трябва.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.12.09 05:17.
Скоро чух затова Мушашич е било златно смисал такъв че доста помагало докъде е вярно и от къде мога да си закупя?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: тва е за бисерите :lol: просто не се здържах :lol:
26.12.09
10:44
Най-добре се ориентирай към други марки, кажи за какво ти е нужен продукта ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: тва е за бисерите :lol: просто не се здържах :lol:
И твойто не му отстъпва ;)
И твойто не му отстъпва ;)
Поне се ряазбира :P >:-(
26.12.09
13:11
че то има ли още мусаши :ohh: преди години съм виждал по магазините за хранителни добавки но от 2-3 години може би нито съм чувал нещо за тях нито съм ги виждал.. а относно качеството не бяха кои знае колко добри но бяха на адските цени ... просто не си заслужават
Доволен съм от дрехите на Мусаши. Друго не мога да кажа :)
Би ли ми казал откъде си ги купуваш?Аз от доста време си търся едно долнище с логото на мусаши и никъде го няма.
Доволен съм от дрехите на Мусаши. Друго не мога да кажа :)
Би ли ми казал откъде си ги купуваш?Аз от доста време си търся едно долнище с логото на мусаши и никъде го няма.
maxefect.com :)