EST Methyl mass

25.12.09
15:12

здр. решил съм да пробвам от продуктите на EST по точно този  Methyl mass ... който го е пробвал да пише и да сподели какво е станало

25.12.09
15:39

Какво е станало?
Зверско наддаване на мускулна маса само в рамките на 1 месец! Още от първата доза се усеща, че някак си мускулите ти започват да се държат различно, започват да се уголемяват. В тях започват някакви процеси, които не мога да си обясня! С този продукт не ти трябва да ядеш, по дяволите, даже не ти трябва и да спиш! Стой колкото се може повече часове в залата, за предпочитане е по 8 часа на ден да блъскаш, така се използва най-пълноценно метила!

25.12.09
16:31

казано от LttS на 25.12.09, 15:39:

Какво е станало?
Зверско наддаване на мускулна маса само в рамките на 1 месец! Още от първата доза се усеща, че някак си мускулите ти започват да се държат различно, започват да се уголемяват. В тях започват някакви процеси, които не мога да си обясня! С този продукт не ти трябва да ядеш, по дяволите, даже не ти трябва и да спиш! Стой колкото се може повече часове в залата, за предпочитане е по 8 часа на ден да блъскаш, така се използва най-пълноценно метила!

:-/

25.12.09
17:14

казано от Martin Tomov на 25.12.09, 16:31:

Какво е станало?

На тъп въпрос - тъп отговор.
@Автора, не ми обръщай внимание, избивам комплекси! ;)

Какво очакваш да стане от метил маса? Ще качиш някое и др килце и то само при добро хранене. Сигурно и ти си от онея лапетий, дето не са прочели и един ред за хранителните добавки, но с пълно съзнание ги наричат химия и тайничко от аверчетата и си взимат по един креатин с намерението за 1 месец да станат мутри, но да разправят насам натам: “Ама аз съм чист, просто ми е много добра програмата!” И всички аверчета тръгват с него на зала, че току-виж и те станали като него - уж голям.

Мнението беше редактирано от LttS на 25.12.09 17:18.

25.12.09
22:00

казано от LttS на 25.12.09, 17:14:

казано от Martin Tomov на 25.12.09, 16:31:

Какво е станало?

На тъп въпрос - тъп отговор.
@Автора, не ми обръщай внимание, избивам комплекси! ;)

Какво очакваш да стане от метил маса? Ще качиш някое и др килце и то само при добро хранене. Сигурно и ти си от онея лапетий, дето не са прочели и един ред за хранителните добавки, но с пълно съзнание ги наричат химия и тайничко от аверчетата и си взимат по един креатин с намерението за 1 месец да станат мутри, но да разправят насам натам: “Ама аз съм чист, просто ми е много добра програмата!” И всички аверчета тръгват с него на зала, че току-виж и те станали като него - уж голям.

хаха като избивъш коплекси само не тука а някъде другаде , и като ти видя ЕГН ми става ясно,като не знаеш на колко съм и как тренирам и кфо ям и кфо пия що бързаш да се обаждаш вообще ? просто секи го хвали тва онова и за това реших да пиша тема та всеки който го е пил да сподели. тъка като гледам от твойте оговори мн мн не си наясно и не си го пил а търсеш само да се направиш на интересен .....

26.12.09
14:29

Точно!

26.12.09
14:34

тези прохормони и простероиди са най-голямата глупост според мене увреждат колкото стероидите но струват 2-но повече и са водят за легални ;) ... така че по добре ако сте се решили зобете отколкото да давате луди пари за прохормони и после уж тяхното PCT дето струва и то 100 лева ... а с стероидите цикъла примерно да ви е 150 лева препаратите и 50 лв излизането .. и  резултатите ще са по добри и то на по ниски цени ;)

26.12.09
14:44

извинявай шефе .. ти колко чикъла с про-хормони и стероиди имаш зад гърба си ? някое голямо число препдолагам,че си стигнал до това което твърдиш? я кажи как бяха изследванията след стероидите и след про-хормоните кое как се е отразило на кое ? кои ти бяха първи стероидите или про-хормоните и на какви години ..
оп . ся да не се окаже ,че не можеш отговориш...

26.12.09
15:48

казано от FitNeS-MaNqK на 26.12.09, 14:34:

тези прохормони и простероиди са най-голямата глупост според мене увреждат колкото стероидите но струват 2-но повече и са водят за легални ;) ... така че по добре ако сте се решили зобете отколкото да давате луди пари за прохормони и после уж тяхното PCT дето струва и то 100 лева ... а с стероидите цикъла примерно да ви е 150 лева препаратите и 50 лв излизането .. и  резултатите ще са по добри и то на по ниски цени ;)

имаш ли представа какво изобщо представлява продукта? кви прохормони, кви простероиди .....

26.12.09
16:03

малко извън темата...  ся си взех на BSN no-xlode да го пробвам ,след това вече ще пробвам метил мас  и ще кажа :  )

26.12.09
22:53

АЗ също съм си закупил Methyl-а, но ще го лепвам след нова година, защото просто е безмислено покрай тези празници и пивници ... Иначе догодина сериозно със хубав хранителен рвжим :)
П.С. Весвли празници на всички, повече здраве и чиста маса :)

28.12.09
10:04

казано от FitNeS-MaNqK на 26.12.09, 14:34:

:lol:  :lol:  :lol:  Моля те,имай малко милост,щях да се спомина  :lol:

Към автора,пил съм метила в тройни,даже и четворни дози,но уви-след първата доза не усетих почти нищо.Качих малко сила,но то е разбираемо,пък и в същото време пиех още 4 продукта.И въглехидратите бяха на високо ниво,така че според мен на всеки действа различно-чувам че някои само от 1 доза избухват,чувстват се по-добре и имат много енергия,но при  мен това го нямаше за съжаление.Нищо чудно и “усещането” от първата тренировка с него да е било плацебо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1