Fast action pharma MD1T Review

26.12.09
13:26

Здравейте и аз реших да пусна едно ревю.За първи път ми е така,че се извинявам ако съм пропуснал нещо.

Продукта който ще коментирам е МD1T на Fast action pharma!
Първо да отбележа,че не препоръчвам този продукт на хора под 21години и с малък стаж в залата или без основни познания за храненето.

1.Количество:
Направих пълен цикъл от 2 бутики в продължение на 45 дена,като приемах по 4 капсулидневно(2 сутрин и 2 вечер)

2.Сила и помпане:10/10
Покачването на силата се забеляза след около 5-7 ден от приема което продължи почти до края.Препоръчвам всяка тренировка експерименти с тежестите защото силата се покачва буквално почти всеки ден,направо може да останеш изненадан от прогреса.
Отчетох 30% увеличение на силата.Помпането по време на тренировка също е страхотно и остава доста след нея.Като цяло през целия ден стоиш твърд и леко и приятно напомпан в цялото тяло.Използването на азотни бустери и креатинови продукти е ненужно и излишно,по добре ги запазете за след цикъла.

3.Издръжливост и енергия:10/10
Тука отново всичко е на ниво.От влизането в залата до края на треировката бях като машина,няма умора няма задъхване,дори и след края на тренировката колкото и да е тежка си свежарка.Съкратих и почивката межру серийте защото просто се чувствах готов за по кратко време.Не ми се искаше да си ходия,на моменти се чудех дали да не продължа с тренировката,чувството е,че имах сили да я повтория.

4.Ментален момент:10/10
Серизно желание за тренировка.Страшна мотивация,надъхване кондиция.Просто гледах голямата тежест и заех,че ако не днес утре я товаря,а от там и се чувствах по уверен.Просто си мислих,че няма какво да ме спре.

5.Мускулен растеж:8/10
При мен покачването беше 6кг. които сравнително чисти.Размерите ми се покачиха съответно по +2см. на ръката,+2см на гръдната обиколко,и+1см.на талията(друго не бях мерил)Писах 8/10 защото храненето не беше на топ ниво.Опитвах да се храня що годе добре до колкото мога,и съм сигурен,че човек с перфктна диета ще постигне повече от мен(той може и да даде 10/10)Външно мускулите ми  изглеждаха  плътни и стегнати през цялото денонощние.Визулано също се промених стоях по масивен(лично аз не го забелязах много но мойте приятели констатираха очевидна ралика)

6.Странични ефекти:
Единствения страничен ефект който усетих е болки в ставите и сухожилията.Но със закупуването на някой джойнт продукт отшумява.Лично аз използвах Sci-Mentor-Joint Support Formula

7.PCT:
За да запазите резултатите задължително се прави пост треиниг цикъл още един месец.Аз използвах Fast action pharma alpha test+Est test drive.Също е хубаво да се добавят някой азотен бустер+креатинова матрица.

8.Цена:7/10
Цената от 200лв. лично на мен ми се вижда много.Справедливо би било около 150лв. не повече.

9.Общи впечатления:
Оличен работещ продукт.Силно го препоръчвам на хора които са изпаднали в застой и търсят покачване на качествена и чиста мускулна маса,съпроводена със силно увеличаване на силата.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.12.09 14:30.

26.12.09
14:50

Супер ревю, но си пропуснал колко %та от силата и мускулната маса се запази след края на PCT-то, това също е важно.

26.12.09
14:57

След PST от качени 6кг. запазих-5кг.,и всичките % сила даже имах и още малко увеличение.

29.12.09
09:33

Хубаво ревю, само позволете ми да направя лека корекция - PCT stands for Post Cycle Therapy :) Демек терапия след цикъл :)

21.01.10
15:33

Лелеее +2 см. на ръцете това никак не е малко!Аз 2 см. ги качвам от 6 месеца!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1