Креатин Transport system на Biotech прием?

26.12.09
15:40

Здравейте, днес си взех ето това http://www.fitnes-bg.com/fitnes_magazin/Bio_Tech/Creatine_Transport_-_USA/vmcchk/
Не съм навътре затова имам въпрос. По принцип креатина не се ли пие по 5-10грама, а не по 50 както пише в сайта? На кутията ми пише даже 90 грама, това не е ли прекалено много? И как се пие? Трябва ли да се пие преди и след тренировка или само преди? Зареждащият ми период пък пише да е 3 дни, не пет. Изобщо как да го пия това нещо хаха. На това което пише в тоя сайт трябва ли да вярвам?

26.12.09
19:25

Тези 90 грама да не мислиш , че всичко е креатин .. то си пише там ако не се лъжа има и въглехидрати за по-доброто му усвояване и др. , най-добре го пий както пише.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1