Мас Стак?

26.12.09
19:01

Януари месец започвам да пия няколко добавки, като целта ми е, както се досещате, покачване на маса.
В момента разполагам с Creatine Ethyl Ester(Mega Pro), Glutamin-800гр(ON) и суроватката на Scivation 2,300гр.

Мисълта ми е следната. Какво още да добавя за по-добър ефект?  Дали да си купя новия Slin-Sane?
Или да добавя някой азотен буустер като No-explode или White Flood, или някой Intra-Workout Supplements като Purple intain или Purple Wraath.

Приемам и предложения за други продукти.
Ще съм много доволен ако ми помогнете да реша.

26.12.09
19:05

За какви пари говорим все пак ?

26.12.09
19:39

Като избегнем въпроса с парите може да вземеш БЦАА(на прах).От AAKG на NOW съм много доволен като помпене.За протеина по колко смяташ да го пиеш, защото дори и по 60 грама да пиеш на ден ти стига за 38-40 дена, така че според мен ще Ти трябва още протеинче.Ако пък Марката не е от чак такова значение за теб може да смениш Сайвешъна като направо за 100тина лева може да вземеш 10кг. от Гръцката суроватка на ПикКо.Това са просто предложения. :)

26.12.09
20:13

a тази суроватка на ПикКо добра ли е ,вярно че е изключително евтина,то направо за без пари.Ясно е че 80% не са толкова,но все пак има ли много лактоза или захар,да не е някое сухо мляко,много хора казват че на вкус докарва на сухо мляко

26.12.09
22:11

казано от tanyotiger на 26.12.09, 20:13:

a тази суроватка на ПикКо добра ли е ,вярно че е изключително евтина,то направо за без пари.Ясно е че 80% не са толкова,но все пак има ли много лактоза или захар,да не е някое сухо мляко,много хора казват че на вкус докарва на сухо мляко

Ами Аз я пия от 2-3 месеца някъде и съм доста доволен.Просто за тия пари незнам къде може да намериш нещо по-хубаво.Може да погледнеш и в Дневникът на Георги Николаев.Той също взима ПикКо.От форума имаше още няколко човека, които могат да изкажат мнение по въпроса, но в момента не се сещам за Никовете им. :)

Абе с 2 думи ти го препоръчвам ПикКо-то. :)

26.12.09
22:20

Ми мога да добавя някой продукт до около стотина лева. Протеина ще го приемам три пъти в тренировъчен ден и един път в нетренировъчен. Смятам, че когато не тренирам мога да си набавя нужните белтъчини за деня.
След като ми свърши Scivationа ще си взема още протеин(това не е проблем) ПикКо мисля че е добра алтернатива, но в моя град няма от къде да си купя такъв.

Предложения с какво да допълня тази комбинация от добавки?

26.12.09
23:06

казано от Fisoliny на 26.12.09, 22:20:

Ми мога да добавя някой продукт до около стотина лева. Протеина ще го приемам три пъти в тренировъчен ден и един път в нетренировъчен. Смятам, че когато не тренирам мога да си набавя нужните белтъчини за деня.
След като ми свърши Scivationа ще си взема още протеин(това не е проблем) ПикКо мисля че е добра алтернатива, но в моя град няма от къде да си купя такъв.

Предложения с какво да допълня тази комбинация от добавки?

Както вече казах едни БЦАА на прах биха ти се отразили добре според мен както и Слин-Сейна.Ще стана добра комбинацийка заедно с другите неща, които си намислил.

ПС- За по-изгодно може да погледнеш темата с Онлайн поръчките. :)

27.12.09
06:43

Мани го тоя протеин Пикко, чисто сухо мляко пиете и се залъгвате един друг.

27.12.09
08:32

Пикко-то е компромис със себе си. Или взимаш нещо хубаво или не зи взимаш нищо!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1