Как се правят някой суплементи!

26.12.09
18:22

http://vbox7.com/play:b31dafa6

Колко е трудно да си производител на добавки!Клипчето е извадено от документалния филм Bigger Stronger Faster,където наблягат за използването на строидите.Оставям коментара на вас.

Темата беше редактирана от Judo на 26.12.09 18:25.

26.12.09
19:28

казано от gigitas на 26.12.09, 18:22:

http://vbox7.com/play:b31dafa6

Колко е трудно да си производител на добавки!Клипчето е извадено от документалния филм Bigger Stronger Faster,където наблягат за използването на строидите.Оставям коментара на вас.

Тия гринговци правят Слин сейн-а  :lol:
Фимлът е поучителен. Препоръчвам да се изгледа целия.

26.12.09
19:30

Филма наистина е хубав и поучителен жалко,че няма субове.

26.12.09
19:39

казано от gigitas на 26.12.09, 19:30:

Филма наистина е хубав и поучителен жалко,че няма субове.

В АренаБГ и Замунда може да дръпнеш целият филм заедно със субтитрите. :)

АН

26.12.09
21:01

Gaspari SizeOn :Д

26.12.09
22:13

казано от cecowe на 26.12.09, 21:01:

Какво точно за Гаспарито? :)

26.12.09
23:09

Филма е номер 1. Който не го е гледал... жестоко го препоръчвам... В замундата си го има със субтитри и хубаво качество.

ЕД

26.12.09
23:36

казано от incessantforce на 26.12.09, 22:13:

казано от cecowe на 26.12.09, 21:01:

Какво точно за Гаспарито? :)

На клипчето пакетират креатин. SizeOn е креатинова матрица и затова cecowe се пошегува. SizeOn се прави във фабрика с голяма поточна линия.

27.12.09
07:38

А как се казва филма?

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 26.12.09, 23:36:

SizeOn се прави във фабрика с голяма поточна линия.

Покажете да видим :).

27.12.09
09:13

казано от .::SPECNAZ::. на 27.12.09, 07:38:

А как се казва филма?

казано от gigitas на 26.12.09, 18:22:

Клипчето е извадено от документалния филм Bigger Stronger Faster

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 27.12.09 09:14.

27.12.09
10:41

Ето, това е нещото, което искам да чуя и за Слин Сейн-а. И след като го чуя, пак ще искам сертификат. Дотогава, за мен латиносите го пакетират и кихат в таблетките за повече power. :lol:

СА

27.12.09
11:25

казано от Стоянчо на 27.12.09, 10:41:

Ето, това е нещото, което искам да чуя и за Слин Сейн-а. И след като го чуя, пак ще искам сертификат. Дотогава, за мен латиносите го пакетират и кихат в таблетките за повече power. :lol:

Дигнал си му мерника на тоя Slin Sane :lol:

27.12.09
11:45

казано от Сами на 27.12.09, 11:25:

казано от Стоянчо на 27.12.09, 10:41:

Дигнал си му мерника на тоя Slin Sane :lol:

Просто ме озадачиха потайностите около този продукт.

BO

27.12.09
15:45

Просто ме озадачиха потайностите около този продукт.

Потайност няма.Просто някой си е решил да си пусне “собствен” продукт на пазара-поръчал си го е на фирма която му го е направила и “воала” вече сме на пазара.Проблема идва от там че вносителят в случая създава тази потайност която работи против него в момента просто защото това не е “реномиран” производител,няма фабрика цехове и работници,не разработва собствени продукти и т.н. а това не се приема одобрително от форумците.Също така тази фирма която показахте е доставчик на суровини доколкото разбрахме а не производителя на Слина,което води до мисълта че човечецът може да си е купил суровините,да си ги е забъркал в къщи и да си пълни капсулките в свободното време.Липсата на сайт и инфо на “производителя” и наличието на такъв от вносителя също не са окуражаващи в случая.

27.12.09
15:48

Поредните глупости и “свръхкомпетентни” мнения.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.12.09 15:49.

27.12.09
16:03

Аз бих казал поредния точен коментар, Сашо!
Напиши един пост, където можеш да убедиш хората, че не си дават парите за продукт ала “гаража, бате”.
Да ти кажа честно бих искал да пробвам продукта ти, но по начина по който го коментираш всеки път ме разубеждаваш.

27.12.09
16:09

казано от DorianX на 27.12.09, 16:03:

Аз бих казал поредния точен коментар, Сашо!
Напиши един пост, където можеш да убедиш хората, че не си дават парите за продукт ала “гаража, бате”.
Да ти кажа честно бих искал да пробвам продукта ти, но по начина по който го коментираш всеки път ме разубеждаваш.

Точно! И аз така.

27.12.09
16:12

Явно има и трезво мислещи хора! Помислете, това вносителче до скоро не знаеше къде се произвежда продукта, който внася - разбра го от номера на факса, който ония малоумници не са замазали с маркер!!! Хвала на таквизи вносители. Зариби няколко души с безплатни кутии, ония лапаха хаповете без да знаят какво слагат в организма си и сега са като верни кучета.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 27.12.09 16:12.

27.12.09
16:14

Стоянчо, продължаваш да се излагаш ама яко. Няма ли с какво да си играеш?
Искаш анализ - ето ти, искаш цех-производител - ето ти го.
Повече няма да се занимавам с твоят особа и цветущи коментари.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.12.09 16:16.

27.12.09
16:19

казано от Aleksandar Marinov на 27.12.09, 16:14:

Стоянчо, продължаваш да се излагаш ама яко. Няма ли с какво да си играеш?
Искаш анализ - ето ти, искаш цех-производител - ето ти го.
Повече няма да се занивам с твоят особа и цветущи коментари.

Г-н Маринов, никой Ви кара да се занимавате с мен. Важното е, че не излагам Вас, нали! Стойте си и си четете форума, без да правите каквото и да било. Къде е подписа и печата под този документ? Без подпис и печат това нещо няма никаква сила! Все едно аз да Ви кажа, че утре ще вали, а то всъщност да си е слънчево.
Предположете, че това е подправен документ. Без да има подпис и печат, кого ще държат отговорен?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 27.12.09 16:28.

EK

27.12.09
16:29

Ето линк към филмчето. http://zamunda.net/details.php?id=144031&hit=1

27.12.09
16:33

@СтояМ Точно пък зарад теб не смятам да правя повече, каквото и да е било.
Достатъчно направих.Имаш вече всички данни, които те интересуват, хайде звънкай в Америка в завода и не забравяй да споделиш после. И не ми викай г-н Маринов, защото първо ми подмяташ “вносителче”, отдавна простотията ти преля чашата.
п.п Показах ти още 3 документа - анализи без подпис и печат, пиши в гуугъл сертификат анализ и виж още 1000 такива документа, грам не разбираш и пак спориш. Повече няма да ти отговарям на въпросите.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.12.09 16:33.

27.12.09
17:11

Maлко предтекст на клипчето извадено от филма.Занчи в Америка преди за да произвеждаш и продаваш трябва да докажеш,че продукта действа и е безопасен.Но в щата Юта който правят една четвърт от хранителните добавки в САЩ,тамощният сенатор който “случайно” също има марка за суплементи,променя закона и прави така,днес не трябва да доказваш,че продукта ти е безопасен а А.F.D.A(food and drug administration)трябва да докаже,че е опасен ако иска да го свали от пазара(което пък за оделните фирми е на избирателен принцип или по сигнал)Така,че спокойно всеки омбре живеещ в Юта или регистирана фирма там може да произвежда и да продава каквото си  иска.

Мнението беше редактирано от Judo на 27.12.09 17:12.

27.12.09
17:58

Това му е хубавото на Щатите, в един щат могат да те осъдят, в друг не и обратно..

27.12.09
18:00

казано от Aleksandar Marinov на 27.12.09, 16:33:

@СтояМ Точно пък зарад теб не смятам да правя повече, каквото и да е било.
Достатъчно направих.Имаш вече всички данни, които те интересуват, хайде звънкай в Америка в завода и не забравяй да споделиш после. И не ми викай г-н Маринов, защото първо ми подмяташ “вносителче”, отдавна простотията ти преля чашата.
п.п Показах ти още 3 документа - анализи без подпис и печат, пиши в гуугъл сертификат анализ и виж още 1000 такива документа, грам не разбираш и пак спориш. Повече няма да ти отговарям на въпросите.

Към Вас се обръщам с Г-н Маринов, впрочем както си искам мога да Ви наричам, но предпочитам уважителната форма. В разговор с други потребители съм Ви нарекал вносителче. Не виждам кое Ви притеснява. За крупен вносител ли се имате? За мен г-н Марионв, Вие сте вносителче, т.е. малък, дребен вносител на хранителни добавки. И по друг начин мога да Ви нарека, но най-вероятно ще Ви засегна (според мен неоснователно), а това далеч не ми е целта!
Като ти кажа скачай от 7-мия етаж, защото още 1000 души скочиха, незнам дали ще скочиш. Това, че има още 1000 COA без печат и подпис, означава, че и те са на същото положение като теб. Лошото е, че “грам не разбираш” не се отнася за мен. На края на всеки от посочените от теб 3 документа ИМА подписи! На края на твоя...има мазаница с маркер  :lol:

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 27.12.09 18:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1