Съвет относно качване на ММ с минимални мазнини

27.12.09
18:35

Тази зима закъснях малко с основния период. Сега ще се опитам да наваксам и от 88 кг целта ми е да кача до 93, но максимално чисти. Ето го и хранителния план, който смятам да ползвам. 180 см висок, 27 години, стаж 10 години. Тренирам 4-5 пъти на седмица, като 2-3 пъти правя кардио по 20 мин.

закуска 6 белтъка 2 жълтъка 2 ф. черен хляб
закуска 2 40 гр. протеин смес от сурватъчен и казеин . 200 мл пр. мляко 3 х 1500 мг аминокиселини
обяд 200 гр пиле 150 гр ориз (преди варене) и зехтин
селд обяд 300 гр извара 2 ябълки
преди трен 50 гр сурватъчен протеин , 100 гр овесен ядки+ 3 х 1500 мг аминокиселини
след трен 100 гр гейнър + 3 х 1500 мг аминокиселини
вечера 200 гр пиле + салата със зехтин
вечеря 2 1 консерва риба тон + салата със зехтин

Вероятно въглехидратите ви се виждат малко, но на всеки 3ти ден добавям във второто и 4тото хранене по 100 гр овесени ядки или оризовки. Ако всеки ден приемам повече въглехидрати омазнявам, ако приемам по-малко свалям.

Приемам всякакви забележки и препоръки.

27.12.09
19:07

Според мен сутринта първо трябва да започнеш с протеина за да заредиш мускулите и да прекратиш катаболните процеси от презноща. Трябва ти бързо усвояем протеин сутринта затова по-добре размени местата на двете закуски.
Ти си знаеш за въгл. но според мен са малко дори и с тези допълнителни овесени ядки. А и в закуската хляба е много малко като въглехидрати. По- добре е овес. Изварата е я сложи преди лягане, а и 300 грама няма как да усвоиш на едно хранене(макс 200)
Замени я с друг източник на протеин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1