27.12.09
20:21
Колеги, кой измежду тия 2 марки глутамин е по-добър... моля за съвет на базата на вашият опит...
Благодаря ви!
П.П. - ако нямате опит с глутамина на тия 2 марки, а имате опит с други такива.. също може да споделите! :)
27.12.09
20:30
Суровини като кретин или глутамин ги сравнявай по цена и грамаж,всичко останало,за което плащаш е име.
Дали е точно така? В смисъл.. нали уж ON са много уважавани сред билдърите... а интересното за глутамина на Синтракс е, че уж не се добива по синтетичен път, а по естествен..
27.12.09
20:45
Сами е напълно прав.
Но иначе, от доста места се чува, че GLU FM e една класа над обикновените.
27.12.09
21:51
Ползвал съм примафорс и оптимум, в момента съм на Глу ФМ, но не мисля че глутамина е нещо, което “усещаш” и можеш да прецениш до колко добро е, така че са доста относителни тези неща според мен.
Вижте MHP Glutamine-SR, това обещава нещо повече от обикновените глутамини :)
27.12.09
22:10
казано от Камен Каменов на 27.12.09, 21:51:
Ползвал съм примафорс и оптимум, в момента съм на Глу ФМ, но не мисля че глутамина е нещо, което “усещаш”
казано от Камен Каменов на 27.12.09, 21:51:
Вижте MHP Glutamine-SR, това обещава нещо повече от обикновените глутамини :)
Сам си противоречиш :)
Всичко е реклама и опити да придобият повече клиенти.Протеин,глутамин,креатин,л-карнитин,таурин,аминокиселини-всичко това за мен са едни и същи неща,под различна фирма,някои имат повече реклама и затова се смятат за по-добри.
27.12.09
22:31
Ми не.. другите са суровини, докато това на МНР е някаква патентована формула с постепенно отделяне..
Затова казах, че обещава да е нещо по-добро от останалите.
http://bodybuilding.bg/products/view/93