27.12.09
21:46
Хммм...а с какво най-често го комбинирате след ставане, преди и след тренировка ?
Темата беше редактирана от Julius на 27.12.09 22:02.
Предпочитам го сутрин, преди и след тренировка. Но принципно е достатъчно да се пие сутрин на гладно и след тренировка.
Темата не е ли в грешен раздел ?
И за да не бъде само офф,
Протеин не приемам, но кога бих го приемал сутрин и след тренировка.
казано от Julius на 27.12.09, 21:46:
Хммм...а с какво най-често го комбинирате след ставане, преди и след тренировка ?
Сутрин и след тренировка с бърз въглехидрат- банан, мед.
28.12.09
05:32
Честно казано от известно време правя нещо, за което сигурно ще бъда анатемосан, но в крайна сметка така се чувствам по-добре. Всъщност... когато отивам на фитнес правя един шейк, съдържащ 20 g суроватъчен протеин, 5 g BCAA и 5 g Glutamine + 1 лъжичка Isostar, разтворени в повечко вода (около 600 ml). Приготвям сместа непосредствено преди да започна тренировка. След като напредне тренировката (когато съм между 1/3 и средата й) започвам да пия на малки глътки от този шейк и до края на натоварването приемам около половината смес. След като приключа изпивам остатъка. Когато правя отделна кардио-тренировка или тренирам волейбол, разтварям споменатите съставки в повече вода и често добавям малко обезмаслено прясно мляко - приблизително 800 ml вода + 150-200 ml мляко. Имам своята логика да правя това, а се оказа и че ми действа добре.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.12.09 05:43.