27.12.09
19:41
Здравейте,мъчи ме един въпрос...гледам опаковки протеин по 25 и по 90 лева и се чуда каква е разликата,ако взимам от тези по 25 само една опаковка и после спра всякакъв протеин ще ми стане ли нещо и ако да какво и след колко време ?!? Ще действа ли по същия или подобен начин ?!? Изобщо какви са приликите и разликите,какво мога да спечеля и какво изгубя,ако си взема една опаковка от по-евтиния протеин ?
Държа да отбележа,че съм виждал опаковките в аптеки и нормални магазини,а не някой да продава по нета :)
27.12.09
19:45
Ами няма да е зле да кажеш марката, големината на разфасовката.Без тяха може само да гадаем. :(
ми еднакви са разфасовките (смисъл грамажа),ноо марка не мога да ви кажа...сега го видях в една аптека (по-евтиния)
а другите ги има навсякъде .. :)
27.12.09
20:40
казано от infoblok на 27.12.09, 19:48:
ми еднакви са разфасовките (смисъл грамажа),ноо марка не мога да ви кажа...сега го видях в една аптека (по-евтиния)
а другите ги има навсякъде .. :)
Това, което си видял в Аптеката най-вероятно е Нутрим или БиоГейм.
Може да влезнеш в някой БГ Онлайн Магазин за добавки и от там да си харесаш протеин.Според мен това е по-добрият вариант.
Или ако имаш пари за по-голяма поръчка разгледай темата Поръчки Online. :)
Скоро от форума направихме изследване на евтин протеин. Оказа се, че белтъчното му съдържание е доста по-ниско от обявеното. Т.е. предполага се, че по-скъпите поне отговарят на етикетите си, но дори и да не отговарят, по-вероятно е да се доближава до обявените на етикета стойности. Нищо няма да ти стане от 1-2-3-5 кофи протеин. Тази добавка се пие с месеци и години за да има значим резултат.
Добре де,все пак ще ми стане ли нещо от по-евтин (по-некачестен)протеин?!?! Сега след време ?!?
Мнението беше редактирано от infoblok на 28.12.09 11:09.
28.12.09
11:37
казано от infoblok на 28.12.09, 11:08:
Добре де,все пак ще ми стане ли нещо от по-евтин (по-некачестен)протеин?!?! Сега след време ?!?
Божа работа.
казано от Иван Шишманов на 28.12.09, 11:37:
казано от infoblok на 28.12.09, 11:08:
Божа работа.
:cheese: