Това или Онова

Прескочи до:

26.12.09
16:58

Здравейте и весели празници.
Двуомя се между Green Magnitude+NO xplode+BCAA или
Green Magnitude+Slin-Sane+CarbSlam
Мисля че целите са ясни.
Инфо: висок:180см,70 кг.

26.12.09
17:49

+  протеин  ?
Аз съм за 1-и вариант  (заради бцаа и фокуса в тренировките, който ще имаш от експлода)

26.12.09
18:03

Първият вариант.

26.12.09
18:29

Бих ти препоръчал първия вариант, използвам нещо подобно, но вместо азотния продукт, ползвам една малко използвана предтренировъчна добавка - Jack3D. Резултатите са доста добри.

26.12.09
19:30

Първият вариант, категорично! Във втория има добавка, за която вносителят не дава никакъв сертификат.

26.12.09
19:36

Стоянчо,за новият Слин ли става въпрос ? четох теми за отзиви,информация никаде не се описва защо от БПС дистрибутор смениха на Геномикс. А и разликата в цената тя е плачевно малка но все пак има а няма промяна в дозировката.

Единт:А ако става въпрос за КарбСлем. има доста ревюта и ревюта на продукта.?

Мнението беше редактирано от zvezdobroec на 26.12.09 19:38.

26.12.09
20:25

@zvezdobroec - не са сменили дистрибутора, а Genomyx купува от BPS правата за производство  на продукта Slin-Sane.

26.12.09
22:50

казано от zvezdobroec на 26.12.09, 19:36:

Стоянчо,за новият Слин ли става въпрос ? четох теми за отзиви,информация никаде не се описва защо от БПС дистрибутор смениха на Геномикс. А и разликата в цената тя е плачевно малка но все пак има а няма промяна в дозировката.

Не, не говоря за отзиви. Говоря за документи. Не ме интересува дали е GPS, NSA, BPS или genomix… Хубаво щеше да има certificate of analysis.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.12.09 22:53.

27.12.09
06:40

@Cтоянчо - има си всички необходими документи за да бъде пуснат на пазара в България, ВКЛЮЧИТЕЛНО Certificate of Analys. Това, че ТИ не си го видял, не значи че нещо го няма.

Slin-Sane Certificate of Analys

@zvezdobroec - както за Slin-Sane, така и за останалите продукти, има десетки мнения във форума, разгледай и прецени кое ще ти свърши повече работа за целите ти.

По-здрави!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.12.09 06:45.

27.12.09
08:36

затова търся мнението ви като цяло съм преценил,но както в НО Екслоуд така и в Слин има напомпване,енергия,издържливост и затова се двуомя иначе ако ще е Експоуд+Амино ако ще е Слин+Карбслем
А за целта: като цяло формите си ги имам просто искам обем, 4-6 кг ММ не говоря за един месец 2-3-4 това да ми е целта до лятото чисто

Мнението беше редактирано от zvezdobroec на 27.12.09 08:42.

27.12.09
09:14

Какъв е този сертификат целия задраскан с черно какво се крие?

Мнението беше редактирано от westsa на 27.12.09 09:55.

27.12.09
09:34

казано от zvezdobroec на 27.12.09, 08:36:

затова търся мнението ви като цяло съм преценил,но както в НО Екслоуд така и в Слин има напомпване,енергия,издържливост и затова се двуомя иначе ако ще е Експоуд+Амино ако ще е Слин+Карбслем
А за целта: като цяло формите си ги имам просто искам обем, 4-6 кг ММ не говоря за един месец 2-3-4 това да ми е целта до лятото чисто

Много ясно, че Но-Експлоуд. Не се занимавай с недоказани продукти струващи колкото доказани...Ъъ-ъъ... Е поне в БГ!  http://www.bodybuilding.com/store/top50.htm
Може да пробваш и Пъмпа на Юнивърсъл, имам бая приятели доволни от него.

Мнението беше редактирано от VEGATA на 27.12.09 09:34.

27.12.09
09:54

С какво White Flood e по-изгоден от Нокса?
Да не говорим, че има още десетки буустъри на пазара, които си заслужават вниманието, само че в тоя форум се дъвчат точно 4 продукта и това не води до никакво развитие.

Буустъри
LaBrada - SuperCharge
EST - Methyl Mass
MHP - Dark rage
Nutrex - Hemo Rage
Universal- Animal Pump
Interactive - NOKO
VPX - No Shotgun
Scivation - VasoCharge
SAN - Vault, V12, Fierce
Ultimate - Hourse Power

Още много мога да изброя, които си струват и има и изгодни от тях, както и скъпи. Всичките правят едно и също - напомпват те и те енергезират по време на тренировка, само че мускулна маса от азотен буустър НЕ се качва.Ефекта е по-скоро козметичен.Има много статии по този въпрос.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.12.09 10:05.

27.12.09
11:56

казано от WESTA на 27.12.09, 09:14:

Какъв е този сертификат целия задраскан с черно какво се крие?

Това е нищо. Какви са тия мазаници?! Къде е подпис на съставилия документа?! Ако е лаборатория (а то трябва да е лаборатория), къде е името и печата? Кажи им да съставят нов документ, тоя са го оплескали. Пусни го без задраскванията за да може да се свържем с тайния актосъставител. Лесно се проверява дали лабораторията е лицензирана.

Накрая на анализа трябва да има информация за това, коя лаборатория е изследвала продукта.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 27.12.09 12:30.

27.12.09
13:04

:lol:
Адвокат Стоянчо и неговите безмислици и изисквания.... Кой ти каза,че задължително трябва анализа да е от лаборатория?? Може да намериш в гугъл 100тици анализи на продукти, като много често анализите са предоставени от производителя на продукта, а не от някоя лаборатория.  Ако не вярваш, мога да ти покажа много такива сертификати от фирми производители на хранителни добавки. На такива документи отдолу пише, че информацията е предоставена от независима лаборатория или както в конкретният случай - “the above information is based on the certificate of analys received from our supplier”

Задрасканото по документа не е от мен, а от фирмата, тъй като си е тяхно право да не ми кажат точно в коя фабрика се произвеждат продуктите им, за да се избегнат злоупотреби.Важното е че фабриката има GMP сертификат и имам анализ на продукта, за който ТИ орева света, че го нямало...  Въобще ти колко анализа и на кои добавки си виждал досега??

Хайде сега ми намери големите производители, в кои фабрики си произвеждат продуктите, с адреси и всичко, ако може да вземеш и ценовата листа на суровините, които използват.  :lol:
Продължаваш да се излагаш с плюенето наляво-надясно из форума и да се правиш на баш разбирач, а всъщност доказваш, че си един голям теоретик, съдейки по знанията ти до момента.

п.п Въпреки, че фирмата не ми казва къде точно им е производственият цех, може да забележиш един факс номер горе на анализа, когато се пусне бърз search в google се намира лесно кой е производителят, както и информацията която ТОЛКОВА МНОГО те интересува. ;) Хайде направи сам това трудно за теб упражнение и виж резултата. Ако успееш да се справиш сам с тази задача, чувствай се задължен да им се обадиш и да ги попиташ дали там се произежда Slin-Sane и ако да, КАКВО ПРАВИМ?!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.12.09 13:21.

27.12.09
13:36

Това, което си показал е нещо, зад което не стои нокой (няма име, няма подпис, няма печат). Кой освен лаборатория може да извади анализен сертификат? Никой, та нали за това се казва анализ (ако го направи Пешо, това няма да има никаква стойност). Т.е. първоизточник на анализа е лаборатория! След това този анализ може да е издаден от нелицензирана лаборатория и куп други подробности, които могат да се проверят. По-добре теоретик, отколкото гола вода ;) Аз съм потребител и мога да изисквам необходимата информация!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 27.12.09 13:37.

27.12.09
13:44

Повтаряш думите ми, това което ТИ давам е анализ от цехът-производител, те го издават въз основа на получен при тях анализ от доставчика им на суровините. Явно не си запознат с начина на издаване на анализи, което потвърждаваш в момента.
Направи “разследването” , което ти обясних по-горе как да го извършиш и им се обади,пиши или там каквото искаш да направиш.

И пак да се повторя  - Ако не вярваш, мога да ти покажа много такива сертификати от фирми производители на хранителни добавки. На такива документи отдолу пише, че информацията е предоставена от независима лаборатория или както в конкретният случай - “the above information is based on the certificate of analys received from our supplier”
Така и не отговори на следните неща :

Въобще ти колко анализа и на кои добавки си виждал досега??

Хайде сега ми намери големите производители, в кои фабрики си произвеждат продуктите, с адреси и всичко, ако може да вземеш и ценовата листа на суровините, които използват.  LOL

Пример за подобни сертификати от ПРОИЗВОДИТЕЛ на хранителни добавки:

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.12.09 14:02.

27.12.09
14:30

Сашо би ли казал каква е тази фирма, която ще даде сертификат за качество и ще зачеркне с черно всякаква друга информация като телефон адрес ел. поща и др. дали не се притесняват нещо или просто не искат да ги безпокоят в гаража?

27.12.09
14:34

Аман от глупости честно. Ти въобще четеш ли нещо или си ланкаш каквото ти дойде наум?!
Никоя марка или фирма не ви е длъжна на Вас - форумните “разбирачи” да ви информира в кой завод си произвежда продукцията, още малко що не питаш и колко им струва производството? Искахте анализ - получавате го, после пак намирате за нещо да мрънкате. Е, няма да стане повече да си губя от времето да се занимавам.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.12.09 14:38.

27.12.09
14:36

Кое му е глупоста ти показваш документ, в който е зачеркната половината информация!
ланкаш?-не я знам тази книжовна дума.

Мнението беше редактирано от westsa на 27.12.09 14:37.

27.12.09
14:39

Зачеркната е, защото е тяхно право.
Въпреки това успях да намеря сам завода, в който се произвежда продукта. Можеш и ти да го направиш, ако внимателно прочетеш по-горните ми постове.
ОЩЕ НЕЩО неясно има ли?!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.12.09 14:40.

КК

27.12.09
14:46

Момчета, загърбете я тази българщина най-после, очевидно е, че всичките ви нападки са тясно свързани с някакъв проблем, който имате със Сашо.
Ако не ви харесва продукта, не го ползвайте или ако сте толкова загрижени за легитимността - оплачете се на съотвения орган, не постигате нищо с тези всекидневни игри на котка и мишка, само се излагате.
Весело посрещане на новата година!

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 27.12.09 14:47.

27.12.09
14:51

казано от Камен Каменов на 27.12.09, 14:46:

Момчета, загърбете я тази българщина най-после, очевидно е, че всичките ви нападки са тясно свързани с някакъв проблем, който имате със Сашо.
Ако не ви харесва продукта, не го ползвайте или ако сте толкова загрижени за легитимността - оплачете се на съотвения орган, не постигате нищо с тези всекидневни игри на котка и мишка, само се излагате.
Весело посрещане на новата година!

х2

Даже Адвокат Стоянчо може да организира изследване на продукта, ще се включа с 10 лв и аз.

27.12.09
14:58

казано от Aleksandar Marinov на 27.12.09, 14:39:

Въпреки това успях да намеря сам завода, в който се произвежда продукта. Можеш и ти да го направиш, ако внимателно прочетеш по-горните ми постове.
ОЩЕ НЕЩО неясно има ли?!

Признавам за факс номера съм го пропуснал ако го бях прочел щях друго да питам!
Това ли е мястото,в което се произвежда или от тук се купуват суровините?
Да обясна ако се докаже,че продукта ти е ОК ще е най-добре за всички и аз конфликт със Сашо нямам.
www.watsonii.com

27.12.09
14:59

казано от WESTA на 27.12.09, 14:58:

ОЩЕ НЕЩО неясно има ли?!

Да обясна ако се докаже,че продукта ти е ОК ще е най-добре за всички и аз конфликт със Сашо нямам.
www.watsonii.com

ДА!
Това е  мястото, аз също го намерих по факс номера. Имат GMP сертификат! @WESTA - там се произвеждат много продукти и на други компании, включително и Slin-Sane.
Можеш да сравниш и ЛОГОТО на анализа и този на сайта на цеха-производител.
п.п Това на “гараж” ли ви прилича, господа?

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.12.09 15:04.

27.12.09
15:07

казано от Aleksandar Marinov на 27.12.09, 14:59:

казано от WESTA на 27.12.09, 14:58:

ОЩЕ НЕЩО неясно има ли?!

www.watsonii.com

ДА!
Това е  мястото, аз също го намерих по факс номера. Имат GMP сертификат!
Можеш да сравниш и ЛОГОТО на анализа и този на сайта на цеха-производител.
п.п Това на “гараж” ли ви прилича, господа?

Не но защо не го предостави а трябваше да си го намираме за това се получи тази ситуация ако го беше дал като линк отдолу щяхме за друго да пишем в момента!

27.12.09
15:11

Защото наглоста понякога няма граници.
Няма какво повече да пиша по темата.
Сега очаквам към всички вносители да почнете да им изисквате подобна информация, да видим какво ще се получи като резултат.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.12.09 15:12.

27.12.09
15:14

No comment и за теб @corny
Честит ти първи пост.
Трябва да се прекръсти темата на ВЕЛИКАТА КОЛЕДНА КОНСПИРАЦИЯ  :lol:

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.12.09 15:15.

27.12.09
15:21

Недейте да обвинявате и намеквате за измама, защото това е лесно да се провери - взъниш и питаш. Все пак не трябва да се хвърлят в пространството празни приказки. В момента никой не отговаря (може би е свързано с часовата разлика).

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 27.12.09 15:23.

27.12.09
17:44

Извинете но не съм създал темата  относно инфо за Слин-Сейн :)

27.12.09
22:11

Зачетох се в една друга тема за спора между Стоянчо и А.Маринов за сертификата на някакъв продукт. Та ако това:

@Cтоянчо - има си всички необходими документи за да бъде пуснат на пазара в България, ВКЛЮЧИТЕЛНО Certificate of Analys. Това, че ТИ не си го видял, не значи че нещо го няма.

Slin-Sane Certificate of Analys

е сертификата направо нямам думи. Интересно ми е РИОКОЗ какво мислят по въпроса?
Понеже от известно време и аз се занимавам с внос на добавки съм наясно с процедурата.
В нея има един ключов момент:
При подаване на Уведомлението за внос, единия екземпляр от него остава за вносителя и на него има печат на РИОКОЗ с входящия номер и датата на подаване.
Та ако има такова Уведомление, защо г-н.Маринов не го снима и качи снимката тук, това би означавало, че продукта се счита за законен. Естествено, при съмнение може по номера на документа да се направи справка в съответния РИОКОЗ и да се изясни най-накрая ситуацията.
Нямам никакво отношение нито към продукта, нито към вносителя му, просто ми стана любопитно.
Лично за себе си, съм качил на сайта на продуктите, които внасям сертификати от:
лабораторията на производителя,
2 независими лаборатории
1 допинг лаборатория
За душевен комфорт на клиентите, както и за мой личен.
Няма шанс да изпадна в ситуация като гореописаната :)

28.12.09
13:38

казано от corny на 28.12.09, 13:35:

казано от corny на 27.12.09, 15:12:

http://www.watsonii.com/contact.htm това им е контакт информацията:

Watson Industries, Inc.
Importer-Distributor Nutraceutical Raw Materials
106 Exchange Place
Pomona CA 91768
PH: 909-718-0866
FAX: 909-718-0373

факсът е различен!! номерът съвпада но не с факса, а с телефона! Правете си сметката!! А логото е лесно да се изфабрикува прекопира!!!!

Вече не намирисва а вони на измама!!!

Така, свързах се със склада.

Два важни извода.

Първо: 909-718-0866 - въпросният номер, даден в документа на маринов като “факс”(съвсем “случайно” забравен да бъде задраскан) е телефонният номер на хората. повтарям телефонен. потвърдиха че от него не може и няма как да бъде изпратен факс!!!

Второ: нито произвеждат, нито пълнят в капсулки, нито опаковат, нито разпространяват, нито изпълняват поръчки за/от/на gynomix/bps/slinsane/ и т.н.

Г-н маринов незабавно да се намеси, защото хората живо се интересуваха от “документа” с тяхното полузадраскано “лого”!!!!

следващата стъпка е да им препратя въпросния “сертификат” и да си търсят правата!

П.с. НАСТОЯВАМ ЗА АДЕКВАТНА РЕАКЦИЯ И ОТГОВОРИ!!!!

Мдааа започна да става все по-интересно. Между другото ако може всички постове да се преместят в една тема относно слин сейн за да може и другите потребители да видят за какво става въпрос.

28.12.09
14:32

Да бееее, и това от човек с 2 поста във форума.  Ти заради мене ли се регистрира във форума, че като ти гледам целите 2 мнения ме напушва смях.
Някакво доказателство за думите ти? Поне някакво имаш ли? Документа, който ви предоставих ми е даден на мен от Genomyx, веднага ще им пиша за повече яснота по въпроса и дали въобще е възможно от въпросната фирма-производител да кажат нещо такова.
С същата логика и аз мога да кажа, че уж СЪМ звънял еди къде си и всичко е наред НО къде ти е доказателството за това? Голям филм в този форум, голям смях.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 28.12.09 14:38.

28.12.09
15:49

Сашо, Сашо......както несполучливата имитация на сайта, така и всичко друго ти е боза. Не знам как има още риби да си купуват тоя слин.....

Чета всеки твой пост относно добавката и се смайвам как вносителя не може да напише две думи на кръст, а само се кара с хората. Успех! :D

28.12.09
16:08

Какво въобще да се карам и с кого.
Получих отговора на собственика на Геномикс, наистина се произвежда в Watson и явно наистина са отказали да кажат на господин corny, че продукта се произвежда в завода, защото тази информация е конфиденциална, тоест е между Watson и Genomyx.
От завода производител няма да разкрият на никого информация за произвежданите продукти там, освен на собствениците на компанията. Затова не се знаеше завода още отначало, понеже такава е уговорката между Genomyx и производителя Watson , да се изпълни поръчката но без да се посочва на външни лица кой е изпълнителят. Това е поръчка за изработка на продукт и информацията по нея е конфиденциална. Това са техни взаимоотнешения, в които аз не мога да се меся или да променя нещо.  Това ми бе обяснено по имейл току що и веднага го споделям тук.
Ако човек погледне продуктите които предлага Производителя Watson ще намери и 3те съставки на Слин-Сейн в ценовата им листа, което само подсказва че продукта се произвежда там.Целта е да не се позволи на друга фирма да си поръча същият продукт или подобен на него. Друго не мога да направя по въпроса. Явно всеки го притеснява произхода, а не характера на продукта.Съгласен съм да го изследва който и да е, ако се притеснява от нещо.Аз нямам притеснения относно това. @Radi_boy_ - наричаш ” риби” хората, които ползват продукта и са доволни от него и виждат резултати, без да ги притеснява в кой точно завод е произведен. Ако обичаш спести си цветущите изказвания. Все пак  това си е марката Genomyx и компанията си застава над него.
Сайта е подобен, защото е официалният вносител на марката.
Повече няма да коментирам каквото и да е било или да отговарям на нападките Ви.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 28.12.09 16:17.

28.12.09
16:24

Аз не виждам какво толкова го дъфчете тоя Слйн Сейн.Никой никого не кара да си го взема , а който иска може да се оплаче в риокоз или където там трябва и те да извършат нужната проверка.

28.12.09
16:26

казано от Powerg3n3ratoR на 28.12.09, 16:24:

Аз не виждам какво толкова го дъфчете тоя Слйн Сейн.Никой никого не кара да си го взема , а който иска може да се оплаче в риокоз или където там трябва и те да извършат нужната проверка.

Нищо напротив нямам. Нека всеки си прави проверката, която иска.Слин-Сейн не съдържа забранени вещества и това е, за което Риокоз ще гледа при проверка.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 28.12.09 21:00.

28.12.09
20:45

Риокоз ще гледа

Ама то РИОКОЗ не го ли е гледало още?
Нямате право да продавате продукт в Бг без документ от РИОКОЗ.
Интересно ми е - за втори път питам- дали РИОКОЗ е приело този “сертификат”, който показахте?
Малей, тук стана като Световната конспирация ...
:)

28.12.09
21:01

Естествено, че е минал през РИОКОЗ.

28.12.09
21:06

казано от mitaka101 на 27.12.09, 22:11:

При подаване на Уведомлението за внос, единия екземпляр от него остава за вносителя и на него има печат на РИОКОЗ с входящия номер и датата на подаване.
Та ако има такова Уведомление, защо г-н.Маринов не го снима и качи снимката тук, това би означавало, че продукта се счита за законен. Естествено, при съмнение може по номера на документа да се направи справка в съответния РИОКОЗ и да се изясни най-накрая ситуацията.

@mitaka101 - Г-н Маринов не ни е длъжен да ни пуска каквото и да било (така ми бе обяснено неколкократно от самия него по-рано...нагло , нали?!).

28.12.09
21:08

Само да вмъкна, че и Риокоз както и всички други институции са подкупни от големия до малкия служител така че Риокоз лично на мен не ми е критерии за каквото и да е!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1