28.12.09
14:34
Раздвоен съм между продукта на BSN и гейнъра на Оптимум - целта ми е покачване на ММ като евентуално може да комбинирам No explode с протейн.Коя комбинация би била по-удачна : гейнъра или BSN + протейн ?
Темата беше редактирана от mantodeus на 28.12.09 16:37.
Заглавието едно та не питай, после споменаваш други продукти ? Хонда Сивик или Червен Портокал ? Решавай !
28.12.09
15:29
Да се чудиш как да помогнеш в тая тема.. :lol:
От бързане съм написал една камара простотии :)
Целта ми е да кача малко маса.Протейна който пих досега ми се отрази горе-долу добре,но сега се замислих дали да не пробвам с гейнъра на Оптимум или този на DYMNATIZE.
От друга страна продукта на BSN изглежда доста добре и се питам дали няма да даде по-добри резултати ако се комбинира примерно с един протейн.Надявам се че стана малко по-ясно какво точно имам в предвид :)
Ако ще комбинираш протеин с продукт на BSN, по-добрия вариант е със Cellmass или друга креатинова матрица. По-добри резултати ще имаш.
За да не отварям нова тема :
Има ли някакви добри алтернативи на SCIVATION или да продължа с него ?
29.12.09
12:01
Aлтернативи на кой продукт от гамата на Scivation?
29.12.09
12:19
В момента на тази цена няма алтернатива. Иначе има и по - добри, то от кое ли няма по - добро, де.
казано от Finish First на 29.12.09, 12:19:
В момента на тази цена няма алтернатива. Иначе има и по - добри, то от кое ли няма по - добро, де.
Има страхотна тема тук във форума за поръчка онлайн от американски сайтове,така че кой знае :)
Голд стандарт ?
казано от mantodeus на 29.12.09, 12:27:
казано от Finish First на 29.12.09, 12:19:
Има страхотна тема тук във форума за поръчка онлайн от американски сайтове,така че кой знае :)
Голд стандарт ?
Протеините не излизат евтино заради доставката дори да като се поръчват от чужди сайтове.
29.12.09
12:40
казано от korpusito на 28.12.09, 17:25:
ПротеИн ;)
Защо ли си правиш труда, кой ли чете. Трябва да сложим един аудио файл като на речник, че да се чуят как звучи “протеЙн” и белким разберат...
Вземам си бележка относно протеИна :)
Опцията да се направи някаква по-голяма обща поръчка и да излезе по-евтино също я има.
И да е голяма поръчката, ще ти падне с 5-7$ разлика, но има вариант и да не си я получиш.
Не мога да разбера за 5-10 лв разлика сте готови да рискувате и да чакате по 15-20 дни.
За протеини и повечето неща на прах не е изгодно, както за тези на капсули - витамини и прочие.
Цените извън БГ са доста примамливи,40$ за голд стандарт - ако имаш и възможност някой да ти го донесе е повече от оферта ...
В крайна сметка след доста четене се раздвоявам между - silabg.com/bg/6076-MUSCLE-GAUGE-Whey-Protein-Isolate-2270g.html и http://bodybuilding.bg/products/view/29 Бих бил благодарен на един-два хубави отговора и да приключвам с коледния проблем :)
П.С. От къде тръгна темата - до къде стигна ...
29.12.09
13:58
казано от mantodeus на 29.12.09, 13:49:
Цените извън БГ са доста примамливи,40$ за голд стандарт - ако имаш и възможност някой да ти го донесе е повече от оферта ...
В крайна сметка след доста четене се раздвоявам между - silabg.com/bg/6076-MUSCLE-GAUGE-Whey-Protein-Isolate-2270g.html и http://bodybuilding.bg/products/view/29 Бих бил благодарен на един-два хубави отговора и да приключвам с коледния проблем :)
П.С. От къде тръгна темата - до къде стигна ...
Лично според мен Gauge-a е на отлична цена за много добър продукт, преди няколко дни исках да го купя от сила, но беше свършил с неясна доставка и взех myofusion-a, който също си има достойнства. Бих предпочел Gauge все пак, но в период за покачване на килограми няма да сбъркаш и с Myo-то.